Axwell the määäyn,




Take care tonight!

Overtime,

Övertid på jobbet idag som sagt, fruktansvärt segt. Vet inte ens varför jag tog på mig det, men nu är det iallafall avklarat.

Sista timmarna på jobbet kändes det som att det skulle bli en kväll där man aldrig skulle kunna komma igång, men Morgan har lovat mig att han ska fixa det, så jag får väl lita på honom.


Ha så roligt på dagen där alla småbarn har sin första fylla!



Min vän idag tydligen, hoppas han
håller vad han lovar
.

,

Soligt väder iallafall innan avgång till Åland, klockan var 9 på morgonen & man kunde tydligen ändå sitta i endast kallingar, eller Cronko kunde.






Fixat lite med nya mobilen idag, annars inte gjort så värst mycket, förutom att ha jobbatråååå.


Tydligen jobba över imorgon också, på en fredag, dessutom Valborg. Sure, Valborg är förvisso överskattat, som många andra även påstår, men man vill väl ändå göra något speciellt en dag som denna. Slutar ju halv fem, så det är ändå inga problem att hinna hem, göra sig i ordning & kunna grunda ordentligt med alkoholen. Så det där löser sig utan problem.

Nu blir det en snabbdusch, sen kanske ta sig till affären & köpa godiiiiiis.


schmeken & leken.

S8000,

Hade ju en Samsung Jet förut, precis när den kom ut, men sen såg jag inte röken av den efter en månad efter att vi varit i Norrköping & festat. Nu har jag iallafall fixat en likadan igen. Same number, so you know!



När allt är i ett enda kaos,

Möttes av en ganska förtvivlad pappa här hemma efter jobbet idag, detta var på grund av bilderna som fanns på facebook, men som inte gör det längre. Var ju en bild på mig som kanske inte var så himla schysst att den blev utlagd, men nu är dom iallafall borta, vilket är riktigt skönt.

Åt lite mat, plattade håret lite, sen drog jag förbi mammas jobb & hämtade bilen, drog därefter hem till Eken en stund. Jag lämnade hans stereo som jag hade lånat med mig till Åland, tog även en kopp kaffe. Så nu får vi se om jag kan somna om sen, för jag brukar ha svårt att sova när jag druckit kaffe ganska sent på kvällen.

Lyssnar för tillfället på en gammal goding,



En sann & hemsk text, men samtidigt en bra låt, enligt mig.


Dags för mig att börja förbereda mig för sängen nu, behöver en till natt med mycket sömn.

Is this really what I want,?

,

Tournament of Åland,

Helt död - Två ord som beskriver det mesta efter en helt sinnesjuk resa till Åland. Vet inte om jag behöver skriva så mycket, låter några bilder säga det istället.


Pisspaus,


Game! Vann 2 av 3 matcher i gruppen, gick vidare & torskade kvarten.


Tungt gäng,


En del vita stjärtar,


Auru & Cronko totaldäckade på vägen hem,


Resan har innehållit allt, & det har varit en resa jag sent kommer glömma, tack som fan allihopa för det!

Ni som vill se fler bilder så finns det på facebook. Varnar dock känsliga tittare för en del rätt icke inbjudande bilder, se & njut!

...

Tråkigt att det kommer så mycket lögner från din sida just nu,

Bilder från förra året på Åland,








Slitna boys, hah. Känns som att det kan sluta likadant i år för de flesta! :-D

Nefan, guud najt!

Inte långt kvar nu,

Sista sakerna som ska klarställas innan jag hoppar ner under täcket, vilket innebär sista packningen. Endast några småsaker kvar som ska packas.

Imorgon bitti blir det hyfsat tidig uppgång, bort till foderlådan - basta & dricka öl!


Tagg? Ohye, totally!


Ska inte bli långrandig, ska ta tag i det sista nu, sen sleepa!


Ha en riktigt crazy helg nu, gott folk. Vissa andra ska ju ha det iallafall! :-)


Kyss & sånt!

Ehm, snö?

Snöblandat idag igen, i mitten av april, okeeeej?


Torsdag idag, som jag har väntat. Har lite att fixa med idag kan man säga.

