säääääääämst,

Vilket jävla piss!
Att en domare kan avgöra matchen trodde jag inte, men nu vet jag det. Det sämsta domarparet jag någonsin skådat, synd att jag inte fick säga det rakt i era nyllen hur dåliga ni verkligen är!
Ville bara tacka er för att ni gjorde så att vi förlora matchen, bra jobb! (y)




Everything dies,

Den bästa skivan jag någonsin hört, ADEPT -  Another Year Of Disaster. Den rekommenderas starkt från min sida, helt klart!








Kom nyss hem från träningen, gick faktiskt bra idag, så jag är nöjd.

Annars har jag bara varit i skolan idag - Matematik, svenska & natur! Segt som fan. Sen insåg jag & Cronko att vi måste fan starta med vårat projektarbete, vi har knappt hunnit någonstans & det ska vara inne om ca. 4 veckor. Inte okej!

Carro kom hit idag också, phedt najs!

Ska slagga snart, ska försöka komma till sängs tidigt.

/ auriiiiiii

god natt,

En söndag då jag inte gjort ett skit förutom att ha varit ute med hundarna, riktigt skönt!

nu ska jag sleepa,

natti!

Hej där,

Vaknade halv 2 idag konstigt nog även fast jag kom till sängs ganska tidigt igår. Så jag sov drygt 12 timmar, riktigt skönt!

Just för tillfället gör jag ingenting alls, dock dunkas det lite musik i högtalarna. Kvällen är inte heller den planerad, den blir väl lugn den också. Måste komma i säng rätt skapligt idag eftersom det är tidig samling till matchen imorgon. Vi möter Strängnäs på bortaplan, segt! Hoppas på en trepoängare i alla fall, men det lär bli riktigt tufft!

Byebyes!

Mjaou,

Sitter här idag igen hos Makkie, lanar för fullt. Börjar bli lite trött om ärligheten ska fram, men håller mig nog vaken ett tag till i alla fall! (a)

Grabbarna bredvid mig lirar lite WOW, men det är inget för mig, så jag håller mig vid sidan av. Lirar lite hjärter istället!

/auru

eye to eye,

Är inte så haj på hur man länkar direkt till youtube-klippen, så därför får ni länken så ni kan kika, http://www.youtube.com/watch?v=1DVUwWZfzMw&feature=related .

Jag får bannemig rysningar, så grymt det är! :D



Zone Greed Curve 3.0,

För övrigt så bytte jag min nya klubba mot en annan, Zone Greed Curve 3.0!




LAN@MAKKIE!

Hähä, Jag, Eken & Makkie sitter hemma hos den sistnämnde & lanar. Impuls blev det, så vi kom hit med våra grejer lite efter elva! Så inatt blir det nog inte så mycket sömn.




/ auru

w595,

Fick ny telefon häromdagen, närmare bestämt i fredags. Jag är riktigt nöjd med den! (y)




                         Sony Ericsson w595


Har varit lite inaktiv nu de 3 senaste dagarna, det beror på att jag inte suttit vid datorn. I torsdags var det studentfest, tänker inte berätta så mycket om det. Det var en bra förfest med mycket trevliga människor, så den var lyckad. Vill tacka Selander för det! Sen gick det bara utför, för stort intag alkohol i kroppen.
Vill även tacka Selander för sovplats!

I fredags var det fest hos Löf, dock var jag nykter. Mycket trevligt folk där också, så man kan även ha kul nykter!

Igår hade jag match, slutade 10-10, tyvärr. Drog på oss en onödig utvisning i slutet när vi ledde med 2 mål, så motståndarlaget, Järna SK, lyckades både reducera & kvittera.
Efter matchen tog jag det lugnt, kikade på först Melodifestivalen, sedan Bruce den allsmäktige.

/ auru

Zone greed curve 1.5,

Nya stickan här nedanför, riktigt nöjd faktiskt!

                                             Zone Greed Curve 1.5


Sitter nu här efter att kommit hem från träningen för en liten stund sedan, snart äre läggdags!

nattii,

/ auru

Namnlös,

Bara jag som tycker kepsen nedan är snygg? Sugen på den som fan, dock kanske i en annan roligare färg!





Dagen har endast bestått av skola. Hade prov sista lektionen i natur, det kändes faktiskt riktigt bra. Bara att vänta & se vad jag får för resultat.

Igår hände något ganska kul faktiskt. Junislaget hade fått 5 klubbor till laget, vi lottade ut dom i laget. Man brukar ju inte dra några nitlotter, så jag gjorde det inte denna gång heller. Jag var en av dom 5 som lyckades vinna en klubba. Då sparade man 1200 kr, det var ju inte helt fel. Kanske lägger in en bild på hur klubban ser ut sen!

Tänkte möjligtvis plugga lite nu, får se om jag orkar.

/ auru

Bakis f0 sh0,

Denna dag bjöd på, som jag även antog igår, en riktigt baksmälla. Inte okej! Haft konstant huvudvärk hela dagen, men har ändå lyckats att plugga en hel del idag igen. Pluggade ju även igår. Så nu har man gjort lite nytta denna helg i alla fall.

Tänker med stor sannolikhet lägga mig snart, är helt slut.

