Helgsammanfattning,

Sådär ja, då fick jag äntligen tid till att lite kort sammanfatta denna riktigt galna helg som har innehållt det mesta. Men blir lite smått sur på att blogghemsidan är riktigt seg, någon stämmer ju inte. Hoppas att dom löser det!

Fredag
: Som ni såg tidigare arrangera Sofia & Jonna 18-årsfest i Nyköping i någon lokal som jag inte kan namnet på. Blev lite bråttom att ta sig till buss & tåg som skulle gå till Nyköping eftersom vi hade träning innan, den slutade runt halv åtta, så jag fick fixa mig lite halvsnabbt. Drog även förbi Linko en sväng innan vi drog till bussen, tog en eller eller två.
Som sagt, vi tåg bussen till vagnhärad, där mötte vi lite senare resten av gänget som skulle med till festen. Tåget till Nyk gick runt halv elva, så vi var framme runt tio i elva.
Var lite för nykter vid vårt ankommande till festen, men det styrde verkligen upp sig lite senare. En helt okej kväll, jag hade iallafall kul! :)
Tack Jonna & Sofia!

Lördag: SKUMPARTY!
Jag & Fille smygstartade hemma hos mig med lite öl. Vi fixade oss, drog sedan till Norre där en hel drös befann sig. Så innan vi drog till Tullhuset var vi där, pratade & hade det väldigt trevligt.
Runt elva drog vi oss ner mot hamnen & rakt in i skummet ba. Alla på dansgolvet bjöd verkligen på sig själva & det var riktigt kul & inte minst riktigt galet! En underbart rolig kväll & sommaren på Tullen kunde inte sluta på ett bättre sätt! :)

Idag har jag shoppat lite - En moulitröja, G-Starjeans & ett par skor. Hur nöjd som helst! Men det sved lite i lädret, dock är det värt det! :)

Ska sova nu, jobb imorgon!

Sleep tight, folks!

/p.a

,

Update om gårdagen kommer imorgon, hinner icke att skriva något om det nu. Kan kort sammanfatta att det var skapligt kul. Tack Jonna & Sofia för det!

Nu blir det skumparty på Tullen, phedt!

/p.a

Dödstrött,

Jobbade över idag också, så jag är riktigt trött i kroppen just nu. Men som plåster på såret är det ju fredag imorgon, riktigt jävla nice! :D Kommer i rättans tid må jag säga.

För övrigt, något som jag glömde nämna igår, var att jag köpte nya inomhusskor igår. Mina andra var helt slut, så det blev ett impulsköp. Jag är iallafall nöjd, riktigt sköna & rätt fräscha. Dock matchar dom inte matchstället skitbra, men vad gör det. Jag klär dom förhoppningsvis ändå.

Blir nog att nöta kudde alldeles strax, måste sova många timmar inatt så jag är pigg & fräsch imorgon. Känner verkligen att jag behöver mycket sömn nu!

/p.a

uscha,!

Oj, vad trött jag är. Helt genomsur av svett sitter jag här nu efter träningspasset & tänkte alldeles strax hoppa ner i badkaret & fylla det med varmt & härligt vatten. Vad skönt det ska bli!
För övrigt gick träningen käpprätt åt helvete, ingenting stämde över huvud taget. Sådana dagar kommer ju också, men det är bara att bita ihop, nästa träning kommer säkerligen bli mycket bättre!






Lite nostalgikänsla över denna bild. Saknar fan tillbaka till skolan, det var så skönt att ha något att luta sig tillbaka till. I dessa tider är det ju inte alls lätt att få tag på ett jobb! Jag saknar speciellt alla härliga personer som fanns i klassen, hoppas vi kan styra något så vi alla ses snart igen!


/p.a

,

Inget inlägg igår, detta på grund av att jag jobbade över, kom hem runt halv 7. Sedan somnade jag i soffan mitt i matchen mellan Sverige - Ryssland i deras öppningsmatch i EM. Jag var tokslut i kroppen igår, en tung dag på jobbet med andra ord.

Skriver lite om min regniga dag på sen när jag kommit hem från min träning, lär bli vid halv tio ungefär. Nu ska jag ner & äta lite mat, göttans!

/p.a

yippi,!

