,

Från förkröket hemma hos Linus i fredags!



Jag & Johanna,


Näe, fan dags att hoppa i sängen nu. Hoppas eran helg varit grym!

Nighty, peace!

Helgen i ord,

Fredag:

Fredagen bestod av party, som ni kanske förstod av mitt tidigare inlägg. Startade kvällen hos Mr. Ek med att dricka några bira. Var ett ganska stort gäng där, så det var mycket trevligt.
Sedan var det meningen att vi skulle ta tåg in till Nyköping, men det var en timma försenat på grund av någonting. Fick istället ringa taxi & stå & vänta ytterligare 20 minuter i kylan.

Väl framme i nyk så ställde vi oss i kö för att komma in på Tellus som hade traffic light party, & kvällen/natten kunde inte slutat bättre. En riktigt rolig utekväll, minst sagt!

Lördag:

Även gårdagen spenderade jag i Nyköping. Fast tidigare på dagen hade jag spelat match med H6 mot Gnesta, torsk med 7-5 efter en dålig insats från hela laget. Efter matchen åkte jag hem & fixade mig för att sedan bege mig mot Nyköping med 17.15-bussen. Anlände runt halv sju hemma hos Fille där vi åt lite mat, fixade oss det sista, sedan gick vi till Jocke Vinterstad. Där lirade vi poker & hade det riktigt mysigt!

Efter pokerspelandet drog jag & Fille till Volym, fast vi möttes upp av några Gnestaboys precis utanför som skulle till Oppeby på någon lokalfest. Vi satte oss i en taxi & hängde med dit! Shake på dansgolvet var det som gällde kvällen ut, faktiskt ganska kul ändå med tanke på att det var mycket ungt folk där.

Söndag:

Lirat match idag också, borta mot Telge. En match jag helst vill glömma right away! Ledde med 6-0 efter första & 10-4 efter andra. Matchen slutar 11-11, skandalöst! En poäng mot serieledarna är riktigt bra, men det känns som en riktigt tung förlust ändå.

Efter vårat game åkte jag, Norre & Eken till Wasahallen för att kika på Trosas damer. Även dom förlorade, 5-1 mot Rockets!


Blir verkligen tidig läggdags för min del idag, är totalslut efter denna helg som bjudit på det mesta.

Crazy shit,

Det är fredag & det är party som gäller!

Om ni vill tagga till ordentligt ska ni lyssna på dessa två crazy mixes av DJ Blend!

Om ni vill höra mer av honom kikar ni på youtube eller på myspace & hör på alla hans andra riktigt bra mixar.




Soft,

Gälet schönt med fredag & att ha slutat för dagen. Det är nu helg igen med andra ord.

Helgen kommer bestå av:

- Fest idag, troligtvis utgång i Nyköping.
- Match imorgon.
- Efter matchen ska jag träffa Filip Österlund som kommer hem över helgen.
- Söndag, match.

Kan bli en riktigt bra helg!

I <3 Brynäs,!

Brynäs trummar på & fortsätter att vinna. Vann igår (torsdag) mot Timrå IK med 4-1 efter en stabil insats både framåt & bakåt. Jakob Markström (på bilden) fortsätter att vara bäst i elitserien & har därmed den bästa räddningsprocenten av alla målvakter i elitserien.

Brynäs ligger nu på en stabil slutserieplats & ska därför inte ha några problem nu att hålla sig kvar där med tanke på att det är så många poäng ner till platsen under slutspelsstrecket. Fortsätter den här starka formtrenden så blir Brynäs Tigers giftiga i slutspelet, & det hoppas jag verkligen!



Comedy,!

Satt ju här hemma hos mig i lördags innan vi skulle ut, så visade Phille Jansson detta videoklipp. En riktigt skön kvinnlig komiker, ni måste bara kolla!



Training,

Dunkar fet house för tillfället, dessutom sitter jag & väntar på Robban som snart ska hämta mig. Det är nämligen träning idag med H6 för min del. Han dyker upp här om cirka 30 minuter, så det kanske är dags att börja packa nu, eller? ;-p



Träningsmatch mot södermanlandslaget P15,

Dårar,

Vilka jävla idioter ni är ibland alltså, bara snackar skit om folk man tycker om. Ni är inte så jävla perfekta ni heller, bara så att ni vet om det!

