So,?

Ja, nyårsafton äger rum imorgon & ingenting är bestämt fortfarande. Som sagt, planer finns väl, men dom planerna som var först ser inte ut att bli verkställda, tyvärr. Så det ser ut att bli något impulsivt, vad det nu blir visar sig imorgon.

Jobbar faktiskt imorgon, jobbar till fyra som vanligt, så det är ingen fara med den biten. Lär nog hinna festa lite iallfall! ;-)






Kommer troligtvis inte hinna skriva något imorgon, så jag önskar alla er läsare ett riktigt GOTT NYTT ÅR redan nu! Sup inte skallen i bitar bara, kan ju vara trevligt att minnas det nya året!

Nyår,?

Är fan nervös över nyår, hur kommer allting bli? Ingenting planerat över huvud taget än så länge, bara lite tankar om vad som kan hända, men det är ju inte säkert alls att det blir så.

Om det inte blir någonting får det bli något impulsivt, brukar ju alltid sluta bra då!


Nu äre time for sleep, så god natt fuckahsss!

New bräälls,

Yey, nya brallorna kom hem på posten idag, så nice dom är. Sitter utmärkt gör dom också, skapligt nöjd man är! :-) Nu hoppas jag att tröjorna kommer imorgon också, perfekt till nyår & allt.

Blir en lugn kväll som vanligt, lär sätta mig framför tv:n. Taggar inför ett långt pass imorgon, så jag lär behöva en del sömn idag.

Inte långt kvar till nyår nu, vad har ni alla för planer?


Training,

Kom nyligen hem från träningen. Konditionen är inte alls på topp nu efter en hård julhelg med mycket mat & framförallt en hel del alkohol. Men förhoppningsvis är konditionen bättre efter några träningar igen!

Kikar på hockeymatchen, rekordmatchen mellan Frölunda - Färjestad som Frölunda leder med 3-1 efter två perioder. Måste ner till soffan nu igen, för tredje lär ha börjat nu!


,

Precis fått lite middagsmat i mig, spaghetti & köttfärssås. & alldeles nyss kom Orrmo hem till mig, tänkte mysa nu lite innan träningen. Sitter just nu här & lirar house, & levererar lite schööööna moves, you know it!

Drar till träningen om cirka 30 minuter, testa nya stickan! :-)





Bild från festen i lördags!


Så gälet,

Jaha, ännu en helg som är slut. Alltid lika segt & tråkigt med söndagar, men bara att acceptera, I guess!

Som sagt, i fredags var vi ute på volym i nyköping. Började med att jag & Norre åkte till Otti & drack lite bira. Därefter fick vi skjuts av Ottis mor till nyköping, hem till Jonnie. Phille Jansson fick vi även med oss som vi hämtade upp i vagnhärad. Ett mysigt förkrök var det minst sagt hemma hos Jonnie, tack boys för det. Lite efter tio började vi gå ner mot stan & till nämnda volym. Var lite skönt att glida förbi kön måste jag säga, fick många arga blickar från folket i den långa kön! :-D Kvällen var hur bra som helst, enda tills jag skulle hämta ut min jacka från garderoben. Min nya jacka fanns tydligen inte kvar, skapligt tom jag blev inombords. Kommer iallafall få en ny jacka, vilket är riktigt skönt. Ska ringa till dom imorgon & förhoppningsvis har jackan kanske kommit in, annars får jag ut jackan på hemförsäkringen, & dom betalar självrisken. En riktigt rolig kväll rakt igenom, förutom jackan som försvann då.

Igår var jag nere på stan i nyköping med familjen. Fick ett par nya converse inköpta, för ovanlighetens skull. Var hemma i trosa vid halv 5, började då göra mig i ordning för dagens partaj som sarah & sara skulle bjuda på uppe i socitetshuset. Kvällen började iallafall hemma hos Robert Sjöberg där vi var massa boys, sjukt roligt! Tack Sjöberg för det, plus alla ni andra.
Var uppe vid festlokalen vid elva, vi var väl i princip sist dit, så vi möttes av många festsugna människor som redan var på plats. Kvällen var helt okej, mycket dans & mingel, så det var nice! :-)

Idag vaknade jag av att Cronko ringde på telefonen, då var det tydligen pizzadags. Jag, Eken, Cronko, Henkan & Orrmo drog ner på stan & klämde i oss en varsin pizza, hur gott som helst dagen efter, som alltid! Efter pizzan åkte jag, Eken & Orrmo hem till mig & enbart tog det lugnt. Lyssnat på massa gäälen musik & bara pratat. Dom båda drog hem alldeles nyss, så nu sitter jag här ensam!


