Vinst,!

Dessutom kunde inte denna vecka har slutat bättre heller. En vinst idag borta mot Nyfors med 4-6 toppade upp denna vecka fullständigt. Inte sämre heller att jag gjorde 2 mål & 2 assist, & tydligen blev jag matchens lirare, inte tokigt alls. Kanske borde ladda upp med flera dagars krök innan varje match, då verkar man ju göra en hel del poäng! :-)


HAHA,!

Detta kan vara det häftigaste jag någonsin sett. Tyvärr så togs denna OS-gren bort efter -88 i Calgary. Se & njut!




På tal om OS så är det väldigt tråkigt nu att det är slut, eller nästan slut. Finns ju ett par godbitar att se fram emot ikväll/inatt, bland annat hockeyfinalen, den kan bli riktigt sevärd!

;/ ,

Jag ber verkligen om förlåtelse,!

Home sweet home,!

Jaha, anlände hit hem i Trosa igen efter en galen, grym, underbar, magisk sinnessjuk resa i Sälen, Lindvallen. Resan har varit perfekt & vi har haft det sjukt roligt från början till slut!

Som ni förstår kommer det vara alldeles för jobbigt för att sammanfatta allt i minsta detalj, får helt enkelt göra en liten lista så ni får översyn på vad vi gjort under våran vistelse där!

- Åkt skidor. (Förstås)
- Supit. (Förstås?)
- Lirat bowling.
- Sovit bort halva dagarna.
- Fuckat loss till galen musik.
- Vistats på olika krogar tisdag-fredag.
- Bara varit jävligt crazy!

Äsch, som sagt, listan kan göras lång, men alldeles för jobbigt att göra den! :-p

Vill tacka Fille, Mackan & alla andra som bodde där för en minnesvärd resa, borde vi göra om!

Lindvallen, bitch!

Halvseg resa hit idag - Fick vänta på tåget i drygt tre timmar, fick åka ersättningbuss från Borlänge osv. Efter elva timmar var jag & Marcus iallafall framme, duktigt skönt må jag lova!
Har inte gjort så mycket idag med tanke på att vi kom hit ganska sent. Så vi har bara kikat in experium lite & tagit en bira.
Imorgon intar vi backen, lär bli skapligt nice. Var ju ett tag sen sist man åkte, så lite vinglig bör man ju vara i början!
Ne, nu dags för ett par kalla, chips & bastu, någon som är lite avis kanske, eller?

Krööökrå,!

Jajemensan, då taggar vi för party! Fixar mig det sista nu, sen ska jag dra till Hampus Dall för att grunda lite smått, sen drar vi till Estocolmo lite senare för att inta någon club & fucka loss.

Ha en galen festnatt nu, & do it with style!


huehe,!

Skönt för Sverige att vinna tillslut då, men det var inte direkt övertygande. Nu ser jag bara fram emot sista gruppspelsmatchen, Finland - Sverige. Go Soumi!


Bloggtorka,

Ehm, vad är detta för jävla fredag liksom? Ska man inte känna sig lite happy när det är helg & allt? Jag borde ju göra det, men tanke på att det är just helg & jag är ledig hela nästa vecka. Det som gör att denna fredag är tråkig är för att junispåsarna lirar match & ett annat gäng drog på fest i Nynäshamn. Skulle hängt med dit, men bilen var tydligen full, så det blev inget för min del.

Nu sitter jag här, förstås, & gör inte ett jota. Är bara så sjukt sugen på fest, men något sådant blir det ju inte. Som tur är lirar ju Sverige hockey nu kl. 21.00, så den matchen kommer man ju bänka sig framför. Sverige - Vitryssland, bad memories eller? ;-)



Minns ni? HAHA!

Kvällsinlägg,!

Tränade lite teori även idag för att få lite känsla för det inför intensivkursen, känns rätt bra faktiskt. Nu ska jag bara satsa sista tiden på att köra bil lite mer, så att man känner sig självsäker när man väl kommer dit.

Träning nu på kvällskvisten, en riktig jävla pissträning rent ut sagt. Blir väl så när man inte har någon match i helgen!


Över till något roligare istället, vilket innebär resan till Sälen. Jag & Marcus bokade biljetter idag, så vi drar upp på måndag, så nice! :-)
Tyvärr kan inte Jonnie hänga med, men förhoppningsvis kommer vi har sjukt kul ändå.



Träning,

Tänkte träna idag också, fast idag är det ju med H6! Sitter & väntar på Kim som ska komma & hämta mig, sen glider vi till Trossen för att inhandla lite gottigt. Sen vidare till honom för att lira något på Xbox vad jag förstår, lär väl bli fifa eller nhl, wish me luck!

