,

Ja, veckodagarna känns lite same, same. Gör ju i princip samma sak varje dag, vilket är att jobba. Fast imorgon är det sista jobbdagen innan jag drar till Kroatien, såååå nice! :D

Jag har alltså som ni förstått jobbat idag, & även tagit en löprunda med högt tempo med Nicklas &  Robin. Mycket skönt var det, skönare än löppasset i tisdags måste jag medge. Måste verkligen komma igång nu lite innan försäsongen börjar, för den lär bli jävligt tuff!
Var på en liten promenad med hundarna också faktiskt. Är ju tvungen nu när mina föräldrar är borta på kryssning. Jag vill fan också vara där!

Vill utbringa en gratulation till min mor som fyller 40 år idag. Det är just därför dom är på kryssning. Hoppas ni har det kul, far & mor, plus alla andra som ni bjudit med.









Låttips - säkert välkänd i mångas öron, men den är skön & inte minst väldigt dansvänlig!

Janet - Heartache On The Dancefloor



/p.a

,

En tisdag då jag som vanligt jobbat 06.54-16.30. Tiden gick väldigt snabbt idag, så det var riktigt skönt! Sedan runt 19.00 nu på kvällen drog Jag, Cronko & Norre på en löprunda på cirka 5 km. Det var inte dumt alls! Vi drar nog ut på en runda imorgon också, alltid mycket roligare att springa när man har sällskap med sig.

Har inte kommit in i duschen sen jag sprungit, så nu tänkte jag hoppa in & ta mig en skön dusch!

/p.a

All I do is party,!

http://www.youtube.com/watch?v=tQN6hgS-hL0!

,

Dålig uppdatering igen, illa av mig! Har inte suttit vid datorn på flera dagar nu, har gjort massa annat som hindrat mig från att sitta här.

I fredags blev det hårt krök i alla fall, även fast det inte riktigt var tänkt så. I vilket fall som helst var vi hos Nicklas Norin på föris. Vi boys som var där lirade ölspel, Carro satt vid sidan av. Ölspelet slutade helt galet med att jag torskade & fick dricka upp all öl som fanns i tillbringarn. Sen kan ni lista ut vad som hände! :D Kvällen avslutades på Tullhuset som vaaaaaaaanligt, dock var det inte jätteroligt där!

I lördags åkte jag till Stockholm med Carro, precis som jag nämnde i tidigare inlägg. Vi tog tåget 10.36 från Vagnhärad, var framme ca. 11.15. Det blev en heldag uppe i storstan med enbart shoping & lite mat förstås. Köpte en tjocktröja från Vailent (700 kr) , Converseskor (700 kr) , t-shirt från H&M (100 kr) & ett par solglasögon (180 kr). Det var en riktigt trevlig dag. Tack för det, Carolina!
Vi var hemma i Trosa runt 18.15, då åt vi varma mackor, gott! Några timmar senare drog vår familj + familjen Svensson + Carolina ner till Fyren & tog en varsin öl. Efter det drog jag, Carro & syster min hem till Marcus & chillade ungefär två timmar, sen åter hem igen & sova.

Idag har jag inte gjort ett skit alls typ, har bara degat i soffan hela dagen. Kikade på Formel 1 däremot, Lewis hamilton vann före Kimi Räikönen & Mark Webber.

Resten av dagen ska jag göra så lite som möjligt på så lång tid som möjligt!

/p.a

,

Mer än halva jobbveckan avklarad, & vi närmar oss ännu en gång fredag. Great! Det ser jag verkligen fram emot. Fast det blir nog ovanligtvis lugnt denna fredag, för jag ska till Stockholm med Carolina på lördag & shoppa en massa, så det blir trevligt.

Imorgon ska jag hämta ut mina två t-shirtar jag beställt, hoppas dom är lika snygga på som dom såg ut på bild!

/p.a

,

Idag så övningskörde jag för första gången, varit så jävla seg på att ta tag i körkortet. Nu ska jag i alla fall komma igång, tänkte ta körkortet nu till hösten. Så det är bara att ligga i!

Alldeles strax tänkte jag vara lite duktig, tänkte faktiskt dra ut & springa lite. Kan bli riktigt skönt! :)

/p.a

Galen helg,!

Känns som att helgerna är lite same same, denna helg har i princip exakt varit som de andra helgerna. Därför orkar jag inte sammanfatta denna helg så omfattande. Var på Tullen både Fredag & Lördag, faktiskt riktigt roligt båda dagarna. I Fredags var vi på föris hos Linko, igår hemma hos Hella. Stort tack för det!


Som överskiften säger har det varit en galen helg, sjukt bra helg igen med andra ord! Längtar redan till nästa helg, fast inför den helgen har jag lite andra planer. Dom planerna kommer finnas på min blogg snart!





/p.a

Friday, finally here!

Ja, äntligen är fredagen här igen, underbart faktiskt! Då kan man börja njuta i tre dagar nu innan jobbet startar igen på måndag. Det är faktiskt bara två veckor kvar nu innan jag får ledigt i två veckor, då jag även drar till Kroatien. Hur nice låter inte det? Efter min resa dit har jag en vecka kvar på jobbet, men jag hoppas att jag kan få förlängt, det skulle vara super!