Har även nätshopat lite idag, vad jag beställt ser ni här nedanför. Can't wait tills dom anländer på posten, hoppas dom kommer innan nyår, vore lovely!








Kanske ska träna fotboll idag med Orrmo, kan bli kul. Träningen börjar åtta, så hinner tänka lite mer om jag nu ska träna eller inte.

Hoppas eran helg varit lika bra som min, & så taggar vi för nyår! :-)

Gääälet,

Drar ut på krogen i nyk idag, phedt!


,

Färdigjobbat för idag, schönt! Sitter & gör mig lite fin i håret & inväntar gästerna som snart kommer.

Sjukt hungrig, hoppas vi ska äta snart. Stor press på mor nu, hennes julmat måste vara god, annars blir det andra bullar! :-)

Ha en fortsatt mysig julafton nu!

Hyvää joulua,!

Vaknade av att föräldrarna kom in i rummet & väckte mig, skapligt trött man var vid halv nio. Upp direkt för att äta frulle, därefter klä granen. Nu har man blivit kung helt plötsligt på att klä julgranar efter att ha klätt både våran & den på jobbet igår. Säg till om ni behöver proffesionell hjälp! :-)

Precis nyduschad också, ska klä på mig någon hyfsad juldress som man kan ha på jobbet. Jobbar till 16, inte långt efter bör våra gäster anlända hit hem, myspys!

Ha en grym julafton allesammans!

Sleepis,

Har varit en helkväll framför Bingolotto med familjen, mycket mysigt. Satt med en varsin bingolott till hands, men ingen vinst, tyvärr! Men det är väl myskänslan som räknas, trots allt! :-)






Dags att sova nu, jobb imorgon också. Bra med cash, yeeeeeeeeah! Får se om tomten varit här med massa julklappar när jag vaknar imorgon bitti, blir spännande att se.


God jul,

X-mas,

Tiden går snabbt, riktigt snabbt. Julafton redan imorgon, insane ju. Känns verkligen inte som att det är julafton imorgon, ingen julstämning över huvud taget, förutom snön då.

Fixat alkoholhaltiga drycker till fredag & lördag idag iallafall, så nu är man kläääär med det. Ska troligtvis ut i stockholm på fredag, på lördag är det 20-årsfest här i trosa. Så nu har man verkligen en helg att se fram emot! :-)

Åt årets första julskinka idag också, alltid lika gott på mackan med senap på, yummi!

Chillzone vid datorn hela kvällen, as usual!

,

Åkte aldrig till Tälje för att kika innebandy, blev hemma istället. Skönt det, för jag är sjukt trött i kroppen.

Måste verkligen sova nu, om jag nu kan det vill säga. Tog en powernap förut, kanske blir svårt att somna om nu, det visar sig.






Sleep well, folket! :-)

G'night!

Martes,

Fan vad allt är tråkigt nu för tiden, har verkligen inte lust att göra någonting. Varje dag är densamma - jobba, (träna), sova. Sjukt tråkigt att vara vuxen! (a) Det var lite annat när man gick i skolan & man träffade alla polarna varje dag, då hade man iallafall något att se fram emot.

Tur att ni boys finns & livar upp dagen, ni vet vilka ni är. Hearts till er!

Ska troligtvis upp till Tälje & kika innebandy idag, Eken frågade om jag ville hänka. Har ju ändå inget bättre för mig idag, så jag hänger med! :-)

Matchen börjar vid sju, så vi drar väl om cirka en timma antar jag.


Heyrå!

