Måndag, & ny jobbvecka!

Ja, precis som rubriken säger är det måndag, det innebär ju även en ny vecka.
Just nu sitter jag & kollar på EM-finalen i U21 mellan England - Tyskland, Tyskarna leder med 0-1 i paus. Väldigt underhållande match faktiskt! (y)

Eftersom jag inte uppdaterat på några dagar tänkte jag nu därför sammanfatta min sköna helg.

Fredag: Slutade tidigt från jobbet, klockan ett närmare besämt. Cyklade hem direkt, satte mig i solen med en kall bira i hand, mumma! Satt i solen & bara njöt att det sköna vädret, lovely.
Efter det hoppade jag ner i badkaret, sedan gjorde jag mig i ordning för att därefter gå hem till Cronko där det ordnades förkrök samt kolla på matchen mellan Sverige - England. Tyvärr förlorade Sverige, men de gjorde en väldigt bra kämparinsats. Vände ett 3-0 underläge till 3-3, förlorade olyckligtvis på straffar efter att Molins skjutit i stoplen på första suddenstruffen.
Direkt efter matchens slut drog vi oss ett helt gäng ner på stan, vi hann kika lite snabbt på några löpare som sprang stadsloppet. Vi tog oss så snabbt vi kunde till Tullen för att försöka undvika så mycket kö som möjligt, men redan vi tio var det mycket folk. Som tur var hittade jag & Cronko några som vi kände längre fram i kön & kunde smita in där. Kom in runt 22.10, & då insåg vi hur mycket folk det verkligen var, det var fullproppat! En väldigt bra kväll i helhet, förutom att jag mådde lite dåligt i början efter att ha fått i mig för mycket alkohol.
Var hemma runt 04.00, hoppade då omedelbart ner i sängen.

Lördag: Vaknade ca. 08.45 av att min far väckte mig, jag hade lovat att följa med ut på sjön, så det blev inte mycket sömn alls. Usch vad dåligt jag mådde när jag steg upp ur sängen, inte kul alls.
Åkte hemifrån runt 09.00 mot vår båt, brummade sedan ut mot en ö som ligger nära Bokö.
Det var som väntat underbart väder denna dag också, så jag satte mig i solen & solade på momangen. Jag tog även ett dopp denna dag, första för året, riktigt skönt faktiskt!
Jag lyckades även somna i solen denna dag, brände mig förjävla mycket på ryggen, svider sjukt mycket nu faktiskt. Får dock skylla mig själv!
På kvällen åkte vi hem till kusin Joakim Holmér som skulle firas för att han fyllt 20 år. Gratulerar bästa kusin! Där bjöds det på riktigt god mat, öl & groggar. Tack för det, riktigt mysigt!
Återvände sedan till Trosa strax innan tolv, gick även på Tullen denna dag. Det var nästan lika mycket folk som på fredagen, så det var väldigt kul. Mycket trevligt folk träffade jag också, så det var nice.
Gick sedan hem när det stängde, var hemma runt 03.30, somnade in väldigt fint sen!

Söndag: En söndag som var precis lika slapp som alla andra söndagar, gjorde inte alls mycket under dagen. Hörde sedan av mig till Norre & frågade vad han gjorde, han skulle tydligen till Kvegerö & bada med Cronko, Ket & Henkan, så även jag följde med.
Det var ett mycket mysigt badställe faktiskt, dessutom var det riktigt skönt i vattnet, så det blev även några dopp under denna soliga dag.
Åkte hem vid sjutiden, slappade sedan resten av kvällen.

Summerar denna helgen som grymt bra, tack alla som medverkat för det. Nu ser vi fram emot en ny helg, kommer säkerligen bli asnice.

/p.a

Buenas noche,

Återigen en dag med jobb, känns så underbart bra att det är fredag imorgon. Jobbet är fortfarande ganska inspirerande, dock väldigt enformigt, fast det får man leva med när man får cash! :)

Imorgon äre krök, åh nej vad kul det kommer bli. Trosa Stadslopp imorgon & det innebär att det kommer vara hur mycket folk som helst på Tullhuset imorgon, så sweeeeeeeeet.
Nu ska jag tagga för jobb imorgon, efter jobbet så kööör vi ba!

