,

Vaknade för typ en timma sedan, åt precis frukost, haha! Kom i säng lite sent, så var tvungen att sova ut. Ska snart bege mig till Eken, min mor ska skjutsa mig snäll som hon är. Ska bara packa ihop mina innebandysaker, träning ikväll med andra ord!

Har nog en del & prata om med Eken efter deras galna lördag på Volym i helgen, han hade tydligen blivit rätt nersupen! :D

Ses ikväll igen, tjarå!

,





Rock the beat,

Fjällis,

Wihoo, blir denna jacka iallafall. Får ett litet bidrag av mor & far, så jag slår till på denna. Frågan är ju om man orkar ta sig till någon annan stad & köpa den, eller beställa den via nätet.



,

Som jag hade på känn blev fredagskvällen/-natten sjukt lyckad. Som jag nämnde ställde Crullet till med förkrök, kul som fan. Ungefär 20 st. partysugna boys var där, bra musik & livat, galet.
Allting avslutades på Tellus, dans rakt igenom i princip, hur roligt som helst!
Somnade hemma hos Fille Österlund vid 5, tack för sovplatsen, baby!

Igår skulle vi krökat, men jag drog mig ur, var inte partypepp at all, tyvärr! Nya klubben Volym hade premiär, tydligen hade de flesta haft kul, kanske hade varit värt anyway.

Som alla andra söndagar har jag inte gjort någonting idag heller, skönt att bara slappa & återfå sin energi igen. Har kikat mycket TV, t.ex. Barcelona - Real Madrid. Barca vann med 1-0, & inte helt oväntat gör Zlatan mål. Han avgör helt enkelt matchen. Kikade även på Paradise Hotel för en liten stund sedan, börjar verkligen hetta till där!

Blir med största säkerhet läggdags snart, inte så pigg direkt.

Hoppas ni haft en bra helg, det har iallafall min varit!

Estocolmo,

Ska om ca. en timma åka till Huvudstaden med mor. Vad vi ska göra där kan jag inte avslöja. Nu blir ni lite nyfikna va? ;)

Ikväll kommer det med största säkerhet bli den galnaste partynatten på länge. Förkröket kommer äga rum i Nyköping hos nyhemkomna Crullet med massa andra boys, kan inte bli mer än jävligt lyckat! Så denna kväll/natt ser jag väldigt mycket fram emot. Fulla som fan ska vi vara ikväll boys!

Eftersom det inte är någon osm kommer & fönar & plattar mitt hår ska jag sätta igång med det snart, sen sätta ölen på kylning!

Have a nice Friday!

,

Jaha, brukar ju se ut så här ibland, att jag inte uppdaterar på en eller två dagar. För er som är intresserade av vad jag gjort kommer nu lite kortfattat!

I tisdags åkte jag skapligt tidigt till Filip, vi myste i princip dagen rakt igenom. Vi gick lite på stan, kika på film, snackade osv. Tack för den mysiga dagen!

Igår blev jag inringd till jobbet, så jag tog 12.08-bussen hem. Jobbade mellan 14-20.30. Direkt efter jobbet drog jag till min träning!

Idag har jag också jobbat, 07.30-14. Har gått riktigt bra, men än är jag inte klar för dagen. Jag ska jobba ett litet pass lite senare mellan 18-21. Så jag har fått ihop en hel del timmar de två senaste dagarna iallafall!

Det skadar ju inte heller att lönen kom igår, fick lön från Mboije för den sista tiden jag var där. Imorgon får jag även lön från det stället jag jobbar nu, så det klirrar på fint i kassan!

Hoppas mor lagar något gott idag, är jättehungrig nu. Maten serveras ju inte förrän om 1.5 timmar, tyvärr. Det är bara att stå ut!

Brynäs IF,

Brynäs tog en mycket viktig seger borta idag mot Färjestad BK efter en väldigt målfattig tillställning. 1-1 efter ordinarie tid, men Brynäs lyckades sedan vinna extrapoängen efter att de gjort 2-1 i förlängningen. Underbart!

Första dagen på veckan,

Kom hem från denna måndagsträning för en liten stund sedan. Det som skiljde denna träning från alla andra var att våran coach, Anders, pratade enskilt med varje spelare. Redan innan jag gick in för att prata med honom visste jag att jag inte skulle få alltför mycket positiva saker sagt. Den senaste tiden har jag varit lite under ytan & inte alls haft det lilla extra flytet, utan jag har jobbat i motvind & inte riktigt tagit mig i kragen & förbättrat dom sakerna som jag borde. Nu är det verkligen dags att börja köra på riktigt & visa vad jag går för, för jag vet inombords att jag är en hyfsad innebandyspelare!