Cup,

Kom ganska nyligen hem från Nyköping. Gick inge vidare på cupen, åkte ur redan i gruppspelet efter att ha vunnit en match & förlorat två. Lite surt! Satt kvar ett tag efteråt & kikade på kvartsfinalerna, men åkte sedan hem efter dom. Skönt att vara hemma iallafall efter en heldag i Nyköping!

Nu är det dags för mig att sova, work tomorrow!

Go'natt!

:) ,

Ingen update under hela helgen, värdelöst, jag vet! Har inte haft någon tid över alls till att sitta vid datorn, så har inte varit så lätt att skriva några rader.


Ganska lugn helg i stora hela, blev några bira i fredags bara. Hela lördagen var lugn, spenderade den med alla boys!

Igår lirade vi mot Södertälje IBK, vann med 10-6, enkel vinst! ;-) Riktigt skönt att vinna sista matchen nu innan juluppehållet!





Me & Eken,



Idag är det cup i Sporthallen, Nyköping. Jag, Orrmo, Eken, Rille Westerberg, Hella & Norre har dragit ihop ett lag, kan bli riktigt trevligt. Tänkte dra till Nyköping lite tidigare för att inhandla de sista julklapparna.


Hoppas ni får en bra start på veckan, adios!

Wäääh,

Helg, smutt som fejn! På jobbet har det varit superlugnt & mysigt idag, sen avslutade vi med att sjunga massa julsånger, trevligt! :-)

Idag tänkte jag kika på juniorernas match i Ramdalshallen, Oxelösund. Dom möter alltså Onyx! Blir förhoppningsvis en dubbel, med tanke på att vi a-lagare spöade onyx förrförra helgen!







Galen snubbe på bilden, från lagfesten i slutet av september! ;-)

Rami,!

Haha, fan så skön Rami är, lovely! Underbart att han fick immunitet i sista sekund, & kunde därmed spela ut Andreas. Förstår mig inte riktigt på Andreas, han har varit den som spelat mest av alla innan just Rami kom in. Nu när han blir utspelad är Rami ett äckel (?) bara för att han var ny & spelade spelet fullt ut! Tycker det är skönt att det kommit in en person som vågar lite, för det är ju precis vad programmet handlar om!

Don't hate the player, hate the game!

Fuck this shit,

Skiter fan i allt,

Någon som hänkar på stenhårt krök?

Buh,

Det har ju inte kommit så mycket snö idag, inte alls. Visst är det kul med snö, men måttligt räcker väl, inte såhär mycket! Kunde ju knappt gå till jobbet i morse! :-o

Trött på allt, orkar ingenting om dagarna, förutom jobbet då. Så efter jobbet brukar den mesta tiden spenderas här vid datorn, vilket är sjukt trist.

Ikväll är det ingen mammas pojkar på TV, men vad gör det? Det är ju fortfarande två bra program som finns att se på senare ikväll.







Allt syger kykk!

Vinterland,

Ja, det är faktiskt riktigt mysigt att kika ut genom fönstret & se all snö som ligger på marken. Det gör mig ingenting, förutom att jag kanske måste införskaffa nya skor så man inte fryser om fossingarna. Annars är vintern den mysigaste årstiden, om det nu är massa snö, som det nu är!

Träning ikväll, sjukt taggad. Foten känns riktigt bra nu, underbart. Hoppas att ingenting händer med den idag så att man kan spöa fittrockets på söndag!

Nu är jag sjukt hungrig kände jag, ska gå ner & ta något gott att stoppa i magen.

Snow,

Ja, det lär ju inte vara någon som har missat all snö som har fallit ner på marken. Det hade ju redan kommit lite snö igår, men snön som kom idag har ju fördubblat höjden, om inte mer än dubbelt. Det är mysigt såklart, får hoppas att kylan håller i sig i nio dagar till så att det är vitt på julafton, för det höjer ju upp julstämningen rejält!

Jobbat som vanligt idag, 11-16. & eftersom det kommit så mycket snö idag fick jag direkt ta tag i skyffeln & skyffla bort all snö på uppfarten när jag kom hem. Känns som man gjorde allt förgäves, för imorgon är det ju lika mycket snö igen. Dock så hade det ju varit dubbla mängden imorgon, så det kanske inte var så onödigt att skotta bort allt ändå! :-)

Känner mig ganska uttråkad, eller väldigt uttråkad rättare sagt. Kommer fortsätta med det & sitta vid datorn hela kvällen tills jag ska sova, vilket lär bli tidigt idag. Lika bra att sova mycket nu i denna smått stressiga jultid!