Nej, nu tänkte jag lägga mig i min sköna säng, vill inte komma till jobbet hur trött som helst.

Go'natt.

/p.a

Tired,

Åh, jag är så trött nu. Man är verkligen inte van vid att jobba. Men måste erkänna att det går väldigt bra på jobbet, så det är roligt! Dagarna går dock väldigt segt, & man har inte så mycket fritid efter jobbet direkt.

Efter jobbet åkte jag till Farmor för att jag skulle få en ring som examenspresent. Fick en väldigt fin ring faktiskt, så det blir en fint minne från min student! :)

Kommer med största sannolikhet lägga mig jättetidigt idag, måste skaffa nya krafter för morgondagens jobb!

/p.a

Sådär då,

Nu sitter jag här & ska skriva lite om min helg som jag lovade. Orkar inte skriva allt i detalj, utan jag tänkte kort sammanfatta denna grymma helg!

Fredag (midsommar): Satt hemma till cirka kl. 18.00 & tittade färdigt på matchen som Sverige spelade mot Italien, tyvärr slutade ju denna match med en förlust för Svenskarna. Hate Italy!
Efter matchen for jag hem till Norre där det var massa trevligt folk. Jag slog mig ner bland dessa boys & bara snacka allmänt om allt, samtidigt som vi höll våra iskalla bärs i händerna. Efter en sisådär två timmar var det dags att slänga köttet på grillen, & tydligen var det jag som var grillmästaren denna kväll. Tur att dom inte tvekade på mina kunskaper, köttet blev hur gott som helst! (y)
Efter att ha smält ner maten lite & snackat ännu mer skit drog vi oss vidare mot Elin. Väl framme var det lite tjafs, vilket var mindre roligt. Vi var i alla fall där en liten stund, sedan insåg jag att mina öl var slut, så jag fick gå hemåt för att hämta ytterligare öl som fanns hemma. På vägen tillbaka ringer jag husvärden & hon berättar då att inget folk var kvar i princip, så jag vände tvärt hem igen. Lika bra var väl det, klockan var väldigt mycket, så det var skönt att komma hem till en varm & skön säng.
Tack för en mycket trevlig kväll allesammans!
 
Lördag:
En lördag då jag vaknade väääääldigt sent, närmare bestämt tre på dagen. Baksmällan var inte fin, så jag drog ganska snabbt i mig en öl för att lindra huvudvärken.
Vi var även bjudna på middag denna fina sommarkväll hos Ann & Thomas som bor några hus bort. Det bjöds på oxfilé & hemmagjord potatissallad, det smakade mucho fint!
Efteråt kom 4 boys hem till mig, nämare besämt Norre, Mackan, Mellis & Wester. Vi styrde ölspel & det var hur nice som helst. Klockan drog iväg ganska snabbt & vi gick därför ner till Tullhuset nere i hamnen här i Trosa.
Vi kom ner till Tullen runt kl. 23.30, skönt att det inte var någon kö, så det var bara att stiga på. Det var hyfsat mycket folk därinne, även mycket roligt & bra folk, så det var kul. En helt okej krogkväll, så jag var faktiskt rätt nöjd!
Sedan var det bara att glida hem. Satte mig vid datorn en stund med en grogg tillhands, som jag även nämnde i tidigare inlägg. Sedan somnade jag in väldigt bra, full & go som man var! :)

Idag: Vaknade upp rätt skapligt, solen sken, underbart! Skickade direkt sms till massa folk för att fråga om dom var intresserade av att lira fotboll eller volleyboll i detta sköna solsken. Vi drog ihop ett gäng, drog först ner till hamnen för att äta en glass, mums säger jag bara.
Därefter drog vi ner till fotbollsplan & lirade volleykick i ungefär två & en halv timma. Mycket trevligt!
Efteråt kände vi oss lite tomma i magen, så vi drog ner till Papa's nere på stan & smällde i oss en fet Viking kebab, det satt inte helt fel!
Nu på kvällen åkte Jag, Carro & systern min ner till hamnen & träffade lite trevligt folk & bara snackade lite. Jag återvände ganska snabbt hem & kikade på fotbollsmatchen på tv, Italien-Brasilien. Brasilien spelade ut Italienarna totalt & vann med 0-3, helt rättvist!
Nyss tog jag mig ett mycket skönt bad, nu tänkte jag avrunda denna grymma helg med att sova. Imorgon är det jobb!