Träningen börjar kl. 21.00, kommer nog vara rätt lugn idag med tanke på att jag börjar känna mig lite hängig.

,


House baby, house!

Körkort,!

Ja, snart är det också dags för mig att ta körkort. (Förhoppningvis) Ska till Flen den 8e mars för att gå en intensivkurs, vilket innebär att man gör allt inom en vecka - Körlektioner, riskutbildning, halka, teoriprov & uppkörning. Får hoppas att det går min väg!

Har småstartat lite nu med att plugga teori, har nämligen fått lånat en skiva av Filip Österlund som är riktigt bra faktiskt. Så det ska troligtvis underlätta lite för vad som komma skall!

No shit,!

Haha, skön man är på pokern då! Fyrtal i knektar & dessutom spelar skjortan ur dom flesta på bordet, synd killar & tjejeeeeeeeeeeer!




Nehe, dags för träning nu, great! :-)

Hiss,!

Vill utbringa en hissning till OS som nyss startade i Vancouver. Alltid lika kul när dessa spel är, att alltid veta att det är något intressant om man sitter vid tv:n. Eftersom jag är är sportintresserad som tusan kan det ju inte bli bättre än att se på mycket sport!

Får hoppas att Sverige & Finland inkasserar några medaljer, vore ju inte alls dumt!

Crazy saturday,

Lördag:

Blev lite halvgalet i lördags ändå. Begav oss till familjen Åkvist för lite party, vilket innebar mycket fart & fläkt - as usual! Väldigt trevligt faktiskt, det tackar vi för! :-)

Vi rundade av den tillställningen vid halv två & begav oss hem till Johan "Nille" Nilsson för lite afterdo som dom skulle säga i Australien, iallafall Matthew! Nille var på riktigt partyhumör & skulle supa ner mig med Absolute päron, & det lyckades han himla bra med. Dock söp han ner sig själv rejält också, vilken konung alltså, haha! Det var helvilt där ett tag, riktigt kul.

Allt ståhej avrundades vid fem då de resterande som var kvar gick hem. Jag totaldäckade när jag kom hem, inget snack om saken!

Söndag:

Alla hjärtans dag spenderades i Oxelösund med Carro. Hon lagade jättegod mat & efterrätt, jättetrevligt var det. Så det tackar jag så hemskt mycket för!
Kollade även på film, men jag totaldäckade.

Somnade tidigt efter en fullspäckad helg, & nu är vi inne på ny arbetsvecka!

Electrohouse,

Nu när det ändå är lördag, så tänkte jag leverera ett par schöna låtar som lättar upp stämningen, iallafall lite förhoppningsvis!











Kör hårt!

Lika mot Järna,!

Jajemen, lite pinsamt är det faktiskt, ett likaresultat efter full tid mot Järna, 6-6 blev det. Dom hade värvat massa spelare sen sist vi mötte dom, men bra var dom icke. Gick in med en 5-3 ledning inför sista, & ännu en gång tappar vi en ledning & mister vinsten som verkligen var så himla viktig idag.

Ett riktigt platt fall, vilket även bilden symboliserar. Två assist stod jag för idag iallafall, det var väl godkänt!




Lite chillkrök idag ser det ut att bli. Först ut en snabbis med hundarna, sen bege sig till affären för att inhandla lite groggvirke.



Mjähapp,

Blir ingen hemmasittarkväll för min del, glider till cronko nu för att spendera lite tid med några av boysen. Vi ska lira lite fifa & bara mysa till det ordentligt! :-)

Turn up the bass,

Säkert många som ska festa idag, I guess, men inte jag. Tänkte iallafall bjuda på lite fredagsgodis när ni ska grunda inför kvällens/nattens alla bravader!





& glöm inte, höj volymen & basen på max! Ha en gälen fredag, allesammans!

Kära mor,!

Åh, mamma är så himla söt! Eftersom det är alla hjärtans dag på söndag fick jag några gåvor från henne.

- Pyjamasbyxor. (Fråga mig inte varför jag fick det)
- En assnygg t-shirt.
- Massa låga strumpor.

Det blev jag väldigt glad över, måste jag säga! :-)

Fredag idag,

& ännu en gång glädjs jag så mycket att det är fredag igen, att bara njuta av två & en halv dagars ledighet. Finns inte mycket som slår det, faktiskt!