Paradise Hotel började nu klockan tio, men skippar att kolla det på tv & se det på deras hemsida istället. Ser fram emot det avsnittet, precis som alla andra avsnitt, schönt program minst sagt!

Ska försöka komma ganska tidigt till sängs idag, ska till Nyköping imorgon & spendera lite tid med Filip Österlund!

Fortsatt trevlig kväll!


,

Jaha, en kort summering av helgen då:

Efter att vi ätit thaimaten i lördags kom Eken hem till mig, slog oss till ro en stund med en bira i handen. Efter det tog vi buss till Vagnhärad av alla ställen till en 92/93-fest, haha! Varför vi hamna där vet jag inte, men planerna vi hade innan blev riktigt inte som vi hade tänkt. Simon Peterson stod för tillställningen, han hade dragit hem cirka trettiofem ungdomar till sin lägenhet, & jag kan inte mer än att säga att det var smockfullt. Det var svårt att ta sig framåt, folk överallt med andra ord.

Vi blev inte alltför långvariga där, utan jag & Eken tog bussen till Trosa vid halv tolv hem till Hampus Dall där vi avslutade kvällen. Var hemma runt halv tre, somnade tillslut sked med Linus vid fyratiden!






Igår ringde Helle runt halv två & frågade om jag & Ekasjärvi var sugna på att kolla på Onyx div.1 när dom skulle möta Karlstad. Självklart sade jag & flög upp ur sängen. Vi åkte till Nyköping ca. en timma efter att vi stigit upp ur sängen. Hela matchen avgjordes när det var en (1) sekund kvar. Ställningen var 6-6 då Sam Jonsson satte en retur från målvakten som resulterade i 7-6 till Onyx. Helt otroligt var bara förnamnet!

Resten av dagen tog jag bara det lugnt vid tv:n, satt även lite vid datorn.


Idag fick jag mitt efterlängtade SIM-kort, så nu kan ni alltså få tag på mig via mobilen, lovely! Har samma nummer som förut, så ni vet!

Ska snart ta bussen till Eken, tänkte mysa lite innan våran träning ikväll!

Take care!

God natt,

Update imorgon, promise!


,

Ingen update igår, dåligt från min sida. Som vanligt beror det på att tid för datorn inte fanns. Var i nyköping nästan hela dagen igår, uträttade lite småsaker, sedan snabbt hem & äta för att därefter åka & kolla på juniorerna i Södertälje. Södertälje stod kanske inte så märkligt nog för motståndet. Matchen slutade 9-4 i deras favör, dock så kunde Trosa ha avgjort i andra perioden efter att ha haft ofantligt många öppa mål. Tråkigt nog så ville inte bollen in i mål denna gång!

Idag har jag själv spelat match i inavelshålan Björkvik, torsk för våran del också, 9-8. En kass insats från våran sida, & det bäddar ju självklart för en förlust. Värdelöst, eftersom vi är ett så mycket bättre lag! Min egna insats var inte bra den heller, men har inte presterat så bra innebandy på den senaste tiden. Cronko däremot sprätter in fem kassar idag, du är king mään!

Snart får vi lite gäster, ska äta thaimat. Kommer säkerligen smaka ljuvligt!

Planerna efter denna middag är lite oklara, därför är det bara att vänta & se vad kvällen har att bjuda!

Ha en trevlig lördag allesammans, see you!

Bralls,

Jobbade ett kort pass idag, närmare bestämt mellan 9-11. Rätt kass tid, men ändå inte. Skönt att man kommit upp skapligt & inte sover bort halva dagen!

Fick en kommentar av en anonym, vilket jag tror är en av mina närmre vänner, som länkade en bra hemsida med schyssta byxor. Stayhard.se var sidan, vilket jag sen tidigare vet vad det är för hemsida, dock inte besökt den på ett bra tag. En riktigt bra sida med kläder för de allra flesta smaker, fast de mesta kostar en ganska stor slant. I vilket fall, dessa par jeans nedanför fastnade jag för. Samma par jeans båda två, fast bara olika färger som ni kan se. Som sagt, det mesta på hemsidan kostade en bra slant, dessa kostar 1500:-.

Någonting att slå till på?





För övrigt,

Någon som har ett schysst förslag på några fräscha jeans? Skicka hemsida där jag kan kika & möjligtvis hitta något intressant!

Tack på förhand!

,

Jobbat ett par timmar nu, ska jobba mellan 18-21 sen också!

Snart ska mor skjutsa ner mig på stan så jag kan hämta ut mitt paket med kläder, skönt att få fräscha upp garderoben lite iallafall!