Fitta,!

Gaaaaaaah, nu får jag mail från Naturkompaniet, som jag beställde min jacka från, där det står:

Hej Philip!

Dessvärre är produkten du beställt slut i både våra & Fjällrävens lager. Vi beklagar att vi ej hunnit uppdatera hemsidan.

 

Watta fuck säger jag bara! Bara för att min jacka blev snodd så finns inte en enda jävla jacka kvar någonstans att köpa. Oturen med jackan bara fortsätter, blir så jävla arg!


,


Sleep well, folks!

Sommaren med göran,!

Kollade nyss på sommaren med Göran. Skulle egentligen kollat på den när den kom ut på bio, men så blev det icke. Laddade nu istället ner den & kikade på den på datorn. En störtskön rulle & det är svårt att inte skratta. En superhärlig kärlekskomedi som jag rekomenderar till er som inte sett den!



Shait,

Var beredd på oväder, men hade inte en tanke på att det skulle bli något sådant här jävla oväder. Blåst & snö - Ingen vidare kombination va! Visst, kul med snö, men snön som fanns räckte gott & väl. Well, väldigt trevligt med en riktig vinter för en gång skull!

Gick bra att cykla till jobbet i morse, tillbaka hem gick inte lika bra. Blev ju ett träningspass i den höga snön som kommit!

När jag kom hem hade det ju inte så konstigt nog blivit massa snö på uppfarten, & dessvärre var ingen i familjen hemma. Fick ta saken i egna händer & skotta bort skiten, efter den jobba cykelturen. Så jag var helt genomsvettig när jag var klar! :-p

Lönen kom ju iallafall idag, så det är ju en liten "tröst" i denna storm.




Bilden säger sitt,!


hrmpf,

Lönespecifikationen kom idag, & om jag ska vara ärlig blev jag lite missnöjd över siffran i pengar som stod på pappret. I & för sig blir man ju nästan alltid missnöjd med sin lön känns det som. Ska försöka fixa så jag får jobba lite mer, då kommer det bli roligare att se på dom lönespecerna istället.

Lönen kommer imorgon, & då är det bara börja att försöka spara lite extra till min lilla tripp till Sälen som sker i februari. Ingen nätshoping & sådant lär förekomma, förhoppningsvis! ;-)

Fuck,

Palla, fan ska Stefan åka ur på grund av ett misstag som hans partner gör? Stefan var kingen i hela paradiset, frågan är ju om det ens är värt att kolla vidare nu!

Jacka,

Förresten, har beställt ny fjällisjacka nu. Mor & far var i Nyköping i lördags & kikade om det fanns någon jacka i någon av affärerna, dock så fanns det inte det. Så jag beställde en direkt, närmare besämt i lördags. Förhoppningsvis kommer jackan nu i veckan, wei! :-)

Träning,

Träning nu, springa av benen lite grann.

Can't wait tills efter träningen, då är det PH ju!

Chuckie,

Vem skulle inte vilja vara i hans kläder när det gäller att leverera galen musik till en helt crazy public! Jag skulle iallafall aldrig tacka nej, skulle inte tacka nej till att vara på en club när han lirade heller.



DJ Chuckie,

Johan Falk,

Ja, söndagsfilmen som är på söndagar, Johan Falk, är riktigt bra! Den har varit tre söndagar nu, tyvärr missa jag det första avsnittet, men spelar egentligen ingen roll för man vet ändå vad allt handlar om. Bara att vänta tills nästa söndag igen, det programmet får inte missas!



Joel Kinnaman

Baksmälla,

En av de värre baksmällorna i mitt liv har jag fått stöta på idag, helt sjukt! Galen huvudvärk, galet sliten & ingen ork över huvud taget. Som man bäddar får man ligga, säger dom, & det stämmer fan riktigt jävla bra ibland!