Vi snackar innebandy,

Kom hem från träningen för en liten stund sedan, satte mig & åt lite kräm nu när jag kom hem, gutt! Skönt att foten håller hyfsat, gör bara lite ont när jag springer åt vänster, men det är ingen fara. Tänker träna på onsdag också, så att man får lira den sista matchen innan uppehållet. Möter ju Rockets, det får man bara inte missa! 12.45 på söndag i Wasahallen, be there!

Lagbild här nedanför som togs förra veckan. Snygg fördelning av längd på den övre raden! ;-)







Väntar nu på att PH ska börja, blev faktiskt väldigt intressant nu när den nya snubben kom in. Hoppas han får immunitet & kan spela ut den där Andreas, vore ju för jävla skönt!

Ny vecka - Måndag,

Första arbetsdagen för veckan avklarat. Gled alldeles nyss innanför dörren, jobbat mellan 11-16 idag! En väldigt lugn dag på jobbet minst sagt, suttit mycket vid målarboken idag & målat dinosaurier! :-D

Var även ute en sväng i den nykomna snön, mycket mysigt. Vilken skillnad det är nu när det är lite vitt på backen, det lyser upp & det känns inte alls lika mörkt!

Ska träna idag hade jag tänkt, foten är inte förstås inte helt läkt ännu, men det ska nog inte vara några problem. Kunde ju lira match i fredags, så det ska nog gå lika bra idag!

Mor jobbar nu, så det är far min som lagar käket. Hörde rykten om korv med bröd, det är som vanligt när han fixar mat!

Miss it,

Kan inte annat än säga att jag saknar Kroatien, vilket underbar semester det var alltså!

Kommande sommar lär väl vi boys dra på någon galen resa, det hoppas jag iallafall. Kan ju inte bli annat än kul!







Seg söndag för övrigt, inte gjort ett piss alls. Har bara spenderat tid framför datorn & tv:n. Väntar på att PH ska dra igång, sen efter det blir det läggdags! Härnäst ska jag ner & äta lussekatter & dricka julmust eller mjölk. Någon typ av julstämning måste man ju få i sig denna luciadag & även tredje advent!

,

Kan det inte bara flyta på för en gångs skull?

ouf,

Dålig hunk det där, känner ni igen honom? ;-)




Mysiseken,

Uppe med tuppen, elleeeeeeeer? Iallafall rätt tidigt uppe för att vara en lördag, dessutom kom jag i säng runt kl. 03.00. Vaknade av att mor & far satt & kollade på idolfinalen som de spelat in, vilket jävla liv det var på nedervåningen! :-)


Ska dra till mannen på bilden rätt skapligt idag, blir att kröka till idag istället. Alltid lika kul att supa med Eken, hihi. Drar till honom mitt på dagen som det ser ut, så det blir att korka upp rätt tidigt!







Zwiit saturday, folks!

Torsk på Tallin,

Usch, tråkigt att komma hem med en förlust, speciellt när man är det så mycket bättre lag. Fast bäst på plan var fan domarna idag, det är så underbart kul att lira när domarna är emot en hela tiden! :-)

Förlust med 7-5, what more can I say.

,

Jahapp, ingen fest tydligen. Många som inte var sugna, eller så tryter cashen!

Ändrade planer, drar till Nykvarn & lirar match med H6-laget!


Schweet,!

Finally friday, smutt det är! Slutade lite tidigare idag från jobbet eftersom jag började tidigare. Skulle egentligen börjat elva men började kvart över tio istället eftersom det skulle vara luciauppträdande vid halv elva. Så det blev lite finsång på morgonkvisten, det är väl aldrig fel! :-D

Kom hem alldeles nyss, ville bara skriva av mig lite. Nu tänkte jag hoppa in i duschen & tvätta håret samt andra delar av kroppen! ;-)

Ikväll är det party, gääääääälet! Hoppas det blir bra ös, känslan är iallafall sådan!