Efter jobbet sen så drar jag direkt på träning, inte så värst sugen idag heller, men det är ju som vanligt bara att ösa på!


Heldag i Nyköping,

Idag har jag faktiskt fått lite gjort på denna lediga dag. Jag for till Nyköping för att fixa lite grejer, detta fick jag gjort:

- Lämnade in en ring som jag fått av min farfar som ska förstoras & ta bort gravyren på.
- Hämtade ut bilder som är från vår Kroatienresa.
- Klippt mig.
- Kikade på vinterjacka, dock var det så utplockat redan. Ska nog beställa istället!

Har även pratat massa med Carro, underbart att prata ut om det ena & det andra. Tack för det!

Imorgon ska jag nog hämta ut denna t-shirt på bilden nedanför som jag beställt från H&M, har även beställt en tjocktröja därifrån som jag ska hämta ut samtidigt. Blir nog nice!





På återseende!

,





Those happy times,

,

Tränade som sagt idag. Hade ett jädra tempofylld uppvärmning, var helt slut efter det. Så blev ganska loj träningen rakt igenom!
Tränade även med tjejerna efter våran träning, Jonas som är tränare för damerna ville att jag & Thomas skulle träna för att driva upp tempot lite.

Nu ska jag ta något litet att äta, sen är det sovdags som står närmast!

Schleep well allesammans!

bläh,

Ah, shit vad seg jag är. Så är det fys om en timma, galet otaggad!

Sov tolv timmar idag, skämta inte att det var skönt. Fick inte sova längre, farsan blev lite arg, för jag skulle tydligen ta hundarna på en långpromenad. Riktigt skönt att ta denna promenad, rensa tankarna lite.

Som sagt, fysträning om cirka en timma, lets kör ba!

,

Tom. Tomhet. Vilsen.
Vad händer? Vad håller jag på med?
Varför? Varför händer det just mig & just nu?

Saknar dig så fruktansvärt, galet, sjukt mycket.

,

</3

Detta var med största säkerhet slutet, så känns det iallafall. Fattar inte, vill nog inte förstå heller. Det svider. Ont. Besvikelse. Allt på en gång.

Trodde inte du kunde, men tydligen. Förstår visserligen att du kanske inte orkar längre, men jag var påväg att ge det ett försök. Det försöket gick upp i rök efter det här.

Mycket känslor, som du inte tror jag har. Dom finns där, jag lovar. Det är därför detta gör så ont. Jag är inte världens bästa på att visa dessa känslor, men du känner mig väl bättre än så, eller?


,

Behöver inte säga så mycket mer än att det alltid blir lyckat på party hemma hos Åkvist, hur kul som helst. Dans, fart & fläkt, det gillas mycket! Kom till sängs vid fem någon gång efter en del heta matcher på wii, självklart var det bowling som spelades. Det avslutades att jag somnade bredvid Eken i gästrummet, hur mysigt som helst! (a)

Tack alla för gårdagen!


,

En sen update denna fredag den trettonde. Lyckligtvis har inget oturligt skett denna så kallade oturliga dag heller, tur är väl det!

Jobbade mellan 11-16 idag. En väldigt slapp dag på jobbet, skönt med sådana jobbdagar! Efter det har jag spenderat tid med Adam Hemmingsson, han drog hem för cirka en timma sedan. Resten av gänget drog på bio idag, men vi skippade det & kikade på Malmö-Leksand på TV istället. En match som Malmö vann med 4-2!

Orkar inte skriva av mig alltför mycket, har väldigt ont i huvudet, vet faktiskt inte varför. Men huvudvärk ska väl komma någon gång också!

Imorgon är det match som gäller. Nyfors står för motståndet, väldigt tufft kommer det bli. Hemmamatch för vår del, se till att vara där & heja oss till en väldigt viktig seger!

Nu kallar min underbara säng, så jag säger god natt!


Vinterjackor.

Känns som att jag bestämt mig för vilken jacka jag ska köpa nu, fast inte riktigt ändå. Har fastnat för dessa två olika Fjällrävenjackor, tycker dom är enkla men ändå riktigt snygga. Tror nog att jag slår till på den högra, för den är även två tusenlappar billigare.

Vilken tycker ni? Givetvis får ni föreslå med en annan färg också!




Slappis,

Slappdag som heter duga, oj vad skönt det är. Det enda jag gjort denna lugna dag är att ha varit ute med mina två boxrar, lite frisk luft om dagen måste man ju få i sig. Som sagt, annars bara slapp, som vanligt vid denna schöna dator!