See you,

/ auru

Platform Racing,

Haha, sitter här & lirar något som heter Platform Racing. Går utan på att man ska vinna racen man medverkar i, & sedan genom det levla upp sin gubbe. Min gubbe ser ni här nedan!





Sitter även & dricker lite öl här i min ensamhet, ikväll ska det tydligen festas. Vet inte riktigt vart vi ska vara ännu, men planer på vart vi ska finns. Så vi får se vart vinden tar oss!

/ auru

HELVETE,

Ärligt, innebandy är fan nästan det värsta som finns när det går dåligt. Tolererar fan inte att förlora känns det som, SPECIELLT inte mot Flen som är ett sådant jävla runklag, SPECIELLT inte när man åker på bortamatch som tar en timma, SPECIELLT inte när vi som lag spelar som ett gäng nybörjare.

Nog om det, men det känns fruktansvärt tungt att torska när man är ett så mycket bättre lag egentligen. 10-7 förlorade vi med, tänker inte gå in på några andra detaljer.

Kom hem alldeles nyss, satte mig här direkt med en chipspåse & 2 liter juice. Orkar inte göra något annat, har egentligen bara lust att lägga mig i sängen & bara sova.

Förhoppningsvis ferre imorgon, & det lär det troligtvis bli också!

/ auru

nighty,

anlände hem från träningen för en liten stund sedan, träningen gick faktiskt bra. Det går lite upp & ner nu för tiden, men så är det ju alltid.

Är inte på skrivhumör idag, så jag tänker inte dra ut på skriveriet något mer. Tänkte snarast ta mig till sängen & sova, är fruktansvärt trött.

Good nighty,

Harpan,

Haha, jag har verkligen så himla tråkigt nu, sitter & lirar harpan om & om igen för att förbättra mitt resultat. Har mitt personliga rekord på bilden här nedanför.




Tänkte alldeles strax hoppa i sängs, ska borsta tänderna först bara.

Take care!

Ahola,

gled nyss innanför ytterdörren, hällde nästan direkt upp en tallrik kräm som jag slevade i mig rätt snabbt. Mucho gott! Så nu sitter man återigen vid denna dator, i & för sig är det typ inga som slutat skolan för dagen. Själv slutade jag kvart i elva, hur skönt som helst. Svenskan var inställd, så vi flyttade fram naturen istället.

Imorgon har jag endast en lektion, tråkigt nog börjar den kvart i två! ;o Skön sovmorgon i alla fall, det sitter aldrig fel!

Kanske skriver något roligt lite senare, ni kan ju i alla fall hoppas!

/pa

Gracias,

Ville bara skriva ett tack till Petra som mixtrade & snyggade till min blogg, tack för det!




/ auru

Monday,

Märktes verkligen att det var en ny vecka idag, tog lång tid att stiga upp ur sängen. Segt var det minst sagt!




Positivt för dagen var att vi bara hade innebandy i skolan, detta på grund av att vår mattelärare är med en grupp skolelever i idre & glassar. Alltså blev våran mattelektion inställd, jag klagar dock inte!
En kort skoldag innebar alltså tidig buss hem, tog 13.08. Var hemma runt halv 3, åt lite mackor & ett glas juice till mellanmål eftersom jag inte hann äta någon lunch i skolan.

Träningen med junisarna ikväll är inställd, alldeles för många är sjuka eller skadade för att kunna göra en hyfsat seriös träning. Kanske glider & tränar med a-laget istället halv nio, men får se hur jag gör!

Hajdoooooo!

Words come easily,

Sitter här för tillfället & dunkar lite house, samtidigt som huvudet dunkar. Baksmällan slog i mycket hårdare än jag trodde den skulle göra, dock så mår jag som jag förtjänar, tyvärr!




Lite kort om gårdagen då -

Eftersom alla i vårt lag är skadade samt sjuka blev jag tvungen att ställa upp att lira med a-laget. Jag & far ringde till hela laget, men det var endast 5st. som var friska & hela. Matchen var i torshälla, i den nya hallen, Ellfolks Arena. Det enda positiva med resan var faktiskt hallen, den var riktigt fräsch! I övrigt var det inte mycket positivt, vi förlorade matchen med 11-8,  jag gjorde 2 mål. Hemresan kändes alltså mycket längre genom förlusten!

Efter matchen drog jag dirr hem & fixade mig i ordning för att sedan ta mig till Kicken där det ordnades krök. Väl framme fick man ett fint välkomnande, först kommer norre fram, full som fan & kramar mig. Sedan kommer nästa fyllepack & gör likadant, det var mysigt! :D
Hemma hos Kicken bjöds det på ölspel, armbrytning, shake med mera. Det var trevligt!

Sedan for vi till Sportbaren, dit ingen av oss grabbar varit tidigare. Tog taxin dit, åkte först förbi Peter, den nyblivne 18-åringen, & hämta hans plånbok, sedan vidare ner mot stan & sportbaren. Väl därinne var det smockfullt, mest äldre som vi också hade anat. Inte ett enda bord var ledigt, så vi blev helt enkelt tvungna att stå upp.

Runt halv två åkte jag taxi hem & sov, slocknade ganska omgående kan man säga.

Denna dag tänker jag bara ta det lugnt, möjligtvis dra ner på stan & ta en fet kebabtallrik, men det återstår att se.

Tjarrrrrrrå!


/au

RSS 2.0