Bra kväll igår iallafall, var på MC-klubben hela kvällen/natten efter att ha börjat kvällen hemma hos mig. Det var liveband en liten stund, så det var bra ös. Mycket folk också, så det var trevligt! :-)


Har sovit mellan 16-20 idag, men funderar fan på att sova för natten redan nu. Är så fruktansvärt trött, bör nog samla lite krafter inför veckans jobb.


Tagg,?

Lite seg & svårstartad, men denna låt får en att bli på hyfsat bra partyhumör iallafall!



Game,

Mjaha, ganska nyss hemkommen från Strängnäs & matchen vi lirade. Torsk med 10-8, vilket är jävligt kasst eftersom vi ledde med 7-4 några minuter in i tredje perioden. Allt vände sedan & dom drog det längsta strået. Surt som fan!

1 mål & 2 ass från min sida, var helt okej. Överlag är jag inte nöjd med min insats!


Svårt att ställa om till party nu efter förlusten, men vi gör det bästa av situationen. Ska ut på sportbaren här i trosa först, därefter MC-klubben. Så det blir fullt ös, förhoppningsvis! ;-)


Ta're lugnt ikväll, boys & girls!


Fredag & helg,

Kom nyss hem till Eken, så nu satte jag mig på plats & tänkte därför slänga in ett litet inlägg. Vi vet inte alls vad vi ska göra, bara mysa antagligen.

Så det blir inget party idag, tyvärr. Har match imorgon, så satsar på krök imorgon efter matchen istället. Möter Strängäs borta, tung bortamatch. Blir jävligt tufft, dom har verkligen spelat upp sig & vunnit fyra raka matcher. Så fullt ös från första början imorgon är det som gäller.

Got to go, resultat om matchen kommer imorgon, & även vad morgondagens kväll/natt har att erbjuda.



I<3house, baby!

Uppe med tuppen,

Tidig uppstigning ur sängen idag, i & med detta har jag hunnit med:

- Läsa tidningen
- Platta & fixa håret
- Ätit frukost
- Bädda sängen.

Hah, nu känner jag mig nöjdare än någonsin, typ.

Snart dags att bege sig mot jobbet!

Vafan farsan,!

Jävla gubbe som inte kan köra mig till vagnhärad, hah! Vill till Ted innan träningen som är ikväll, men icke tydligen. Jag orkar inte sätta mig på någon jävla buss.

Philip: Du får köra mig till Vagnhärad sen.
Jari: Nej, det tänker jag inte.
Philip: Du har väl inget att göra sen ändå?
Jari: Jo, laga mat.
Philip: Jaha, men efter maten då?
Jari: Du kan cykla dit!
Philip: Okej, tjarå!
Jari: Ah, hej!

Hah, skapligt ägd av far min. Får väl ta bussen ändå!

Isabelleauru,

En till blogg jag vill tipsa er om är självklart min kära systers, ta en tjuvkik där också tycker jag!

Mycket "kärleksgnabb", men det gillar väl ni! ;-)

http://isabelleauru.blogg.se/



,

Icecold, ingen tvekan om det!

Shalalo,

Precis ätit lite middag, gott. Väntar nu på min far, ska åka till Ted Tedda Nygren om en liten stund, ska mysa lite med honom & Holmgren innan träningen ikväll.

Får fixa vidare med bloggen vid ett annat tillfälle, det hinns inte med nu, även fast den är jävligt ful nu! ;-p




Ingen som glömmer Petri från Idol 2008 va? Om ni nu gjort det tycker jag ska kika in länken nedan! Bättre pipa en årets idolvinnare, Erik!

http://www.youtube.com/watch?v=vsGKMB912Yo

Puh,

Satt här inatt & försökte mixtra lite med en header, först tog det lång tid att försöka fixa en snygg header, sen hade jag lite små problem med att lägga in den i stilmallen. När jag väl lagt in den i stilmallen ligger den inte som den ska på bloggen, & då fick jag börja fixa med det. Tålamodet tröt ganska snabbt & ska nu försöka finjustera lite.

House,

Michael mind remix, honom kan man alltid lita på!