Kvällen blir även den lugn. Hade tränat med H6-laget om jag fick, men nu vill dom tydligen inte ha med a-lagsspelare på deras träningar. Så det är bara att acceptera. Istället ska man väl kolla på "Mammas Pojkar", underbart program ju! :D


,

Ännu en natt sitter man här, till vilken nytta egentligen? Det är frågan. Sova är ju ett så mycket skönare alternativ, ändå sätter man sig här, klickar runt på alla möjliga internetsidor & annat. Vad är det roliga, vad fan är det roliga med det? :D

Nu har jag haft mitt "roliga" framför datorn, vilket har inneburit att sitta vid facebook & snackat med Mellis & Ponti på msn. Nu tänker jag ägna mig åt det andra alternativet, just att sova!

God natt allesammans!

Vinter & kyla,

Ja, ingen lär väl neka att vintern är på ingång. Sommarn var här för ett bra tag sedan, hösten tog därefter över, & nu kommer förhoppningsvis en vinter som förblir vit ett tag.

Jag som många andra tänker nog köpa en ny vinterjacka, dock så vet jag inte alls vad för jacka jag ska införskaffa. Därför vill jag ha er hjälp med lite förslag på snygga jackor. Skicka länk/-ar till mig, det skulle uppskattas mycket!

Tack på förhand!

10/11,

Ska aldrig mer anta att jag inte får jobba, för blev inringd idag igen. Väldigt förvånad att jag blir inringd så pass mycket, men det är bara kul att man får jobba lite! :) Jobbade mellan 09.00-14.00, så med andra ord kom jag hem för inte alls så längesedan.

Nu sitter jag & äter lite ur godispåsen som jag mor köpte åt mig igår, sjukt gott det är. Funderar på att hoppa in i duschen, men ingen ork till det just nu. Tar nog det lite senare!

Nu tänkte jag nog faktiskt slå mig till ro & ta en liten powernap, ovärdeligt!

Laters!

,

Jobbade idag, fast dock bara 2 timmar, 9-11. Skönt så att man inte sov bort hela dagen! Annars är det ju en ganska värdelös tid.

Resten av dagen tillägnade jag tiden till att ta en lång powernap, inte mycket som slår det alltså. Sen har jag spenderat rätt många timmar idag framför datorn!






Nu på kvällen var det träning som vanligt. En ganska så tråkig träning, men väldigt nyttig. Tränade 1 mot 1, mycket försvarspel & lite annat. Men inget tvåmål, det var väl därför det var tråkigt! ;)

Tänkte alldeles strax sova, men ska väl hinna lite mer godis iallafall!

Good nightyyyyyyyyy!


Ännu en söndag, en söndag fylld av ångest..

Ja, rubriken säger det mesta, men ändå inte. En grymt bra kväll/natt som inte slutade alls lika bra, tyvärr.

Jag plus några boys åkte till Otten i Norrköping & öste på, det var riktigt kul. Mycket folk, mycket dans & mycket roligt rakt igenom. Som sagt, det slutade inte riktigt lika roligt. När vi kommit ut från Otten känner jag efter i alla fickor & märker att min telefon inte finns där. Min nya telefon som jag haft i max en månad, så jävla surt alltså! Så idag är man inte den gladaste, inte föräldrarna heller direkt!

Idag har jag inte gjort mycket, bara suttit framför tv:n & datorn, varit ute med hundarna. Har inte haft ork till något annat, men så ska ju söndagarna vara.

Nu tänkte jag lägga mig i sängen & sova, är sjukt trött. Jobb imorgon!

Sleep tight!

,

Suttit här hemma med Eken sen vi kom hem från junisarnas match. Trosa vann med 12-2, riktigt bra insats boys, kul & se! :)

Försöker hitta skön house/electro, går sådär. Sur man blir!

Snart sovdags, match imorgon ju. Järna borta, i äckliga Enehallen, usch. Blir med största säkerhet en brunkmatch, kan väl vara kul ibland! Vinst är verkligen ett MÅSTE imorgon, annars vet jag inte vad jag tar mig till!

Nighty!

Shu määään,

Fredag igen, helschönt! Har jobbat idag, 07.30-14.00. Åkte sedan direkt ner till systembolaget & köpte öl, detta kommer komma till användning imorgon när vi har en återträff/klassfest med gamla klassen, kommer säkerligen bli hur kul som helst. Det hoppas jag iallafall! :)

Tänkte ta en powernap nu, sen fixa i ordning mig lite efter det. Därefter tänkte jag ta bussen till Eken, för senare ikväll lirar juniorerna match på Nykvarn, så det får man inte missa!

Hejs så länge!