Haha, världen är bra jävla liten alltså, helt otroligt! Min far fick ett sms igår där det stod: "Jag sitter på en buss med din sons telefon i handen" & så vidare. Jag trodde inte att det var sant först. Jag ringde iallafall denna person idag som har min telefon, & det visar sig vara en av min mosters bästa vänner. Vilken tur jag hade att telefonen just hittades av denna person, man vet ju vad andra människor är kapabla till, det finns nog många som bara skulle ta telefonen utan något som helst snack. Ett STORT tack  till Viktoria för att du hörde av dig, jag hade verkligen ångest att jag tappat bort min telefon. Men nu är den som sagt i säkra händer, & jag känner mig lättad! :)

Något som är ännu mer positivt är att kontot kommer fyllas med massa pengar imorgon också, riktigt skönt med lön, no doubt about that! Men ska antagligen spara en hel del, körkortet är inte gratis!

Dessutom har jag varit duktig idag, jag har både varit duktig på jobbet, sen har jag även haft fysträning nu på kvällen. Att en så ångestfylld dag som det verkligen var igår kan vända så snabbt, det är helt otroligt, men ändå hur skönt & lättande som helst.

Snart sovdags, min kropp är helt slutkörd!

/p.a

total jävla ångest,!

Finns inget annat ord att använda just nu än ångest. Gårdagen var riktigt bra igår i Norrköping. Var där med Fille, Phille, Mackan & Jonnie. Startade hemma hos Fille, tåg sedan tåget 22.49. Eller inte Fille & Mackan, dom missade tåget, men fick istället skjuts av Bebbe som tur var. Framme i Norrköping runt kvart över elva, ställde oss i kö till Hugo, ångrade oss snabbt & ställde oss i kö till Otten. Inte så mycket folk därinne, men bra drag iallafall, så det var nice!

Utslängd runt kvart över två, ingen som helst aning varför, för just vid det skedet var jag inte alls så full som jag blev senare. I vilket fall, jag tog mitt pick & pack, träffade på två randomtjejer som jag gick med till mc'donalds, haha! Var därborta ett bra tag, sedan kom alla andra grabbar dit, alla förutom Jansson som fortfarande ingen vet vart han är. Lite orolig är man ju, han hade tappat bort sin tröja, hans plånbok & mobil låg även i den. Hoppas han mår bra!

Gick sedan mot bussen som gick 04.10 till Nyköping. Slocknade direkt på bussen, vaknade upp & steg av bussen & märkte att jag tappat min telefon på bussen. Lyckat avslut, inte direkt va. Kepsen & spriten även borta, hah. Aja, en rolig & galen kväll i det stora hela, så jag är väl rätt nöjd trots allt. Tack för det, boys!

Tidigt i säng idag, har faktiskt fixat jobb, dock bara någon veckan framöver, men bättre än ingenting. Ska jobba på fars jobb, Mboije, kan bli trevligt! :)

By the way, ingen som har en telefon att sälja? Hör av er i sådana fall.

/p.a

game,

Trosa Edanö - Södertälje IBK

Var: Hedebyhallen

Tid: 12.00

Kom dit!




/p.a

God bless, it's friday,!

Underbart med fredag, men på ett sätt inte. Nu är man helt plötsligt arbetslös, vilket är jävligt surt! Så synd att jag inte fick förlängt på Camfil, för jag har verkligen trivts där. Men man vet aldrig vad som händer, antingen så kanske jag får komma tillbaka dit, eller så hittar jag något nytt. Jag hoppas på det bästa!

Har precis haft träning. Ingen fys idag, skönt! Imorgon är det dessutom match hemma i hedebyhallen kl. 12.00 mot Södertälje IBK. Kom dit vet jag! :)

Nu väntar jag på Marcus & Micke, vi tänkte mysa lite smått!

/p.a

,

Spara till ungefär lika lång längd som är på bilden?

Tyck till!




Even if the sky is falling down!

,

Blandade nyss upp en redbull & vodka, mums vad gött! Köpte med mig en massa sprit ifrån Kroatien, så första groggen kom till användning nu!

Lite surt att det är sista jobbdagen för min del imorgon på Camfil. Nu är det bara ut och leta nytt jobb i denna kris som pågår, får hoppas att det vill mig väl!

Imorgon har vi träning, på en fucking fredag. Why? Ja, det undrar jag verkligen. Men det är lika bra att träna så mycket som möjligt nu, så det är bara att ösa på.

På lördag är det fest, I guess. Lär hålla hus i Nyköping!