Dessutom glädjs jag av att jag fått förlängt en månad på jobbet, så jag jobbar hela Mars också som personlig assisten, sjukt skönt! :-)


Dock så är det lite mindre glädje gällande vad som händer idag. Fast det är väl kanske bara bra ändå, man behöver ju inte göra någonting varje fredag. Så idag blir det nog lugnt & bara softa här hemma, & även tagga för morgondagens drabbning då vi möter Järna SK!

@ Eken,!

Kom precis hem till Mr. Ek. Just nu levererar han galen house med ett lånat mixerbord från Phille "Dropfoot" Jansson! Bra taggning inför träningen som är om en timma!

Eken kör vidare med sitt, & jag med mitt, vilket innebär Bejeweled Blitz!


Förlåt!

Poäng,

Interna poängligan. Som ni ser ligger jag tvåa, dock med några mer matcher än dom som jag delar platsen med. Cronko är en klass för sig, som alltid!



Mjau,

Ja, äntligen slutat för dagen! & nu är det endast fredag kvar av dessa jobbdagar denna vecka.

Sitter nu & väntar på besök, dom kommer väl snart, tror jag iallafall. Har ingen större koll! :-D


Blir möjligtvis träning idag, men får se. Är jävligt taggad eftersom träningen blev inställd igår!


Fezzt imorgon?

Söt kille,

Haha, världens sötaste kille, han vill man ju bara adoptera!


Watta föööök,

Jävla skitrå! Ingen träning idag, jag som var så taggad. Denna snö alltså, den bara förstör. Rasrisk på vartenda tak verkar det som, & nu även rasrisk på hedebyhallen. Det är just därför vi inte kan träna idag!

När man ändå är ledig bör man ju göra någon nytta, men jag pallar icke det! (a) Jesper Melin kom hit nu iallafall, får se vad vi små gossar hittar på.

Lillördag
idag ju, jag vill kröka. Någon som är på?

Bejeweled Blitz,

Galet beroendeframkallande & roligt spel - Bejeweled Blitz!

Finns som spel på facebook,


Trötter,

Kom precis hem från träningen med H6, är rätt mör i kroppen nu. Tränade fyra pass förra veckan, ser ut att bli så denna vecka också. Blir rätt sliten i kroppen eftersom jag inte är van vid det, men tänkte fortsätta köra såhär nu ett tag så jag får upp flåset hyfsat bra igen.

När vi ändå är inne på innebandyfronten vill jag bara meddela att vi har hemmamatch i helgen igen, & jag vill se så många som möjligt där för att heja fram oss till ännu en vinst & därmed hänga med i striden bland de främre platserna.

Trosa Edanö IBK - Järna SK

Var: Hedebyhallen

När:
13.45


Trötta Tisdag,

Tisdag är en dag då man alltid är trött, verkligen alltid. Hur kommer det sig egentligen? Sitter väl i skallen, som allt annat.

Riktigt soft dag på jobbet, så jag klagar inte. Dessutom sett världens snyggaste tandläkare idag, som en bonus på allt, det ni! ;-)


Väntar på maten nu, far gör middagen idag eftersom mor jobbar. Undrar vad han lagar ihop idag måntro, något smaskigt hoppas jag iallafall.

Flipp,!

Letar runt lite på youtube efter feta låtar så här vid midnatt för skojs skull. Tänkte därför publicera en av alla låtar som verkligen är örongodis när den kickar igång! Lyssna & njut, tjejer & killar.




Tänkte bjuda på en till, en låt som DJ Blend använder i en av sina mixar. Underbart bra!



Ingen bra dag att lägga ut dessa låtar på, men ni får ha dom i åtanken tills helgen & sätta på dom då & ösa som aldrig förr!


Nu är det läggdags för min del, good nighters!

Utgångsläge,

Viktig vinst i helgen, som sagt. Vinsten innebar att vi fortfarande hänger med i topp tre-striden. Det är väldigt tight om man tittar på poängen, vilket är riktigt spännande. Fyra omgångar återstår, & det är många värdefulla poäng som står på spel.



Tabell


Kommande sista fyra matcher

Måndag... igen,!

Ny vecka, alltid lika förjävligt & börja jobba igen. Men stålarna ska ju in, inget att undvika!

Positivt är att det är träning idag, alltid lika kul. Så hiss på det!
Negativt är att Paradise Hotel är slut, diss på det!

Nu är det bara smälta ner makaronerna & köttbullarna som jag precis ätit, sen packa ihop träningssakerna för att sedan bege sig på träning.

Helgen i repris,!

