Halloj,

För er intresserade så tänkte jag updata lite imorgon, har inte haft tiden de senaste dagarna. Kika in då vet jag!


niiiiiiiiighty,

Hähä,

Skoldagen idag var ingen vanlig skoldag. 3 personer hade anordnat en turnering som deras projektarbete, så dagen har varit väldigt bra enligt mig, & jag tror även den var uppskattad av de flesta andra som medverkade. Tråkigt dock att man inte kunde ta sig hela vägen, men SPID visade i alla fall vilka som är bäst, så det ska vara!

Annars har jag inte gjort mycket denna dag, har hunnit med att träna i alla fall. Så lite nytta har jag gjort idag!

Schleten i muskler & leder nu, så jag tänkte faktiskt hoppa ner i sängen min alldeles strax. Ska inte bli dumt det inte!

Tjaaarå!

/ aur

Hoffmaestro & chraa,

Just för tillfället lyssnar jag på dessa, Hoffmaestro & Chraa! Hade bara hört några låtar dom gjort tidigare, så jag tanka deras senaste album, riktigt skön musik. Svänger gör det minst sagt! :D







Gårdagen var helt sjuk. Startade hemma hos Dallen med lite förkrök & även lite GH-lir. 10 grabbar i en friggebodsliknande byggnad, kan ju inte bli annat än mysigt. Tackar Dall för det!

Efteråt tog vi sista bussen till vagnhärad, Melander bjöd på fest. Dock slutade den ca. två timmar senare på grund av en liten tråkig händelse. Vi fick då skjuts av Sanna till trosa hem till Elin. Det bjöds på det mesta där - Dans, dricka, fulla föräldrar, ipod-dunk på toa & mycket mera! En grymt bra kväll blev det till slut, tack alla för det!


Vaknade runt 11 imorse, Helen Åkvist serverade sjukt goda mackor, ägg & bacon. Mums! Jag & Hella gick sedan hem tätt efter frukosten i det fruktansvärt tråkiga vädret, hagel & en massa blask. Usch!

Förhoppningsvis kommer kvällen spenderas med några av grabbsen, kika när Sverige möter Frankrike i handbolls-VM!

/paur


Ångest,



Har bestämt mig för att beställa dojjer, men får fan ångest. Fundilerar på att bryta mot tidigare traditioner & byta till ett par andra skor än converse. Precis börjat leta lite, så vill ju inte dra några hastiga beslut så jag beställer ett par som jag inte alls kommer trivas i.

Här är i alla fall två par jag fastnade lite för.

Kom gärna med förslag om ett par ni tycker är snygga, vore tacksam för det!

/ phlauru

youtube,

Även idag kikade jag in ett klipp på youtube, men idag visade det sig att jag var "kändisen". Om ni vill kan ni kika,

http://www.youtube.com/watch?v=KQNI3vmAIKs.



I övrigt har dagen som vanligt bestått av skola. Försov mig dock imorse, så jag missade matten. Skoldagen erbjöd därefter på en svenskalektion & en idrottslektion, en riktigt skön dag med andra ord! Slutade kl. 15.00, därefter tog jag nästkommande buss hem.

På kvällen har jag tränat innebandy, det gick inte annat än skit.

See you soooooooooon!

/ Pauruuuuu

A whole new world,

Sitter för tillfället & lyssnar på Nick Pitera, man blir faktiskt rätt fascinerad. Inte många som klarar av det som han gör, han gör det riktigt bra i alla fall, minst sagt!

Dagen i allmänhet har bara bestått av skola - Historia, svenska & naturkunskap! Slutade  kl. 14.30, tog bussen som gick tio minuter senare hem.

Mycket annat har inte dagen bjudit på, tröttare än vanligt, kan bero på det. Orkar därför inte plugga som jag tänkte göra, får hela enkelt ta det på torsdag.

Tänkte snart ta mig ett bad, lär sedan bosätta mig vid datorn efter det igen, kommer troligtvis även sitta här hela kvällen!

/ Pauru

Ingen rubrik,

Tänkte börja med att sammanfatta gårdagen lite kort, & den började med att jag steg upp ur sängen runt kl.10, käkade frukost för att sedan ta mig till vagnhärad för att lira match med a-laget. Matchen vann vi tillslut efter att inte ha lett den överhuvudtaget tills det var en sekund kvar av matchen, då Elis gör 7-6 & avgör därmed matchen. Skönt att se att man aldrig ger upp, utan matchen ska spelas till slutsignalen strömmas till örona!

Efteråt tog jag mig hemmåt, ringde min St. Ek & frågade om vi skulle gå ut på kvällen, han var tydligen inte så sugen, så jag & otti (80) drog istället till nyköping.

Väl framme arrangerades förkröket av Crullet, ett mycket bra förkrök enligt mig & även enligt de allra flesta som medverkade. Runt 23.15 drog vi vidare till Tellus, kom in runt 23.25. Det var tokdött när vi anlände, men helt plötsligt var det fullt & kvällen blev lyckad i det stora hela, så jag är inte annat än nöjd! :)

Somnade runt kl.06.00, vaknade 3 timmar senare eftersom flera av personerna hos Crullet som övernattade där var uppe & städade. Tydligen fick man inte sova längre, det var bara att acceptera.