Frågan är ju,

Får mina pengar från försäkringsbolaget om någon/några dagar, så att jag får köpa en ny jacka. Vet dock inte om jag ska köpa en svart igen, eller om jag ska satsa på en annan färg. Är riktigt sugen på en röd, men alla är ju riktigt snygga, haha. Det visar sig, lär bli nöjd i vilket fall som helst.



Suggestion,?

Någon som har förslag på hur jag skulle kunna ändra min layout på bloggen? Känns lite långtråkigt att ha denna typ av utseende, dessutom är den ganska ful.

Om ni har lust att bidra med någon idé är ni så välkomna så!

Tuesday,

Tisdag idag, & det är en dag som det aldrig händer något på, likaså idag. Ingen träning eller liknande, bara jobb som vanligt.

Sitter & letar lite musik, går sådär faktiskt. Gör det för att fördriva tiden lite, för kl. 20.00 är det handbolls-EM, Sveriges öppningsmatch mot Slovenien. Tätt efter det är det ju Paradise Hotel idag igen, får ju inte missas! ;-)




Playlist,

Hade inte tänkt att ge ut min spotifylista, men gör det nu iallafall. Mycket gammalt & mycket nytt. Tyvärr har inte spotify det utbudet av låtar man kan önska, men det får duga!

Playlist


I love housemusic!

Electro,

För er electro- & housegalna människor vill jag bara rekommendera mina två polares, Linus Ekstrand & Philip Jansson, nya blogg. Uppdateringar sker i stort sett varje dag. Dom leverar både gamla låtar & de senaste låtarna som förgyller era partyn på helgerna såsom andra partytillfällen!

Gå in på länken nedan & kika in vad den har att erbjuda!

http://electrohousemusic.blogg.se/

Afterparty,

Hah, efterfesten var ju galnast iallafall efter krogbesöket i lördags. Så jävla drunk, men dom godaste ölen jag någonsin druckit. Dom hade ju legat ute i snön i ungefär tre timmar under tiden vi var på krogen.
Somnade vid halv sex helt jävla död, men galet var det!



Hah, schleten/schletna? Något!

schlut,

Träningen började med lite fys, avslutades även ganska tufft. Så nu är man lite trött i kroppen, kanske därför man är ovan nu när man inte haft någon tuffare träning på ett tag!

Nu avslutar vi denna måndagskväll med en timma Paradise Hotel, tjä!

Shoes,

Mmh, lite läckra!

Klicka hem kanske, eller vad säger ni?



PJ,!

Satsa på en karriär som Johnnyboy igen kanske, eller? ;-)



Hungrig,!

Gah, sitter & väntar på mat, har mor ens börjat med maten tro? :-o Tycker att jag känner lite os från maten nedifrån, får hoppas att det snart är färdigt, sjyyyyyyykt hungrig.

Träning ikväll, faktiskt taggad. Telge står för motståndet kommande helg, så det är viktigt att vi gör två bra träningar denna vecka nu!

Helgen som var,

Lördagen/förfesten började i en lokal som Robin hade hyrt. Vi började med att basta & dricka lite öl, det var inte alls fel. Efter det gjorde vi oss i ordning & förberedde oss för maten som det skulle bjudas på, vilket var paj, närmare bestämt tacopaj. Sjukt god paj var det, så man åt sig proppmätt! (a)
Efter maten kom "skitsnacket" igång, bara pratade & hade det skitmysigt. Detta avbröts med ett hederligt ölspel som var helt crazy!

21.00-bussen tog vi till Nyköping för att sedan gå ut på klubben Volym. Var jättekul, förutom att musiken som spelades var något utav det sämre jag någonsin varit med om, bortsett från det var det bra.

Kvällen/natten avslutades med en kebabrulle & väntan på taxi i cirka 90 minuter, fast med trevligt sällskap runt omkring sig gick tiden fort! :-)

Tack Robin Cronhamn & alla andra för en awesome kväll!

Fucka ur,

Jag, Eken & Phille Jansson är nu påväg till förfesten. Fest idag för våran nyss fyllda 20-åring, Robin Cronhamn, så idag blir det spårat!

