Tagg,?

Valborg imorgon, sitter faktiskt här & småtaggar lite. Kan bli en riktigt grym dag, det hoppas jag verkligen på!






Idag har jag varit i skolan, ovanligt! Efter skolan drog jag ner på stan, träffade fille & eken. mys! Vi strosade runt lite, gjorde inte alltför mycket.

Nu på kvällningen tränade jag innebandy, som vanligt vinner mitt lag på 3mot! Ingen slår ett vinnande koncept, auru - cronko - hasse!

Dags att sova, niiiiiiiiiiiiiighty!


/ aururuur

Finally,

Idag efter skolan for jag ner på stan med Cronko. Där nere träffa vi massa trevligt folk. Satte oss på donken en stund, tog en glass med jordgubbstopping, mums!

Sedan träffade jag mor min vid Brothers, det var dags att köpa kostym till studenten. Köpte en kostym jag är riktigt nöjd med faktiskt. Möjligtvis kommer det upp en bild snart här på bloggen! :)

/ auru

My weekend,

Fredag: Stannade kvar efter skolan, slutade halv 10. Drog direkt hem till Fille Österlund för att sänka några kalla. Satt i solen & drack lite smått, fan vad fint det var!
Sedan gick vi ner på stan & kikade lite kläder, Fille hittade lite smått & gott!
På kvällen bjöd Sanna på 18-årsgalej på Tellus fram till elva, tack för det, det var mycket trevligt! Efteråt stannade jag kvar på Tellus & körde fullt ös.
Somnade runt fem på morgonen.
 
Lördag:
Vaknade rätt skapligt, schleten som fejn. Vi grabbar tog oss till klockberget & solade i den sköna solen. Sedan gick jag & fille hem till honom & sov ett par timmar.
Efter våran lilla sömn gick vi & köpte korv, återigen hem & stekte på dom. Gött vare!
Sedan tog vi det ba lugnt till Robinson.





Idag har jag inte gjort något alls, var med fille & eken tills bussen hem gick. Väl här hemma har jag inte gjort någonting alls förutom att ha gått ut med hunden! :)

Skön helg i alla fall, tack alla som medverkat för det!

/ auru

wiiiiiiiiiiii,.

Fille min babe kom hem idag från sitt säsongsjobb i fjällen, lovely! Så idag efter skolan träffade jag honom & selander. Vi var en liten stund hemma hos selle innan vi begav oss ut på stan. Vi kikade lite kläder & tog en mjukglass. Mucho gott!

Imorgon äre krökish, Sannas 18-årsfest. Kan bli hur grymt som helst!





Snyggast i världen? ;o

förändring,?

Tänkte på en sak lite grann.

- Det kanske vore kul att göra en liten förändring på bloggen. Med detta menar jag att jag kanske ska specificera mig på att skriva om något speciellt, exempelvis kläder eller vad som helst. Då kanske det kan bli lite roligare att blogga också, så man inte varje gång skriver om hur dagen varit osv.

KOM MED FÖRSLAG, vore schyrrigt!

/ auruuuuuuuuuu

Kröööööööööööök,

Kom hem för en liten stund sedan, fick skjuts hem av Elin. Värt!
Tänkte alldeles strax gå ner & göra lite käk, tydligen jag som ska göra det idag! (a)

Sen äre partey som gäller, sjukt taggad. Kan bli en grymt bra kväll, hoppas på det i alla fall!

Ciäääääääo!

Nighters,

Fett segt med första skoldagen efter lovet. Inte kul att vara tillbaka, blä!

Nu har man även rakat av sig håret, eller iallafall halvt. Mohikanen & polisongerna är kvar, dock ska dom bort imorgon också! ;p

Nu äre time to sleeeeeeeeeeeep.

Byebyyyyyyyyyye! :*

Göteborg,

Kom hem ifrån Göteborg i söndags natt efter en hel helg med innebandy & en massa annat kul. Tänkte sammanfatta denna riktigt roliga helg.