Ses i dimman, eller?

Brynäs Tigers,

Bu, mitt kära Brynäs torskade mot serieledande HV71 idag med 2-3 efter att ha spelat fem matcher i rad utan att ha förlorat. Tyvärr så bröts denna trend idag. Ändå vill jag säga att de kämpade tappert efter att ha några ordinarie backar borta, även förstakeepern Jacob Markström var borta.

Dom brukar ju säga att det är bara att bryta ihop & komma igen. Så är det verkligen i detta fall, vi är i mycket bra form nu, så det är bara att köra vidare!


Nu ska jag sova, sleep well!

tv-kväll,

Ska bänka mig framför tv:n nu. Torsdag är ju en dag med mycket bra på tv, som jag nämnt förut. Först ut är Mammas pojkar, sen Glee. Efter det är det Paradise Hotel, men det kikar jag på datorn!






Ha en mysig avslutning på denna torsdagskväll. Tagga inför fredag & massa fest nu!

Work,

Work, work. Börjar bli ganska mycket jobb nu. Jobbade igår, även idag.

Det ligger till såhär nu att jag är en assistent till en farbror som är boende på ängsgården, han behöver sysselsättas lite mer än de andra. Personen som brukar ta hand om honom har rest iväg, & därför har jag tagit över nu. Så nu jobbar jag hela december & januari, alltid skönt med flis! :) Efter januari är slut får vi se vart jag tar mig vidare, kanske fortsätter att vara vikariera på ängsgåren, men det återstår att se!

Foten har iallafall blivit mycket bättre. Häromdagen kunde jag inte ens stödja på den, nu kan jag faktiskt gå väldigt bra på den & det gör inte så ont. Köpte även ett fotskydd i tisdags som ska stabilisera, så på måndag kan jag nog börja träna igen, zwiiiiit!

Ska ner & äta nu, ciäääääääo!

Din gamla räv,

Åkte upp till Södertälje med mor & far igår för att byta till en större jacka. Eftersom den inte fanns i större storlek i grön blev det en svart. Jag måste medge att det är mer jag i svart, jag trivs mycket bättre i den färgen!






Ska till Filip Österlund alldeles strax, ska busa till det lite idag hade vi tänkt. Han är ju endast hemma idag, sen drar han tidigt imorgon bitti tillbaka upp till sälen. Vi ska väl äta något gott idag, sen gotta oss framför en film eller liknande. Myspys lär det bli med största säkerhet!


Hasta la vista, baby!

,

Jaha, denna morgon/förmiddag har det blivit mycket prat i telefon med Roger Törnkvist om innebandy. Eftersom jag inte trivts så jättemycket med våran nya tränare så har jag haft Rogga som ett litet bollplank. Riktigt skönt att snacka om det. Har även pratat med vår nya coach Anders idag också, han ringde upp mig, jag blev självklart lite chockad. Skönt att få ut lite snack där också. Så vi får se om det blir någon vändning på det hela när jag återvänder till innebandyn efter att min fot blivit bra, det känns som att det kan bli något bra iallafall, känslan har varit så senaste veckan då jag bara har lagt fokus på vad jag själv gör på innebandyplan!

Eftersom det blivit mycket snack idag har jag inte fått någonting gjort förutom att bada, kom fan knappt i badkaret eftersom foten gör så fruktansvärt ont, hoppas verkligen foten blir bra inom en snar framtid!

Ska ner & ta något att äta nu, sen lite senare idag ska jag åka & byta min jacka till en större storlek. Innan jag gör det kanske jag & mor drar till vårdcentralen & fixar ett par kryckor, kan fan inte stödja på foten!


Helgen i helhet,

Fredag: Förkrök hemma hos Cronko med massa annat trevligt folk, ett förkrök med mycket snack, som vanligt. Mucho kul!
Drog sedan vidare till Tommy som hade 21-årsfest, hyfsat kul också. Mycket trevligt folk där också som man annars inte träffar. Var hemma vid kvart i två efter att fått skjuts hem av Öijvall, mycket stort tack för det.