Ha en riktigt galen lördag idag allesammans, svep & spy!

kåt, glad & tacksam



Ha en bra kväll/natt!

Heho,

Rakningen som Cronko gjorde på mig efter jag förlorat ett vad. Fick gå så i skolan en hel dag, jag drog inte alltför många blickar åt mitt håll..




Skön frilla, eller?

Hih,

Haha, var bara tvungen att lägga upp denna bild. Fått den av två boys som ser upp till mig & Eken!

Jag - Kungen
Eken - Legenden



Kan ju inte sluta le! ;-)



Innepandy,!

Tanken var att sitta & dega här hela kvällen, men planerna ändrades för en liten stund sedan. Drar & lirar lite innebandy med H6. Min skjuts kommer om ungefär en kvart, så det är kanske dags att packa lite!

,

Kör vi, så kör vi. - På lördag alltså! ;-)




Julgransplundring,

Tjugondag knut eller vad det heter är ju idag, så idag på jobbet så tog vi upp båda granarna upp till vinden. Det är plastgranar vi har där med andra ord! ;-) Så nu är julen över helt, skönt. Julen är väl här inom ett kick igen, precis som det brukar vara.

Onsdag igen alltså, vilket betyder träning ikväll. Känns som en ganska oviktig träning eftersom vi är spellediga i helgen. Istället är det något annat viktigt i helgen, & det är att fira våran Robin Cronhamn som nyss fyllde 20. Han har planerat ett ståhej som vi boys är bjudna på, kommer bli skitkul med största säkerhet!

Nu ska jag bara sitta här & ruttna tills träningen börjar.


Heart,!

Love you dudes,

<3



Hej ångest,

Nu sitter jag i den situaitionen att jag vet inte om jag vill ha någon av de där två stickades tröjorna. Har testat ett antal snygga stickade tröjor denna vinter & jag passar verkligen inte i det, så jag funderar på att skippa köpa någon av dom.

Som vanligt vore det kul med lite förslag på snygga tröjor/hoods, skicka exakt länk gärna om ni vet någon fräsch!

Paramore,

För er som lyssnar på Spotify vet säkerligen att Paramore kommit ut med ett nytt album. För er som inte visste det tycker jag att ni ska lyssna på det. Denna grupp har levererat ett riktigt bra album denna gång också, blir lite variation nu också så man inte bara lyssnar på house! ;-)




Mysdag,

Jag, mor & gubben jag tar hand om gick på en promenad idag till ett fika vid Ica Trossen här i trosa. Satte oss & tog en god kopp med kaffe & en kaka att tugga på, skitmysigt. Efter det gick vi & handlade lite behövande saker för att sedan bege oss tillbaka till Ängsgården som avdelningen heter där jag jobbar. Mycket trevligt var det!

Kvällen blir lugn framför tv:n, måste även röra mig mot trossen ytterligare en gång idag för att köpa snus & tuggummi, även ta ut pengar till mor.

Schleep,

Puh, hård träning idag ju! Mycket springa, längesedan man blev sådär trött, hah. Men det behövs ju det också.

Kopplade av efter träningen med att titta på PH & äta julskinkssmörgåsar med senap på & dricka juice, inte helt fel måste jag erkänna.

Nu är jag bara så himla trött så sängen låter ju inte helt fel det heller.

Schweet dreams, dudes!

Help,

Hade fått mail från Mouli nu & det stod att WCT-tröjan jag beställt inte fanns på lager, så det var ju inte så konstigt att bara en av tröjorna kom.

Kikade istället in dessa två stickade tröjor, vilken är snyggast?

Help me!




New year,

Bild från nyår. Orkar inte lägga upp fler.

För er som vill se fler bilder från nyårsafton hänvisar jag er till facebook!



Auru, Ekstrand & Cronhamn.


Söndag, igen..

Ännu en vecka över, & så tragiskt att helgen redan är över. Någon med magiska krafter som kan förlänga helgerna? Vore ju lite nice.

Spelade ju match igår, hade väl inga stora förväntningar på vad resultatet skulle bli eftersom vi mötte serieledande Turinge. Vi fick torsk som heter duga, 4-11 slutade matchen i deras favör. Dom var helt enkelt bättre, inget snack om saken.

