Hey allihopa,

Har varit ett bra uppehåll nu sedan jag skrev senast, uppehållen kommer lite då & då, vilket inte är så roligt kanske. Har alltid sagt att jag ska försöka skärpa mig & börja uppdatera mer, men jag har märkt att jag inte blivit så mycket bättre. Jag ska fortsätta & försöka göra mitt bästa för att uppdatera så mycket som möjligt nu framöver!

Jobbat hela veckan, precis som det alltid brukar se ut. En rätt tuff vecka i allmänhet, men jag tycker själv att jag kämpat bra. Så nu är man verkligen värd helg, & det är ju inte alls långt kvar nu, fint det är!

Imorgon är det bartömning på Tullen, galet! På lördag är det lagfest, ännu mer galet! Ser därför helt enkelt fram emot en sjukt bra helg.

/p.a

Galet,

När jag & Cronko gick till Norre igår hade vi inte någon som helst aning vart vi skulle ta vägen efter. Alla fick inte komma till Malin som hade fest, så dit kunde vi inte dra. Så vi fick helt enkelt tänka ut något impulsivt, & så blev det också. Vi bestämde oss för att dra till Nyköping med tåget 22.25. Tellus var målet att ta sig till, & det var sjukt mycket folk när vi kom dit, kul! Mycket familiar faces också, så det var nice.

Tänker inte beskriva något ingående om kvällen, även fast jag egentligen vill, men orkar inte. Det var sjukt kul rakt igenom! Att något så impulsivt kan sluta så bra, tack boys för det!

Idag blir det också krök, en liten "avskedsfest" för att Fille drar iväg på tisdag. Kommer säkerligen bli Crazy! Kl. 13.00 ska jag kika på junisarnas premiär i junisallsvenskan mot Nykvarn.

/p.a

Walla,

Freeeeeeeeeedag, så soooooooooft! Slutade tidigt från jobbet idag, närmare bestämt kvart över ett, inte tokigt alls. Sitter här nu med en öl i handen, dock inte kall eftersom att jag inte orkade vänta på att dom skulle stå i kylen ett tag. Skön känsla att vara tillbaka på ölen igen, har ju endast varit sprit nu i några helger, galet.

Idag vet jag faktiskt inte vad vi grabbs ska göra, men vi ska köra krök. Vart det blir återstår att se!






/p.a

,

Sista dagen på Scania, så imorgon bär det återigen till fars jobb, Mboije! Skönt att ha fått variera sig lite med annat jobb, det gör stor skillnad faktiskt. Mer än halva arbetsveckan avklarad, so sweet säger jag bara.

Ännu en fredag närmar sig, dock blir denna fredag väldigt lugn, har match på lördag borta mot Norrköping. Efter matchen däremot blir galej, måste dra till med ett tokgalet party nu innan Fille drar till Bali i två månader. Hoppas att vi kan styra något nice!

Träning kvart i åtta, fys as usual. Börjar komma i bra form nu faktiskt, känns riktigt bra!

/p.a

,

Äntligen kan man skriva ett blogginlägg igen, sidan har fuckat ur totalt de senaste dagarna för mig, så jag har inte kunnat blogga, vilket är jävligt trist. Hoppas inte problem med hemsidan uppstår igen, man blir ju lite halvlack!

Jobbat två dagar nu på Scania, sista dagen imorgon, sen är vi färdiga med det vi ska ha gjort. På torsdag ska jag tillbaka till Boije & slita igen, segt!

Kl. 20.00 ska jag träna 95:orna i innebandy, efter det ska jag träna lite med div. 6 hade jag tänkt.


/p.a

tokgalet,!

Sitter hos Wester & dricker nu. Jag, wester & Mellis är dom enda som kör, resten är & kikar på bio. En riktigt lugn helg för att vara mig, men det beror på att vi hade match igår. Vi vann den för övrigt med 7-6, men min egna insats vill jag inte ens prata om, det var det sämsta jag någonsin gjort!

Nu kör vi iallafall vidare med vårat mysparty, take care folks!

/p.a

,

Kass update från min sida igen, men så är det när man är en upptagen man. Jag jobbar & står i, sen har det varit mycket innebandy nu på sistone. Så med andra ord har jag faktiskt inte haft tid alls att sitta vid datorn de senaste dagarna.

Hela denna jobbdag har jag bara burit, sjukt segt. Burit delar från ställningar ner i bockar, långtråkigt om inte annat. Imorgon ska jag inte vara på Mboije, utan då ska jag vara på Scania & riva pallställ. Ska vara på Scania även måndag & tisdag.

Lite senare ikväll ska jag till Rogga & kika tattoo, lite spännande. Sen efter det drar vi & tränar lite innebandy!

/p.a

Bra helg,

Lördagen på Carros fest var också sjukt bra, så jag är riktigt nöjd. Liten incident som inträffa bara, men ingen större fara. Tack Carolina för den bra festen & det fina arrangemanget! :)






Idag har vi träningsmatch borta mot Telge SIBK i västergårdshallen kl. 19.45! Riktigt taggad är jag faktiskt, får väl se om jag hänger dit en eller två baljor idag.

/p.a

,

öppnade precis den första ölen, väldigt sent för att vara mig. Nu är man igång igen iallafall, underbart! Kan bli riktigt ös idag, det hoppas jag!

Cronki kommer förbi snart, sen drar vi till Peter för att förfesta.

/p.a

Fäääääääzt,!

Som helgerna alltid brukar se ut - fest! Skönt det är. Igår hade Amanda på området fest, dom yngre är allt för gulliga ibland! :D

Idag har Carolina 18-årsfest, ska bli galet röj, right? Vi ska fira dig med en riktigt grym fest, det kan du lita på.

Nu tänkte jag dra & köpa groggvirke, sen schveper vi första groggen.

Ha en trevlig lördag allihopa!

/p.a

,

Fredag imorgon brysh, så sweet! Egentligen har jag inga planer inför morgondagen, men det är som alltid lika jäkla skönt med fredag. Dock inte så chill med att jobba över imorgon, det ser ut som att vi kommer få göra det iallafall, men vi får se.

Jobbade 06.30-16.00 idag, precis som vanligt. Kl. 15-16 hade vi däremot möte idag, lite om de jobb vi har, de jobb som komma skall, övriga frågor & lite annat smått & gott.
Har varit en skön dag på jobbet i det stora hela, så jag ska inte klaga över huvud taget.

Planer inför lördagen finns däremot, då har Carolina 18-årsferre, fett nice. Då blir det supa sig drunkis, wii! :)

Ska kika rulle nu.

/p.a

RSS 2.0