Fredag: Samlades halv nio på morgonen i Vagnhärad för att bege oss mot Götet. I våran bil var det endast Jag, Marcus & min far. Vårt första stopp var i Gränna på ett fik som hette Gyllene Uttern. Satan vad dyrt det var där, en hemmagjord macka & en cola för nästan hundra spänn, det var inte dåligt det. Sedan fortsatte vi vår resa & var framme i Göteborg strax innan två. Jag, Cronko, Hella & Linko fick dela rum. Nämnvärt är även att vi fick det bästa rummet, alla andra var lite avundsjuka om ärligheten ska fram! (a) Vi packade upp alla våra saker, bäddade våra sängar osv för att sedan få i oss lite mat.
Vi hade våran första match halv fem, den var mot Filipstad. Tyvärr förlorade vi den matchen med 1-4, vilket jag inte alls tycker speglar matchbilden.
Återigen tillbaka till vårat vandrarhem, duschade & gjorde oss i ordning. Sedan skrapade vi ihop ett gäng grabbar i laget & lirade lite fotboll.
Efter fotbollen tog vi det bara lugnt, sedan läggdags!

Lördag:
Upp skapligt ur sängen eftersom vi hade match vi elvarycket. Dagens motstånd var Huskvarna. Efter en rutten förstaperiod låg vi under med 3-0, lyckades snygga till siffrorna i den andra perren. Matchen slutade med förlust, 3-2.
Hem till vårt vandrarhem för att fixa oss lite, sedan ner till storstaden för att kika lite i affärerna & äta stan godaste kebab, mums! Vi blev kvar på stan till fyra, åkte därefter tillbaka till vår bosättning.
Middagen på vandrarhemmet denna dag var kyckling & potatisklyftor. Åt inte så mycket eftersom vi ätit på stan. Även denna måltid var väldigt god.
Efter maten gick vi in på vårt rum & tog det lugnt & småtaggade även lite inför kvällens match som var mot Alingsås. Vi hade en tuff match att vänta, det visste vi.
Väl vid matchstart kändes det sisådär, lite halvlojt inom laget. Det visade sig även vid matchstart. Denna förstaperiod var den sämsta under turneringen. Vi lyckades lite turligt hålla 0-0 till periodpausen. Andra perioden startade vi med alerta fötter, det resulterade i ett 1-0 mål till oss ganska tidigt. Alingsås kvitterade med ett powerplaymål lite senare. Dom gjorde även 2-1. Med cirka 30 sekunder kvar av matchen sätter Cronko 2-2, underbar känsla!
Efter matchen satte vi oss i bilarna igen för att åka tillbaka till vårt vandrarhem. Vi satte oss & lirade lite kort för att varva ner.
Sedan läggdags!

Söndag: Vi hade haft väldigt tur med vädret, så var det även idag. Vi fick upp vi halv tio, åt frukost. Sedan drog vi ut i det härliga vädret & lirade volleyboll i tre timmar.
Efter detta drog vi ner till pizzerian nära vandrarhemmet & smällde i oss käk.
En match kvar hade vi på schemat, den på pappret den tuffaste av dom alla, Pixbo. Detta var nog höjdpunkten på hela resan. Alla grabbarna i laget gick in på plan med en riktigt bra inställning, utan respekt för det laget som stod på andra planhalvan. Vi startar matchen helt enligt planen & spelar över Pixbo totalt. Vi gör tre raka mål & leder därmed med 3-0. Olyckligtvis reducerar Pixbo till både 3-1 & 3-2.
Andra perioden rivstartar vi igen & gör dom två nästkommande målen, alltså tar vi ledningen med 5-2. Vi håller sedan i detta & vinner matchen med 5-4, helt otroligt! En riktigt kämpainsats från varenda kille i laget, så otroligt kul & se. Därmed visade vi vilket bra innebandylag vi är.