Efter matchen blev det enbart chill eftersom jag jobbade idag. Kikade på två filmer med Eken & Carro. Carro fick välja båda filmerna. Den första var Coyote Ugly, sen såg vi nästan helt klart på Perfect Man, men blev lite sent så var tvungen att sova för att vara pigg på jobbet idag.

Blir säkerligen en lång & seg vecka nu eftersom jag jobbat idag, men det är det värt när lönen ramlar in.

Kanske kika färdigt på det sista i The Perfect Man nu för att koppla av lite så man kan somna om sen.





Mums,





Gemma Atkinson, mjau.

Sis',

Du vet att jag inte vill dig något illa, vill bara ditt bästa i alla lägen. Hoppas du vet det, Isabelle!



Lovely,

Denna helg började superbra, alltså gårdagen. Blev hembjuden till Ted & Malin, han kom & hämtade mig precis efter att jag slutat jobbet. Lirade wii, lagade tacos, kollade på lets'dance & myste med deras barn. Hur mysig dag som helst, tack för det.
Drog hem till Eken efter det & kikade lite tv med han & Mackan, sov sedan över där.

Helgen kan bli fulländad om vi vinner matchen idag mot Turinge som är serieledare. Matchen är hemma i hedeby kl. 15.00, kom & kolla!




<3

Homosexuell & heterosexuell,?

På tal om allt & ingenting så såg jag ett program idag om ett par som var tillsammans, killen var homosexuell & tjejen heterosexuell. Killen hade vetat sedan tidig ålder att han var intresserad av killar & tjejer såg han inte som något intressant. Även idag är han helt gay & säger även i kameran att han bara tänder på killar sexuellt & så vidare. Det roliga är att detta par hade precis fått en unge tillsammans, & det var han som var det riktiga pappan till barnet.

Får inte riktigt ihop alltihopa, men dom var iallafall jättelyckliga tillsammans, vilket ändå är det viktigaste.

Aja, världen är väl ändå charmig på sitt sätt, & tur är väl det.


Nu är det dags att lägga huvudet på kudden & somna in. So long!

,

Totalt slut i kropp & hjärna nu alltså. Både måndag & tisdag innefattade två långa jobbpass, idag ett kort, dock en ganska jobbig innebandyträning nu kvällen. Så lär somna in fint nu!

Har träffat Jesper Melin idag, som för övrigt åker tillbaka till Mullsjö imorgon efter sitt vinterlov. Lirade lite fifa & så, fick lite torsk kan jag säga, fast egentligen inget jag vill tala om högt med tanke på den dåliga förloraren jag är. Men i spel är det väl helt okej att torska, med tanke på att jag inte är någon stjärna på fifa.


Brainfucked,

Totally brainfucked efter två långa dagar på jobbet, därför ser jag fram emot att jobba tre kortare dagar nu. Imorgon röd dag, vilket innebär OB, schweeet dude! Livet som "vuxen" är fan inte kul alltså, bara jobba som gäller hela tiden. :-p Det är iallafall en rolig dag i månaden, ni kan väl gissa vilken det är?

Alldeles strax dubbelavsnitt av paradise hotel, blir det lika bra ös idag också tro? Återstår att se.

Dude,

Sitter & grämer mig över att endast en av mina tröjor kom idag. Hur kan detta gått till egentligen? :-o Beställde båda tröjorna samtidigt, dessutom från samma hemsida, men endast en kom idag. Förhoppningsvis kommer den andra inom kort!

Tröjan som kom idag är såklart den på bilden nedanför!






Nehe, PH nu då, see you!