,

Jag som inte trodde jag skulle få jobba idag, ack vad fel jag hade. Skapligt seg man var när mor kom upp till sängen 06.00 & sade att jag skulle börja 07.30, då hade jag endast sovit sisådär tre timmar. Försökte sova någon timme till, gick upp lite innan sju, sen var det bara att hoppa upp ur sängen, äta något & sedan bege sig till jobbet. Jobbade bara till 12.00, så det var ju rätt skönt ändå. Men ska jobba mellan 17.00 - 20.00 också, efteråt beger jag mig till träningen.

Fick även vårat nya ADSL idag, kom till och med en snubbe & installerade det, kostnadsfritt! Service kallar jag det, minst sagt.

Tänkte ta något att äta nu, har inte stoppat i mig något sedan frukost, så det kanske är dags nu.

:)

,

Precis suttit mig vid datorn, kom hem ovanligt sent efter träningen eftersom jag & cronko var så himla sega idag på att duscha. Nu när jag kom hem hann jag även smaska i mig en tallrik kräm innan jag satt mig här!

Idag har jag även vaccinerat mig mot svininfluensan, varför jag gjorde det vet jag inte. Det var väl mamma som pushade mig lite, hon skulle åka till vårdcentralen & ta sprutan, därför åkte jag med & tog den samtidigt. Eftersom jag jobbar inom vården hade jag förmånen att ta den såhär pass tidigt.

Det är ju mycket snack om vad som kan hända & vilka bieffekter man kan få av sprutan. Man har ju redan nu hört en del - att vissa blivit lite febriga & hängiga, att man kan bli lite öm i samma arm som man tagit sprutan i. Jag känner faktiskt att jag är lite öm uppe vid axlen, det kom precis nu när jag anlände hem från träningen. Fast det är verkligen ingen fara, hoppas jag inte drabbas av något värre av denna spruta, t.ex. feber.

Vad känner ni inför denna vaccination, bu eller bää? Kommer ni vaccinera er eller struntar ni i det?

Taio Cruz - Everybody's changing , skön låt som tål att spelas nu såhär mot midnatt!

God natt folks!

,

Tröjan jag beställde kom igår, så nice. Riktigt nöjd med den! :)

Idag skulle jag ha jobbat, men när jag kommer till jobbet visar det sig att jag inte behöver jobba. Så jag vände ganska snabbt hemåt igen. Surt, men ändå ganska skönt. Jag sov iallafall inte bort hela dagen nu, så det var ju tur!

Nu lär jag spendera många timmar vid denna dumma dator istället, kanske ta en powernap om någon timma. Ikväll är det innebandyträning, så det är väl det enda jag har att se fram emot idag!

Puws

,

Gjorde hyfsat ifrån mig på träningen. Våran femma gjorde iallafall framsteg idag, kul!







Ledig imorgon från jobbet, skönt! Ska sova många timmar, har inte sovit mycket på fyra dagar nu. Ska nog hoppa ner i sängen snart!


Puss & night!

/p.a

Passerad helg,

Fick ingen tid över igår att skriva något om lördagen, skriver lite kort nu istället. Började med att vi förlorade den där jävla matchen, så dåligt gjort av oss. Dom var så kassa! Så det orkar jag inte ödsla tid på att skriva om. Hem snabbt direkt efter iallafall för att fixa sig i ordning, drog därefter det Wester för att sänka några bira innan vi tog buss samt tåg efter det till Nyköping. Gick hela biten från järnvägsstation till Bella som bor i Isaksdal. Där blev vi kvar ett tag, gick sedan ner till stan & åt pizza, fint det var!
Taxi hem till Trosa tog vi runt kvart i fyra, så jag var hemma runt halv fem då jag även slockna ganska snabbt!

Två & en halv timma senare kommer far min in i rummet & ger mig telefonen, då är det ett samtal från jobbet & dom undrar om jag kunde jobba. Självklart säger jag ja, vilket jag inte borde gjort, för jag mådde inte bra alls! Det som egentligen fick mig att säga ja var att det var söndag, OB:n är ganska bra då, så lite extracash är icke fel!

Efter jobbet vilade jag ungefär två timmar, efter det åkte vi till Nyköping för att äta "avskedsfika". Min moster Anna-Karin ska på onsdag iväg & resa i fyra månader, så vi hälsade på & önskade henne en lyckad resa.

När vi kom hem satt jag resten av kvällen vid tv:n med en godispåse i hand. Riktigt skönt att kunna slappna av för en gångs skull!

Även idag har jag jobbat, kom hem för cirka en timma sedan! Gått lika bra som det brukar göra, så det är kul.

Ikväll är det träning, inte så taggad faktiskt. Får se om det blir någon ändring på det!

/p.a

RSS 2.0