Sweetananana,!

Lite smygreklam om återupptagandet av bloggen på facebook, & läsarsiffran stiger direkt, kul & se!


Jobb & träning, dagen har inte bestått av mycket mer. På träningen idag lade vi extra fokus på vårt anfallsspel/uppspel. Timingen börjar komma mer & mer, känns även som att alla i laget trivs med detta typ av anfallsspel, så det är riktigt positivt!


Nu tänkte jag fixa mig det sista inför natten - borsta gaddar, lägga fram golfkläder osv. Imorgon är det golftävling, ska spela partävling med Helene Åkvist. Spelformen är greensome, vilket innebär att båda slår ut, sen väljer man det bästa utslaget & därifrån slår man varannat slag på den bollen. Om ni nu var intresserade! ;-)

Dags för mig att krypa ner under täcket, schleep tight maddafakkaaaas!



Wass up doh,?

Wääääääh, back in business, baby!

Kände att det var dags att börja blogga igen. Om man inte har semester på jobbet, så måste man ju ta semester från något annat! ;-)

Sommaren är nu över, så gott som iallafall. Går in i September månad, & vintern är inte så långt borta. Innebandyn är i full gång, tre träningar i veckan nu. Om en månad börjar matcherna också, så då är det innebandy fyra gånger/vecka. Tufft!


Nehe, vad gör man inte för att liva upp bloggen från första början? En fetingelectrolåt skulle väl smaka fint? Vi kör på det!




Hope you'll enjoy it!

RSS 2.0