2009,

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?: Guess so!
2. Höll du några av dina nyårslöften?: Nyårslöften bryter man ju alltid ändå, så brukar undvika att sätta några.
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?: Ja,
4. Dog någon som stod dig nära?: Lyckligtvis inte.
5. Vilka länder besökte du?: Kroatien.
6. Är det något du saknar år 2009 som du vill ha år 2010?: Inget jag kommer på nu på böjd arm.
7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas?: Pass.
8. Vad var din största framgång 2009?: Har jag några framgångar över huvud taget?
9. Största misstaget?: Du?
10. Har du varit sjuk eller skadat dig?: Stukat båda fötterna.
11. Bästa köpet?: Min nya jacka.
12. Vad spenderade du mest pengar på?: Haha, måste vara alkohol.
13. Gjorde någonting dig riktigt glad?: Absolut!
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009?: Många, många.
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?: Gladare, eller?
16. Vad önskar du att du gjort mer?: Pluggat? ;-)
17. Vad önskar du att du gjort mindre?: Det mesta.
18. Hur tillbringade du julen?: Mor, far, syster, morfar, Marianne, farmor & Conny.
19. Blev du kär i år?: Möjligt.
20. Favoritprogram på TV?: Glee!
21. Bästa boken du läste i år?: Ingen.
22. Största musikaliska upptäckten?: House music, baby!
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år?: Studentkryssningen, fast den betalade jag själv! :-o
25. Något du önskade dig men inte fick?: Minns ej.
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2009?: Studentkryssning, vara full på sin födelsedag, vad annars?
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?: Nix, har ju mina boys!
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009?: It's all about the House music!
29. Vad fick dig att må bra?: Vad vore jag utan mina boys?
30. Vilken kändis var du mest sugen på?: Megan Fox.
31. Vem saknade du?: Filip lite då & då eftersom han varit borta rätt mycket.
32. De bästa nya människorna du träffade?: -

Jobb,

Taggad inför ännu ett jobbpass klockan 18? Inte så värst va. Missar även träningen ikväll, suck. Lite revanschsugen efter den dåliga insatsen igår, det får bli på onsdag istället.

Någon mer än jag som är lite förväntansfull på att se Paradise hotel ikväll eller? ;-) Skönt att avsnitten drar igång igen. & som jag även hört så är alla avsnitt en timma långa nu, hoppas det är så, det är mycket bättre!

Congratulations,

Vill utbringa ett gratulation till bästa Robin Cronhamn på 20-årsdagen!

Love you, dude!


Filmtips,

Såg även Terminator Salvation idag, så ni som är sugen på att kika på en bra film så rekommenderar jag denna starkt!


Floorball,

Innan dagens match käkade jag plus massa boys på Mira i vagnhärad, jag smällde i mig en hamburgertallrik. Bra uppvärmning för matchen minst sagt, eller? ;)

Matchen slutade iallafall 6-3 till oss efter en riktigt runkinsats, inte minst från min sida. Detta var en dag då ingenting stämde, tyvärr! Men vinst är vinst.





Hela kvällen har spenderats framför tv:n, trött efter en lång & fartfylld helg!

Nu sovdags, tagga inför jobb, eller?

Nyårshelgen,

Nyårshelgen har varit riktigt bra måste jag säga, sammanfattning följer:

Nyårsafton var vi alla boys plus Fia hemma hos Fredrik Hellstrand & åt god mat & drack gott. Vid tolvslaget rann det in lite mer folk i huset, därför drog vi vidare till Cronkos & Fias place. Hela kvällen var riktigt bra tills slutet då en tråkig situation uppstod, men det är glömt nu. Vill tacka alla för en grym nyårsafton!

Igår var en slappardag rakt igenom. Pizza med Eken & Orrmo efter att stigit upp, smaskade fint! Lite hockey på kvällskvisten med några boys hann vi med också.
Senare fick jag & Orrmo skjuts hem till Eken där vi såg två filmer, riktigt mysigt. Somnade runt tre i soffan, skapligt trött man var.

Idag har inte alltför mycket hänt heller. Vaknade upp hos Eken, gick & köpte lite mat, tortellini & bacon, smakade inte fel det heller. Efter lunchen gick vi & kollade på innebandy, junisarna mötte Tullinge, åkte dock på torsk med 2-7, tyvärr.

Nu avslutar jag kvällen med lite mys & taggar inför morgondagen match. 17.00 i hedeby, Gnesta står för motståndet, be there people!

Ha en grym lördagskväll nu, bye!

RSS 2.0