- Packa.
- Äta. (Hah)
- Snabbdusch (?)
- Köra syster till Gnesta.
- Träna.

Lite att pyssla med har jag iallafall.


Måste sätta fart nu, ciauuuo.


Nedräkningen fortsätter,

Hualigen, shit vad tungt det var att stiga upp imorse, det var mot min vilja att gå upp ur sängen, men man är ju så illa tvungen. Skönt dock att dagen har gått så himla fort, det gillar vi!

Sista dagen på jobbe imorgon innan vi drar till ön mellan vårt land & Finland. Träning imorgon kväll med gänget som ska dra dit, efter det blir det lite bastu & bira, det ni! :-)


Fått inbjudan till att vara med i Philips & Ekens blogg, kanske borde dela med mig lite av min musik på deras blogg. Gå in här & kika - http://electrohousemusic.blogg.se/.

Nu ska jag kika på HV71 - Djurgården, fjärde finalmatchen spelas idag.







Bring me friday,!

Tisdagarna är alltid den segaste jobbdagen, konstigt nog är det alltid så. Jobbdagarna är 8.5 timmar, men tisdagarna känns som 12.5 timmar, typ.


Kom nyss hem från träning, eller träning & träning, vi var fem pers, stod & sköt mest. Så det var inget mer med det. Hade precisionstävling, kom tvåa, riktigt dåligt faktiskt. Borde ha vunnit!


Två jobbdagar kvar, sen på fredag drar vi till Åland! :-D :-D Längtar sjuuukt mycket, kommer bli så gäääälet! Så det gäller att hålla ut dessa två dagar, sen se fram emot en helg utan dess like.




Dårarna som drar till Åland, plus jag & Cronko som är nykomlingar! :-) Nedräkningen har börjat..


Läggdags, puws.

In i en ny vecka,

Söndag, blä. Trött, blä. Jobb, bläää!

Trosa-Edanödagen gick av stapeln idag, alla småknattar är ju för underbara att kolla på. Jag försov mig dock imorse, lite pinsamt. Så jag var där 09.00 fast det började 08.00, så jag fick lite småskit! Men skitsamma, mitt lag kom iallafall tvåa i B-slutspelet, inte illa pinkat.

Lugnt blire hela kvällen, sova sjuuuukt tidigt idag, tror jag..

Lite bilder från i fredags tänkte jag lägga upp, då vi var hos fam. Åkvist!


Galna,


Snygga b-oys,



Marängschwiss,



Hoppas ni haft en bra helg, in i en ny veckan igen..

Aja,

Ehm, vad höll jag på med igår då? Dum i huvudet kan man säga, lite grann iallafall. Whatever, med lite alkohol i kroppen är man kapabel till att göra det mestA! :-D

& mitt rum? Bombnedslag typ. Har tydligen bara slängt allt huller om buller när jag kom hem inatt. Kläder, väskor, skor med mera ligger helt utspritt på golvet, ser inte okej ut! Kanske borde röja undan lite grann.


I vilket fall så var vi hos fam. Åkvist igår & firade Emilia som blir 17 idag, grattis tjejen! Kanonskön stämning rakt igenom, hur mysigt & kul som helst. Det tackar vi för! :-)


Idag då, något speciellt som händer?


Återåget, haha!



HAHA!

Bolaget,?

20 barrrre om exakt en månad, zwiiiiiiiit duuuuuude!

Åååååååh,

Saknar golfen! Var ute på Åda med Ted & slog en hink & puttade lite grann, gamla golfminnen väcks. Miss it a lot! Bollträffen satt kvar hyfsat, drog ett par jävligt schyssta slag! :-)

Vann närmast-flagg-tävlingen, dock förlorade jag puttningen. (Gick till suddenputtar, & vad fan gjorde jag då? Hah!) Aja, väldigt roligt var det, tack Teddan för att du frågade om jag ville hänka!

Elleeeer,?



Dessa kanske?

Chinoooouws,



Införskaffa nya brääälls kanske? :-)

Nyklippt & sånt,





Haha,




Sämst bilder, men ni vet ju hur det är med gamla mobilkameror...