Efter matchen började våran resa hem till trosa. Genom våran seger kunde man sova riktigt gott!

Vill tacka alla grabbar & ledare i laget för en mycket härlig resa. Detta var helt klart en oförglömlig resa. Synd att vi inte kommer kunna göra samma resa igen med samma lag. Nu kliver ju några killar födda -90 upp i seniorlaget & spelar. Som sagt, tack för resan & även tack för hela säsongen som varit, det har varit hur kul som helst!










Love you cronk!

Nighty,

Som på alla andra lov är det alltid lugna dagar, det är nog precis vad det kommer bli denna vecka också. Idag har jag inte gjort mycket alls. Varit hemma hos Marcus hela dagen & bara degat - spelat GH & lite fotboll! Han lagade även lite gott käk, spaghetti & köttbullar. Gott var det!

Efteråt åkte jag hem  för att packa min väska för att sedan åka till träningen, mötte Hellas Hjältar! Eftersom ingen av våra målvakter fanns på plats ställde jag mig frivilligt. Torsk 7-4, kan ha berott på mig, vem vet! (a)

Snart är det läggdags för min del!

/ auru

Distriktslags-SM,

Åkte till nyköping idag för att kika både damjuniorernas & herrjuniorernas finaler i distriktslags-SM! Det var inte så oväntat att stockholm hade tagit sig till final med båda sina lag. Dock vann bara ett av deras lag, herrjuniorerna. Dom piskade dit Skåne rejält, 8-3 blev slutresultatet!






Igår firade vi grabbar Linko som fyllt 19. Där bjöds det på gott käk & god dricka. Tack för det! Efteråt drog vi vidare till Morgan för att sedan bege oss till sportbaren. Var endast där & tog en öl, sedan så stängde det. Fick sedan skjuts hem, var hemma runt kvar över ett. Hoppade då rakt ner i sängen för att sova! (a)

Kvällen kommer förbli sittandes här. Tänkte kolla på Wipe Out åtta, det får inte missas!


/ auru

Senaste tiden.

Veckan som varit har jag hunnit med lite saker. Skolan har tagit en del tid, har pluggat lite & så. Haft prov i både matte & natur. Naturen gick väl sådär, G i alla fall. Matteresultatet har jag inte fått reda på ännu. Det kommer vi troligtvis få reda på efter vårat lov som är nästa veckan.

I fredags var jag på den nyöppnade krogen Karma i Nyköping. Till ern början var det rätt trist, antar att det var för att jag var för nykter. Lyckligtvis träffade jag & marcus en polare från tälje som kände DJ:n för kvällen, genom det kunde han dricka gratis från baren. Därför serverade han mig & marcus med flertalet drinkar & shotar, så kvällen slutade rätt vingligt! (a) En mycket rolig kväll i sin helhet!

Var med mor min i Södertälje i söndags & inhandlade ett par Converseskor, även ett linne. Sedan åkte vi & storhandlade på ica ute vid Scaniarinken. Efter det så skjutsade hon mig till Nykvarn där jag kikade på innebandy. Trosas 92or, som för övrigt bestod av åtta stycken 92or från vårat juniorlag, pissade rent ut sagt på Onyx & vann med 9-1 i finalen. Sjukt bra gubbs, ett extra plus till Rille Westerberg som var kingen!

Annars har dagarna varit som dom alltid brukar vara, rätt lugna & så vidare. Oj, en sak höll jag på att glömma. Jag & Cronko lämnade äve in vårat projektarbete i fredags, riktigt skönt! Antagligen kommer vi få tillbaka det & finputsa lite på det, men det är vi beredda på.

/ auru

Sorrii,

Kan väl börja med att säga att jag är väldigt ledsen för min dåliga update. Har inte haft något internet på den senaste veckan, det är just därför jag inte skrivit något fint här i bloggen. Nu är jag i alla fall back on track, som det så vackert heter! Hoppas ni kommer följa med här lika bra som ni gjort tidigare.



RSS 2.0