För tillfället sitter jag här med en iskall, observera "is", har haft ölen i frysen i tre timmar. Mums säger jag bara, så gott det är! Ikväll vet jag fortfarande inte vad vi ska göra riktigt, Linko skulle iallafall bjuda på föris. Sen får vi helt enkelt se vart vi tar oss!

/p.a

Känner doften av Fredag enda hit,!

& den doften av fredag är så ljuvlig, den kommer väldigt passande. Är väldigt utmattad i kroppen efter denna arbetsvecka, så helgen kommer fruktansvärt lägligt! Massa kalla öl, chilla, sova & allt vad det innebär, lovely! :)

Idag jobbade jag som vanligt, när jag kom innanför dörren här hemma hade far köpt högtalare till tv:n som jag fick hjälpa till att plugga in. Gubbarna är tydligen inte lika insatta som oss ungdomar i tekniken idag! Det fixade jag galant, men så lätt som jag trodde att det var, var det inte.

Därefter åt vi sillunch, drack öl & snaps, inte helt fel det inte. & eftersom jag varit sjukt godissugen hela dagen åkte jag & köpte godis efter middagen, mucho gott måste jag säga.

Nehe, kanske dags att avsluta kvällen framför tv:n en liten stund.

/p.a

,!

Idag efter jobbet åkte jag & pappa ut till Ådas golfbana & slog några bollar på rangen. Första gången på två år jag höll i en klubba, & det märktes verkligen. Hade inte en ren bollträff på ca. 20 slag, det var helt sjukt! Men sedan gick det faktiskt väldigt bra, skönt & se att man har lite golf inom sig fortfarande.
Jag saknar faktiskt golfen otroligt mycket, under hela min barndom har jag spelat golf. Det är en fruktansvärt roligt sport, & är även väldigt avkopplande. Tyvärr tar den alldeles för mycket tid ibland, & det är nog precis därför jag inte håller på längre. Men jag funderar faktiskt på att småstarta lite igen nästa sommar, det är något jag ska försöka göra iallafall! :)

Nu ska jag sova, det är Onsdag & en ny jobbdag imorgon! Snart helg igen, so lovely!

/p.a

,?




How's it gonna end?

Nice weekend,

En ny fartfylld helg blev det igen, like it! Gårdagen bjöd som vanligt på fest igen, mycket trevligt om jag får säga det själv. Till en början såg det inte alls ut att bli något, men tillslut styrde vi ihop förkrök hemma hos Elin. En mycket mysig & pratvänlig förfest blev det, så jag tackar för det.
Efter detta begav vi oss ner mot Fina Fisken, slog oss ner & tog en öl. Mycket trevligt även det! Fina Firren stängde kl. 01.00, så begav oss till Tullen sista 45 minuterna för att shaka av oss lite. Tyvärr sög musiken denna kväll, väldigt tråkigt faktiskt. Tiden inne på Tullen gick väldigt fort, kändes som att man var där i tio minuter, sen stängde det. Men jag hade trevligt så länge det varade.
Efter stängningsdags begav jag mig hemåt igen för att sleepa.

En bra helg igen som sagt, det tackar jag alla som medverkade för.

Vill önska boysen som åker/åkte till Gotland idag en veckas trevlig vistelse där. Hoppas ni får det sjukt skoj, sup inte skallen i bitar bara!

/p.a

Hangover,

Jag hade inte förväntat mig en sådan här baksmälla idag - huvudvärk som fan, helt slut i kroppen, känner mig totaldöd. Så jävla full var jag inte imorse när jag lade mig, förvisso var jag rätt full innan det. Nu är det ju iallafall som det är, & vill man festa får man fan ta konsekvenserna, I guess.

Var en ganska bra gårdag igår, som jag började lite smått hemma hos mig själv med tre öl. Efter att jag ätit mat här hemma for jag vidare till Cronko för att fortsätta, där var det redan en massa folk. Jag satte mig ner bland folket & drack lite, prata lite, hade det allmänt mysigt & trevligt! :)
Efter att ha varit hemma hos Cronko i cirka 2-3 timmar begav vi oss ner mot Tullhuset. Där avslutade även kvällen/natten. En trevlig & rolig kväll i det stora hela.





/p.a

Weeeeekend,

Sååja, kan inte kännas skönare för tillfället. Det är fredag, sitter med en kall Sofiero i handen, livet leker! Ser verkligen fram emot en ny grym helg.

Ikväll vet jag inte riktigt ännu vad som händer, men det återstår att se! :)

/p.a

Destination,

Denna jobbdag har varit fruktansvärt seg, jag vet faktiskt inte vad det berodde på. Klockan gick så fruktansvärt sakta bara, kändes som att jag jobba 12 timmar istället för 8.5. Well, efter dom två allra första jobbdagarna så tänkte jag att detta sommarjobb skulle bli pest & pina, men i dagsläget är det faktiskt ett riktigt nice sommarjobb, bra betalt också för den delen. Arbetskamraterna är toknice, det är nog det som gör dagarna så pass bra & sköna som dom är. Onsdag imorgon, & jag får faktiskt redan känslan av helg, sweeeeeet!