The sun is shining,

Sol, sol & sol, inte dumt hörreni! Två dagar i rad med underbart väder, man blir ju för glad. Synd att man står inne hela dagarna & jobbar, svårt att bli brun då, men man får ta det för vad det är! :-)

Tydligen träning idag, skönt & röra på sig igen efter en veckas träningsuppehåll. Men innan dess måste jag tydligen gå ut med hundarna, min far har tvingat mig till det, orka likzzzssom. Well, bara gör sin plikt! Kanske ska passa på att gå ut nu när fortfarande solen är uppe, skönast så.

SM-final i innebandy,

Täby vann den sista semifinalmatchen igår mot AIK, underbart att gnaget inte tog sig till final i år. Täbys motstånd i finalen är Storvreta, som vann ganska enkelt med 3-1 i matcher mot Warberg. Tråkigt att jag inte ska upp & kika finalen live i år som jag gjort de tre senaste åren, brukar alltid vara fullsatt & bra tryck i Globen.

Sätter min peng på Storvreta, som kanske har den bästa innebandyspelaren genom tiderna. Men Täby är ju absolut inte ofarliga, annars skulle dom ju inte varit i final. Om Ricky Hyvärinen får allt att stämma är hans livsfarlig, även Bron-Sundbom i Täby blir livsfarlig. Bron-Sundbom gjorde för övrigt fyra av Täbys sju mål igår när de vann med 7-3 över AIK.


Inte fullsatt på bilden, eftersom det var damernas final från förra året! ;-)

Bedtime stories,

Ni är så gulliga ni två! :-)




Godnattrååå,!

Sleep time,

Ett måste är att sova nu, så jag ska försöka. Vill fan inte vakna upp tidigt imorgon & känna av att man ska iväg till jobbet, ingen skön känsla direkt! :-p


Förresten längtar jag till juni då skatteåterbäringen kommer, galen shopingrunda det lär bli då. Någon mer som får tillbaka rätt mycket cash från skatteåterbäringen?


Well, dags av lägga sig i sängen & njuta av sin "skönhets"sömn.


Sleep tight, bitches!

Inte måndag igen..

Jaha, då satt man här igen en söndag, & bara suckar över att en ny vecka börjar. Förvisso har helgen varit helt okej, men det är väl ingen som gillar när söndagen tar slut & ny måndag kommer igen..


Fredagen var jag som sagt nere på fyren, åt tacobuffé & tog en öl. Rörde mig sedan vidare mot Elin & Linkos nya lägenhet & kollade på talang 2010 & även lite golf därefter. Sedan fick vi skjuts till Gnesta där det var fest, men det var sådär alltså. Efterfesten stod Patrik Ljunggren för, var där till 05.00 ungefär, sedan började jag dra mig hemåt. Totalslocknade gjorde jag, galet d-rak!

Lördagen bjöd på en baksmälla utan dess like, typ en sådan baksmälla man brukar få en gång per år, inte kul alls som ni kanske förstår.
Åkte in till Nyköping vid halv 7, kollade två matcher i SM-slutspelen, åkte därefter hem igen & bara tog det hur lugnt som helst.

Idag har varit en rejäl segdag, men även idag var jag in till Nyköping & kollade på HJ17-finalen. Västerbotten vann över Västergötland på straffar, 1-1 efter full tid, så det var en ganska tråkig match i sig, förutom att det gick till straffar. Lirade lite fotboll alldeles nyss med Cronko, Sjöberg, Norre, Henriksson & Orrmo. Det tog slut ganska tvärt eftersom några av dom skulle ner på stan & trycka i sig en pizza. :-)


En godispåse på det här kanske, eller är det lite onödigt?

My hair,?

Sitter här med afrokrull & undrar like mycket varje gång varför just jag fått detta jävla hår. Tro mig, varenda en skulle skratta åt mig om de såg mig i denna frisyr! :-)

Skit i frillan, just nu sitter jag & dricker lite kall öl, & fy vad gott det är. Göra sig i ordning resten nu, sen ner till fyren kl. sex, som sagt.


Have a crazy friday!

Förresten,

Vinnare i Xperteleven igår, i SPID League! Andra året i rad, även andra året i rad jag slog min gamla engelskalärare i finalen, deet ni! ;-)


It's friday, bitches!