Bussen gick hem 12.23, kom hem runt 14.00. Sen dess har jag i princip bara sovit, men fick itne sova längre när Melin anlände hit. Så nu tänkte jag & lillgrabben kika en rulle!

På återseende!



Lovely,

Anlände nyss hem från Eskilstuna, & denna fredag kom vi lyckligtvis hem med tre poäng, vilket vi inte gjorde förra fredagen.

Nyfors stod som sagt för motståndet, & det var även dom som tog ledningen med 1-0. Vi replikerade några minuter senare med att göra 1-1, men dom lyckades peta in en till boll innan första periodpausen.

I periodpausen var det inte så mycket snack, vi hade bestämt oss att det var slutlekt. Sagt & gjort gick vi snabbt upp till en 2-5 ledning & allting såg ut att lösa sig hyfsat bra. Då fick matchen en liten vändning igen... & det stod plötsligt 4-5. Följaktligen lyckades vi göra ett 6:e mål innan andra periodens slutsignal.

Tredje perioden var igång, den startade något avvaktande, men det var fortfarande vi som styrde matchen, som vi även gjort i de två första perioderna. Dock forserar Nyfors in ett 5:e mål, & även ett 6:e. Det stod 6-6 på resultattavlan! Det var alltså nerv i matchen igen, men vi visade moral & karaktär, tryckte in 2 kassar & matchen var avgjord, 6-8!

Orättvist resultat vill jag kalla det, även fast vi vann. Vi vann skotten med hela 13-38. Notera att de nästan fick in 50% av sina skott, men som jag alltid brukar säga, "Tre poäng är alltid tre poäng".

Skönt att man kan somna gott i natt, för imorgon är det ny match igen, fast med a-laget. Flen kommer & gästar hedebyhallen, & det finns inget annat än tre poäng som ska spelas hem!

Byyyyyyyyyyyye!

(: ,

Dålig på update för tillfället, but trust me, it's gonna be better!

Endast en lektion i skolan idag, specialidrott B, vilket innebär innebandy för min del. Temat för dagen var skott, skönt att inte behöva röra på sig allt för mycket! (a) Lite fascinerad av Anton Eriksson i kassen, han skötte sig faktiskt riktigt bra. Han har lite mer målvakt i sig än mig om ska säga så.

Från sporthallen till skolan för att käka lite mat, dagens lunch bestod av ris & kebabgryta, slank ner fint i magen! Fick sedan ett meddelande av Nicklas, & även han hade slutat tidigt idag. Så jag, Nicklas & Bohlin tog stadsbuss till försäkringskassan för att sedan ta vår buss hem till sköna & lilla trosa.

Tiden här hemma har jag endast spenderat framför denna tråkiga dator, rätt avkopplande ändå.

Kvällen bjuder på game i innebandy, dessvärre i Eskilstuna kl. 20.15. Skaplig tid en fredag kväll när man hellre skulle vilja dricka lite öl, men ikke! Så jag drar hemifrån vid 17.45 för att samlas i vagnhärad, glider sedan vidare mot orten där matchen ska hållas.

See you soon, again!

bläääh,

Som jag nämnde i gårdagens text hade vi match idag också. Efter mycket om & men vann vi tillslut. Efter att ha haft en ledning med 7-1, vann vi bara med 9-8. Vinst är vinst, men ändå dåligt gjort av oss att släppa dom så tätt inpå. 3 poäng i alla fall, viktigt som bara den!
Mycket annat har inte dagen bestått av, bara chill. Hella drog nyss, vi har lirat lite NHL & FIFA! :)

Hoppas du kan tro på mig det jag sagt & säger, det är inget jag bara hittar på.
Just nu önskar jag bara allt var som förr!


/ au

fiiiiiiiiifan,

Ledig från skolan idag. Ledig ska jag inte säga att vi var, vi hade inga lektioner, man får kalla det vad man vill. I vilket fall var det hur skönt som helst att sova ut, välbehövligt också för den delen!

Hade även match idag, en match jag inte vill tala alltför mycket om. Laget vi mötte var ett av det sämsta jag mött, ändå lyckades varenda kille i vårt lag underprestera & lyckades också förlora. Mer säger jag inte, förutom att det är nog inte bara jag som är jävl*** missnöjda med matchen.

Vill ändå ge en eloge till Hella, du var bäst på planen i vårt lag idag!

Game imorgon igen, hemma mot Telge SIBK. Ser fram emot en härlig fight! Hoppas dom flesta kommer & kikar!

kyss,

Back,

Nu är jag tillbaka igen, har haft lite problem med datorn sedan jag installerade nytt operativsystem. Jag fick helt enkelt nog av vista, det var ingenting för mig.

Ska försöka att bli ganska engagerad igen, orkar dock inte skriva något om vad som hänt under jullovet, det är alldeles för mycket att skriva om.

Cya!

RSS 2.0