Lördag: Tog tillfället i akt & köpa ny jacka, köpte fjällisen i en mörkgrön färg, riktigt snygg faktiskt. Mor klagade dock direkt när jag kom hem att den var för kort i armarna, så ska byta imorgon nu om det går. Annars var lördagen mycket lugn!

Söndag: Spelat match idag mot Onyx hemma i hedeby. Vann tillslut matchen med 7-4 efter en grym sistaperre. Tyvärr så stukade jag foten & sitter nu här med sjuklig värk. Hoppas att den blir bra fort, så att man kan komma igång igen så snabbt som möjligt.

En väldigt kort summering av helgen det där, en helg som varit jättebra i det stora hela.




Nu på kvällen har jag tagit det hur lugnt som helst, kollat PH & suttit vid datorn. Tidig läggdags idag, är förvånansvärt trött.

Hoppas er helg varit great, take care!

Well,




I hope we just can be friends instead,

,

Borde jag ens tro på det?

Shit the same, it's over.

,

Idag har jag jobbat mellan 11-16, så jag kom inte hem för så längesedan. Inväntar nu maten som pappa ska börja med precis, får se vad han tillagar idag! :D

Ikväll ska jag bara ta det lugnt, jobb samma tid imorgon också. Det positiva är att det är torsdag idag, vilket innebär många bra program på tv. Först mammas pojkar, sen glee & sist men inte minst paradise hotel. Blir alltså en mysig kväll framför tv:n att se fram emot!

:)

Gårdagens match,

Som jag förmodade var smågrabbarna rätt bra, bättre än jag trodde. Matchen slutade 6-6 tillslut, vi låg faktiskt under med 5-3, haha. Jag är faktiskt ganska nöjd med min egen insats, har ju inte varit så bra på sistone, men nu gjorde jag faktiskt bra ifrån mig om jag ska vara ärlig. Gick till & med in & hängde i mitt första byte i matchen, så det var skönt.

Onyx möter vi hemma nu på söndag, 16.45 i hedebyhallen. Jag hoppas jag ser så många som möjligt där & tittar!


Mysipysi,


Myst med min älskling Eken hela dagen lång, alltid lika trevligt! Var först hemma hos honom eftersom jag sov hos honom, vaknade runt tio. Chillade därefter ett tag, gick sedan & köpte mat som han tillagade, mucho gott!

Sen åkte vi hem till mig & åt, låter som värsta fetton! :D Efter middagen har han sovit lite, & jag geekat framför datorn.

Nu taggar vi för match mot Södermanlandslaget P15, småknattar med bra teknik lär vi få se fram emot.





Gotta go, piiiiiiiz!

Ny lånetelefon,

Eftersom jag lämnat in min telefon på reparation så fick jag låna en telefon av Ted Nygren, snäll som han är. Lånade systers telefon i ungefär en vecka, men det var inte så populärt. Så nu har jag denna Cybershoten en liten tid framöver tills jag får tillbaka min telefon från reklamationen.





Nu är det ju så, eftersom jag har nytt SIM-kort, så har jag därför heller inga nr. kvar. Därför ber jag er att skicka ert mobilnummer till mig, vore schyrrans!

:)

Seg tisdag,

Fick ett samtal nyss av Filip Österlund, han satt nu på tåget upp till Sälen, buh! Som tur är kommer han tillbaka om cirka en vecka till Nyköping igen, fast bara en dag dock. Så då drar jag till honom & myser lite. Kommer med största säkerhet göra ett besök upp dit i vinter, i februari hade jag tänkt mig. Lär bli galet som fan!
I vilket fall som helst kommer jag sakna dig när du är däruppe, diggar dig mannen! Hoppas du får det riktigt trevligt, det är du värd.

Som sagt, seg tisdag detta är. Vaknade sent idag också, lite innan två för att vara exakt. En & en halv timma efter är det ju fan mörkt igen, helt sanslöst. Eftersom jag inte har något planerat idag så ska jag bara ta det lugnt hela dagen. Ska möjligtvis dra till Eken lite senare, då blir det nog övernattning där också! :)

Peace

RSS 2.0