Åh, herreguuuuud vad skönt med fredag, skämta inte! Helt död är jag, men det gör ingenting, det blir krök idag ändå! :-) :-)

Dagens planer ser ut som så:

- Duscha.
- Fixa mig.
- Ta några kalla.
- Dra ner på fyren & äta tacobuffé med la familia.
- Åka hem till Elin & Linko.
- & sen är det lite oklart vad som händer därefter.

Kan bli en riktigt bra fredag, det hoppas jag iallafall, för det är jag värd.



Eller hur,

Kul att du kunde titta förbi, mmh vässt..

:-)

,


,

Ångra hellre saker du gjort, än att ångra saker du önskat du gjort!

Vår, eller?

Inte undra på att man är grinig när man kommer hem från jobbet - full fart hela dagarna, skittrist väder för det mesta nu, lite sömn, ingenting att göra på dagarna efter jobbet. Låter som att jag är skitdyster, men så är självklart inte fallet. Finns ju alltid ljusglimtar här & var, & tur väl det!

Vill så gärna ta en powernap, men är samtidigt rädd för att jag inte kommer kunna somna om inatt. Varför är det så egentligen? En powernap ska väl inte få första en hel natts sömn? :-(

Onsdag, en ljusglimt, tro det eller ej. Två dagar kvar av jobbveckan, vilket innebär mindre än hälften kvar, inte alls tokigt! Dessutom tidig hemgång på fredag eftersom vi slutar kl. ett varje fredag, inte ett dugg tokigt!


Planer för helgen då, gott folk? Några ni vill dela med er?

Camfil farr,

Sleep tight babes, ännu en dag på drömfabriken väntar!



Shalaloba,

Hrmf, riktigt trött efter en stressig jobbdag. Som sagt, icke van vid tidiga uppgångar ur sängen & de lite längre arbetspassen som jag inte hade innan. But watta facer, it's cash we talkin' about!

Tänkte ta en powernap förut, men vad fan blev det av det då? Dumt gjort av mig, för kommer vara astrött sen på träningen som börjar om ungefär en timma.


Crazy time,!



Hade ju inte varit tokigt att vara där!

,

Det är fult att ljuga, så lägg av med det!

Nejeeeee,

Sitter & degar sista lediga dagen innan jobbet börjar igen, surt.. But what to do! Kan ju ändå blicka tillbaka till en helg som varit riktigt nice, så jag är nöjd anyway.

Det värsta är bara att jag vänt på dygnet totalt under helgen, lagt mig sent & inte sovit många timmar alls. Så imorgon lär det ju kännas. Tidig sängdags idag känns det som!

& denna jävla snö som kom idag då, watta fuck dude, jävligt onödigt måste jag säga. Då får vi trampa i slask ännu någon dag till! Våren var ju verkligen på väg, så denna snö kom riktigt olägligt.

Shit the same, lite Bejewled Blitz på det här för att förgylla dagen!

The Weekend is over,

Fest, fest, fest, fest.... Ja, det är det man kan säga att hela helgen handlade om. En riktigt bra helg!


Var på Tellus i fredags med Eken & Jansson, träffade galet mycket bra folk där. Så det var roligt som tusan!

Fest igår också, var på fyren. Innan fyren var vi hos Cronko, hos honom var också Ted, Erik, Mellis, Wester & Eken. Skitmysigt var det verkligen, & även helt okej nere på fyren. Avslutade med lite dricka hemma hos familjen Åkvist efter fyren, mucho gracias för det! Sen somnade jag in fint.


Heldag hemma hos Åkvist idag, engelsk frukost & även middag, mums! Tack så mycket för det.


Ikväll blir det bara deg, underbart att vara ledig imorgon!


On the dancefloor,


Hah, ful bild, men whatever..

Torsdagstagg,?

Bjuder på två godingar denna underbara lediga torsdag!






Electro, <3

April, April din dumma sill,!

Varit i Nyköping hela dagen, gått på stan & kikat affärer, ätit mat & fikat. Väldigt trevligt! Inte så mycket hittat, endast en tröja som jag är väldigt nöjd med!








Ikväll blir det påskmiddag & grejer, inte tokigt det. Lite senare blir det träning för att springa bort allt det goda som jag stoppat i mig!


RSS 2.0