Väl här hemma har jag faktiskt hjälpt mor & far lite, dom håller på & rensar massa ogräs på framsidan, så jag har kört fyra lass med skottkärran upp till skogen! (a)
Nu ska jag bara sitta kvar här & ta det lugnt en liten stund, sen blir det riktigt tidigt till säng idag, känner mig faktiskt riktigt sliten. förövrigt kommer carro och myser med mig i natt.

/p.a

Ännu en helg till enda,

Ännu en helg som är över, & som vanligt är det jobb som väntar denna vecka. Måste säga att det var en grym helg igen, en av de bättre till & med på väldigt länge. Idag orkar jag dock inte skriva så detaljerat hur min helg varit, tänker endast sammanfatta det väldigt kort.

Fredag:
Slutade jobbet ett, sedan hem. Runt tre drog jag ner på stan för att göra synundersökning, behöver bevis på att min syn är bra eftersom jag ska på handledarutbildning till körkort imorgon, better late than never! Så nu ska körkortet tas så fort som möjligt är det tänkt.
Efteråt drog jag hem, duschade & så vidare för att sedan dra till Norre. Vi drog sedan ner på stan för att kirra bärs. Åkte sen hem igen & åt med far, Thomas & jonas. Kött, pommes & bea, så nice.
Efter middagen gick jag hem till Cronko & sänkte min första kalla, gutt! Under tiden vi var hos Cronko styrde vi ölspel, snacka massa & hade det mycket trevligt.
Runt elva fick vi skjuts ner av Hella till Fina Fisken där kvällen avslutades, mycket trevligt där också. För övrigt sov jag & Norre hos Mad Majk, tack för det! :)

Lördag:
Inge kul att vakna upp denna dag, baksmällan slog hårdare än vad jag hade tänkt mig. Vaknade upp hos Micke, tog det bara lugnt i en timme. Sedan drog vi ner på stan, för Micke skulle ta en synundersökning även han. Sedan gick vi till Papas & smällde i oss en varsin Viking kebab, förutom Norre som åt en Azteka!
Vi hade därefter tänkt oss att åka & bada, men insåg snabbt att det var lite för mycket moln på himlen. Istället bestämde vi oss för att åka på bio. Vi åkte till Heron & såg Baksmällan, vilken sjukt jävla bra rulle! 5 av 5 möjliga får den garanterat. Hemma runt nio, knäppte inte förrän då den första kalla ölen, gött! Jag, Norre & Cronko satt hemma hos den sistnämnde i ca. 2 timmar, gick sedan till Linko för att köra vidare lite. Vi blev dock inte kvar där längre, utan vi for ner till Tullen för att kika om det var folk där, helt otippat så var det faktiskt rätt mycket folk där & det var riktigt bra drag! kvällen kunde faktiskt inte avslutats på ett bättre sätt, det var sjukt kul där.
Hemma runt halv 4, då direkt till sängen!

Söndag: Inte gjort något vettigt alls idag, var endast hos Norre i typ en timma & lirade lite tv-spel. Annars har jag som sagt inte gjort något alls idag.

Snart sängdags, men först en fet macka & o'boy! :D

/p.a

Sommarklädsel,?

Ja, nu är ju äntligen sommaren här, eller har till & med varit en liten stund. Vi alla är ju överens om att vi inte bär samma kläder på sommaren som på vintern. Men vad är snyggt att ha på sig nu på sommaren då? Tänkte nu själv berätta lite om vad jag tycker är fränt att ha på sig i denna heta solvärme.

Att bära färgglada färger på sina kläder är superfräscht, något som sticker ut från mängden, det är somrigt enligt mig.

* Ett par chinos med någon "annorlunda" färg är ett somrigt alternativ, vanlig u-ringad t-shirt till detta är det enda du behöver. Vik upp byxbenen på dina chinos, det ger mer känsla att det är sommar.

* Likaså ett par färgglada shorts är läckert, u-ringad t-shirt till detta passar också utmärkt.

* Tygskor, ett par schyssta tofflor/flip-flops eller canvas är förmodligen det som är snyggast till sommaren.

* Om ni nu använder strumpor i era skor, använd korta strumpor. För det första är det fräschare, dessutom slipper ni "bondbrännan"! :*




Nu fick ni reda lite på vad jag tycker är en snygg sommarklädsel. Det absolut bästa är ju självklart att alla klär sig på sitt sätt, med andra ord att ni klär er på ett sätt ni trivs i. Klä er somrigt, lev livet nu i sommar!

/p.a

Killswitch Engage,

För er som gillar lite "tyngre" musik, dvs typ metal, & har Spotify, vill jag bara rekomendera Killswitch Engage. Öppnade upp Spotify nyss, det kommer ju alltid upp vad som är nytt där. Känner ju till detta band sen tidigare, & även tyckt dom var bra då, deras nya album är också lika klockrent.

Så in & lyssna på deras nya album på Spotify, eller tanka ned det. För er som är sugna på att tanka albumet heter det så enkelt som just Killswitch Engage!

Enjoy!

/p.a

RSS 2.0