,

Vaknade upp i Ockle runt 14.00, sov alltså runt 12 timmar, mucho skönt! Gick sedan upp för att äta frukost, den bestod av mackor med mjukost på & juice. Återigen ner i sängen för att sova två timmar, sedan upp igen för att bege sig till pizzerian med Carro + hennes mamma & styvfar. Jag åt kebab, de andra pizza. Mycket gott! Efteråt, snabbt till bussen eftersom jag skulle träna kl. 19.00.

Träningen gick bra, mitt lag vann ju 3mot3-spelet, inte så ovanligt i & för sig! (a)

Gårdagen bjöd Oliver på fest, den hölls på Birgers. Förkröket stod Carl Wallin för, tack för det! Till en början kom jag inte in på Birgers eftersom polisen tidigare stoppat mig med en öl i handen, surt som fan. Kom dock in ca. 30 minuter senare. Det var ingen höjdare väl därinne, jag var inte så nöjd. Vill ändå tacka Oliver för evenemanget, det var trevligt i det stora hela!

Tänkte glida ner i sängen min snart, måste bara tvätta håret & borsta mina tänder först.

Nighty!

Bored,

Denna dag har inte bestått av någonting egentligen, förutom att jag träffade Niklas & Viktor en stund under eftermiddagen. Vi åt en pizza vardera & satt ner & pratade om det mesta. Mycket trevligt!

Tog sedan bussen hem igen, kändes märkligt när man inte kunde peta i sitt busskort i automaten, kortet gäller ju inte nu under ledigheten. Väl här hemma har jag inte gjort mycket alls, alla grabbar har ju annat för sig idag. Så kvällen lär spenderas framför datorn, vilket ändå är hyfsat skönt.

Game imorgon. Den spelas mot Södertälje/Balrog IBK i Wasahallen. För er intresserade är det bara att glida dit, den startar kl. 13:00.

Mycket annat har jag inte att säga, morgondagen är inte planerad än, förutom matchen. Kanske drar till Birgers imorgon kväll & shakar lite, det återstår att se.

Kyss

Total dunk,

Betongkepsen sitter på, huvudet dunkar på fint. Mår så fruktansvärt dåligt efter gårdagen, dock mår jag väl som jag förtjänar, I guess. Gårdagen bjöd på studentfeeeeeeeeest, sjukt värd kväll! Förkröket stod Perra "Pung" Pettersson för, lika bra med ölspelet varje gång, förutom att jag alltid ska få upp det sista esset & torska. Andra gången i rad nu! ;o Ska inte gå in på detaljer hur det slutade efter ölspelet, allting ordnade sig fint tillslut. Jag kom till & med in, vilket jag var ganska tveksam på om det skulle gå, var ganska slirig. I alla fall, väl där inne var det sjukt kul. Mesta tiden spenderades på dansgolvet, as usual.

Kom hem runt halv 4, directly till sängen.

Som sagt, baksmällan sitter fortfarande i. Kom knappt ur sängen imorse, men var ganska tvungen att gå upp eftersom det var julavslutning. För övrigt sög den stenhårt, aldrig varit med om värre, tyvärr. Efteråt drog vi ett gäng till K-house, underbart med bakiskäk!

Ikväll blire att kika innebandy, (:

Ciääääääo!

Seg dag,

Dagen började med att jag försov mig, vilket inte var så jättebra. Missade förstalektionen som var historia, det visade sig vara lugnt att jag hade missat den lektionen. De som medverkade i klassen berättade att de endast hade kollat på en film om Gustav "Gurra" II Adolf. Min förstalektion blev istället svenska med enligt mig våran sämsta lärare. Jag hade ju redan från början insett innan jag kom till lektionen att den skulle bli lika tråkig som alla hennes andra lektioner vi haft med henne. Vi gick igenom "ismer", vilket innebär olika epoker inom litteraturhistorien. Efter det var blev det att smaska i sig lite käk!

Efter måltiden hade jag två timmars hål, då spenderade jag & tre till lite tid med kortleken, som vanligt lirade vi hjärter. För ovanlighetens skull kom inte jag etta, det satte Bohlin stopp för. Sista lektionen för dagen var natur, även där blev det att kolla film.

Anlände alldeles nyss hem, drog i mig lite flingor & två mackor eftersom mor ej gjort mat! (a) Resten av dagen lär spenderas här, även lite vid matteboken eftersom det tydligen är prov imorgon! -.-

Cya!

Chilldag,

Igår var det galej, det stod Elias för. In the middle of nowhere bodde han, men vilken jävla kåk! Den var stor, riktigt stor. I vilket fall som helst var det bra drag, i alla fall tills person efter person började dra sig hemåt. Runt halv två hade antalet festare halverats, vilket var mycket tråkigt. Dock så var kvällen mer än godkänd överlag!

Dagen har bestått av att ta sig från Elias in till nyk. Några av boysen skulle käka lite bakiskäk, dock inte jag eftersom det skulle bjudas på mat hemma hos min mormor. Där blev det desto nyttigare mat, potatisgratäng med lövbiff. Mucho gott! Sedan hemgång, skulle åkt till Cronkoinho för att plugga lite projektarbete, det sket sig! Vi bestämde att morgondagen fick bestå av plugg istället.

Nu äre platta & föna håret som gäller, dock är det min slav Carolina som får göra det åt mig! (a)

So loooooong!


Betongkeps,

Vaknade för inte alls längesedan, huvudvärken slår för fullt & är hungrig som tusan. Var ute på Blue Moon bar igår, det blev faktiskt en väldigt bra kväll. Innan utgång hade vi match, vi mötte Onyx. Resultatet blev väl inte riktigt som vi hade hoppats på. Det slutade 4-4, dock känns det lite som en förlust. Eftersom matchen slutade ca. 22:00 blev det lite stressigt ut på krogen, men vi tre grabbar hemma hos Fille (Fille Österlund, Robin Cronhamn & jag) skötte det fint med svepandet av bärsen. (a)

Som sagt, mår ej så great today, dock så är det inget att gnälla på. Kvällen & natten ser ut att bjuda på fest även idag, så vi är på alkoholen snart igen. Vet inte riktigt vart vi ska på fest, förmodligen lär det visa sig lite senare! Så mycket mer planer för dagen har jag ej, förutom att jag ska dra i mig något saftigt på donken snart! :D

Kysssmek

Heey,

Jag är lite senare än de flesta att skaffa blogg, men vad gör det? Nu är jag i alla fall här & ska försöka göra mitt bästa för att göra er intresserade av det jag skriver om min vardag & liknande. Dock vet jag inte hur länge min seriösitet för detta kommer att hålla, men ett försök går ju i alla fall att göra. Bilddagboken är ju inte lika intressant som tidigare, därför blev blogg ett lite intressantare val.

Aja, slut på ordbajseri. Ni kommer nog förmodligen att kunna följa det mesta här, så var intresserade eller ej, up to you!

Bye!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0