Lördag:

Hade match mot Oppeby SK på dagen, vann den enkelt med 13-5. Så JÄVLA skönt med en trepoängare igen! Två mål & en assist från min sida, så jag är nöjd. Men nöjdare med lagets insats, eftersom vi vann såklart!

Därefter kikade jag & några boys på H6-matchen som var precis efter våran, även dom vann, 13-8 slutade det!

Sen bar det hemåt för att fixa sig inför kvällen. Åt lite mat, fixa frillan, sen tillbaka till Vagnhärad & Eken för att förfesta. Var där endast någon timma, sen tog vi tåget till Nyköping för att dra på krogen - Volym!

Var Electrokväll på Volym, så jag hade rätt stora förväntningar på musiken. Det borde jag inte ha haft, för musiken sög rent ut sagt balle, tyvärr! Men det var bara att strunta i det & köra på. En hyfsad kväll i helhet, inte mer.

En pizza efter krogen, & sen taxi hem runt tretiden!

Söndag:

Vaknade upp med en sjuk jävla huvudvärk (?). Var ju inte ens full när jag somnade, så det var inte rättvist alls. :-( Låg i sängen till kvart i fyra, det var iallafall rättvist, tycker jag. Så denna söndag fick jag ingenting alls uträttat, förutom att gå ut med hundarna & handla en godispåse, mmmmmmums!

Mr.ek,!

Åkte hem till Eken direkt efter matchen som tillslut blev en vinst, Hella gjorde segermålet när det var fem sekunder kvar, viktigt. 7-8 blev segerresultatet! Annars var det en runkinsats från grabbarna, men alltid vinst som räknas. Tror det var en coachseger, eller? (a)

Imorgon är det match för vår del, hemma mot Oppeby kl. 16.15. Se till att vara där & kolla!

Ni som är ute & festar, take care. Vi andra tar det ba lugnt, som vanligt!

Shabba,

Ingen update igår, ingen nu heller, dessvärre. Hinner inte nu, ska alldeles strax till Hella. Juniorerna ska lira match idag, så tänkte hänga med & kika!

Update efter att jag kommit hem!

Afrojack,!

En av mina favoritDJ:s, Afrojack, gör galet bra låtar & mixar. Varför inte bjuda på en grym låt nu när det ändå är lillördag?



Snow,?

Snö, snö & återigen snö. Känns ju inte som att det är på riktigt. Tydligen räcker inte den snö som redan finns, utan det vräker ner bara mer & mer. & tydligen ska det komma mer snö under natten & morgondagen, då borde det väl räcka, eller?

Nu är det ju iallafall massa snö, så varför klaga då, egentligen? Varje år det inte är snö klagar vi också, konstigt det där.

Pics,!

Om ni vill se fler bilder - Kika in, http://svanborgphotography.blogspot.com/




,

Jag säger inte emot, dessa ord i bilden är verkligen sanna!


Workie,

En tillsynes helskön dag på jobbet har det varit, älskar när sådana jobbdagar förekommer - När allting bara flyter på & går som man vill! :-)

Lite smådispyter, fast det är på sidan av jobbet, så det löser sig förhoppningsvis.


En tisdag, precis som vilken tisdag som helst, ingenting att göra det vill säga. Bara dega framför datorn brukar vara denna dags signum!

Fast jag har ändå något att se fram emot, kl.22.00 ikväll närmare bestämt, det är inte mindre än final i Paradise Hotel då. You can't miss that!

,?

Hur kan du? Vad håller du egentligen på med? Vet du det själv?

Gjort är gjort, I guess. Det är du & dina beslut, inte mina. Men är du nöjd över det?


,

Annars idag har jag bara jobbat. Egentligen skulle jag inte ha något jobb denna månad, men har fått förlängt, lyckligtvis! :-) Så jag jobbar så länge tills jag åker till fjällen, så det är great!

Träning nu på kvällen också, innan var jag hos Tedda, mysigt som attsingen!

Nu äre sista kvarten av paradise hotel, sen läggdags!

See you!

1:a februari,

Ny månad, alltså februari. Inget speciellt med denna månad, förutom att den bara har 28 dagar, eller?

Lite mer speciell är denna månad faktiskt, ska nämligen åka upp till Filip Österlund i fjällen nu denna månad, datum är dock ännu inte spikat. Ska åka upp med Jonnie Ledberg, möjligtvis Marcus Jälminger ska med också. Längtar redan tokmycket!

- Åka skidor.
- Komma bort ett tag från vanliga vardagen.
- Festa.

Bara leva livet helt enkelt! Kommer bli hur gääälet som helst.

:-)

RSS 2.0