/p.a

,

Nyss hemkommen från ett hårt fyspass, så nu är man hyfsat slut! Sprang intervaller på ca. 425 meter, denna sträcka sprang vi nio gånger i fullt tempo. Efter detta hade vi ett innebandypass på ungefär en timma. Som sagt, nu känner jag mig rätt mör i kroppen, men det är det värt! Skönt att man kommit igång igen, det gäller bara att fortsätta kriga för att få upp flåset ytterligare.

Annars har dagen sett ut precis som alltid, det vill säga att jag har jobbat & inte gjort mycket annat utöver det, förutom träningen förstås!

Det sköna med att vara slutkörd är att jag kommer sova riktigt bra sen. Morgondagen är en annan dag, den vill jag inte ens tänka på, för jag lär ha skapligt med träningsvärk!

/p.a

<3 ,



A BIG heart to my family,

,

Som sagt, jag kom hem i söndags, men jag har inte riktigt brytt mig om att sitta vid datorn sen jag kom hem. Det kändes viktigare att träffa några vänner & så före. Nu har jag iallafall etablerat mig här hemma igen, har kommit tillbaka till verkligheten igen när det gäller jobb & allt annat. Känns skönt, men på ett sätt inte. Jag saknar Kroatien mycket! Det vill jag tacka min familj för, det är ni som gjort det bra. Vi spenderar inte tid tillsammans så ofta, men när vi väl gör det är det underbart att vara med er!

Ni kanske undrar vad vi gjort under vår semester. Mitt svar är enkelt - Vi har inte gjort något speciellt alls! Det var bara så skönt att komma ifrån den riktiga "verkligheten" & bara ta det lugnt & koppla av till max. Att bara komma ifrån hemstaden i en eller två veckor gör stor skillnad, det gör det verkligen!

Denna vecka är sista jobbveckan jag har på Camfil, så sen är det bara för mig att leta vidare efter ett nytt jobb. Hoppas det löser sig i dessa svåra tider!

Jag skriver något litet sen innan läggdags!

/p.a

En soldag kvar,

Jaha, bara en dag kvar nu, sen hemgang pa söndag! Lite blandade tankar faktiskt, vill bade hem, men vill ända stanna kvar.

orkar inte skriva nagot mer nu, ska ga & ta en kall nu!

ciao!

/p.a


Croatia,!

Ja, som jag namnde tidigare ar Kroatien helt underbart. Allting ar verkligen perfekt - Hotellet, platsen, maten & sallskapet! Jag njuter mer for varje dag som gar, kan inte bli mycket battre helt enkelt. Forvisso har jag lite hemlangtan, men vill inte hem annu. Sa det ar skont att vi har nagra dagar kvar att spendera har, sa man kan bli lite brunare ocksa! (a)

Idag var vi ute med en trampbat ute pa medelhavet, det var supermysigt. Livet lekte ganska bra nar man satt dar bak med farsan & drack ol medan mor & syster trampade pa for fullt, haha! :D
Jag & mor hann bli sjosjuka ocksa, sa vi spydde lite snyggt over batkanten. Sa numera heter det inte medelhavet langre, kalla det garna spyhavet!

Ska forsoka njuta sa mycket som mojligt av de sista dagarna har, & det lar inte bli nagra problem. Forhoppningsvis ar jag lite brunare an de flesta av er dar hemma nar jag kommer hem.

Hoppas ni alla har det bra, ses pa sondag!

/p.a


Croatia,

Kanns lite halvpinsamt att jag skriver om massa som ar i princip oviktigt, & sa skriver jag inte ens nar jag ska till Kroatien. Sa ar det i alla fall, nu sitter jag i detta vacka land, & allt ar helt underbart!

Vi bor pa ett superfint hotell, ligger precis intill medelhavet, sa det kan man absolut inte alls klaga pa. Vi har all inclusive ocksa, sa vi har buffe till frukost, lunch & middag. Det ar supergott! Pricken over i:t ar att man far dricka hur mycket ol man vill till lunchen & middagen! :D

Som pa typ alla andra hotell har vi aven en pool har pa hotellet, det ar dar vi brukar hanga varje dag. Det ar verkligen superskont att bara komma ivag ett tag & bara slappa, sa detta stalle ar alldeles utmarkt i mitt tycke!

Jag tankte avrunda nu, men jag ska forsoka uppdatera nagon eller nagra ganger till i alla fall!

Vi hoppas pa over 30 grader imorgon ocksa! ;)

/p.a

RSS 2.0