God natt!

/p.a

sent nattinlägg,

Dålig update nu på några dagar, beror som vanligt på att jag inte haft någon tid över, haft fullt upp med annat med andra ord. Nu är det söndag & jag kommer säkerligen skriva en hel del när jag vaknar. Det har varit en helgrym helg med boysen & en massa alkohol. Nu ska jag bara dricka upp min goooooda grogg jag har vid sidan om mig, sedan ska jag somna in fint.

take care denna sköna natt!


/p.a

Låttips,

Låtar som spelas oftast nu på min spotify:

- Dollarman feat. Big Ali - All That She Wants (Extended remix)
- Usher - Moving Mountains (FP remix)

Värt att lyssna på!

/p.a

Student,

Som ni vet tog jag studenten i fredags. Ni får i alla fall en bild på hur jag såg ut!

Världens bästa dag var det, utan tvekan. Saknar det så sjukt mycket.






/p.a

Oh yeah,

Sweet, jobbat tre dagar nu, & redan nu är det långhelg att se fram emot. Nu har man kommit in lite i arbetet & fattar hur det fungerar.

Midsommar på fredag, kommer säkerligen bli riktigt nice!








/p.a

Det nya livet,

Första jobbdagen efter studenten, jobbar på Camfil AB här i lilla Trosa. Känns faktiskt som ett helt okej jobb, förutom att dagarna kommer nog gå rätt sakta. För dom som inte vet vad Camfil gör så kan jag kort bara berätta att dom gör luftfilter av olika slag, om det nu gjorde någon av er klokare! :D
Man lärde sig rätt snabbt vad man skulle göra, så det var nice. Upp tidigt imorgon igen för att jobba, börjar runt 7!

Det nya livet har börjat!

/p.a

Nu är allting över,

Ja, allting är verkligen över nu, skolan, studenten & balen som var igår. Vet faktiskt inte hur det känns, som jag sagt tidigare är det mycket blandade känslor från min sida. Jag kommer sakna mycket från Tessintiden, men samtidigt är det så fruktansvärt skönt att inte behöva sitta vid en skolbänk. Alla forna klasskamrater, ni kommer vara saknade. Folk från klassen kommer jag säkerligen träffa igen, men vissa kommer jag nog inte träffa igen. Det är väldigt sorgligt, men jag antar att livet är så ibland. Jag önskar i alla fall den bästa lyckan nu i livet, ha det bäst!

Balen igår var hur rolig som helst. Regnet förstörde ganska mycket i början då vi fick stå ute & vänta på att få komma in. Sen när vi kom in var det väldigt mysigt, det var mycket mingel & prat runt omkring. Det var trerätters middag och alla rätterna var kanongoda!
Efter maten öppnade baren, då startade det hela på riktigt kan man säga. Det var ett liveband på plats & dom spelade grymt skönt musik. Alla dansade som aldrig förr & alla var så glada. Vi dansade säkerligen närmare 4 timmar i streck, det var så sjukt kul. Saknar det faktiskt redan! Synd att det slutade så tidigt, men det kanske bara var tur för min del eftersom jag jobba idag.
Som sagt, nu är livet ingen lek längre. Nu har man börjat jobba & försöker få in lite cash istället för att vara i skolan & läsa böcker. Jag tänker tillbaka på tiden i skolan, & jag erkänner faktiskt att jag saknar det jävligt mycket. SPID06 - Ni är guld värda! Nej, det är bara inse allvaret nu & göra sin grej, för det är exakt likadant för alla andra, alla måste jobba för att få in pengar.

Miss you boys & girls!

/p.a

& nu då,?

Vaknade imorse & en kände en otrolig tomhet. Igår var en dag man aldrig ville skulle ta slut, allting var så sjukt kul, allting var så bra! Kan inte riktigt sätta fingret på hur jag känner mig just nu, så mycket blandade känslor. Alla i klassen, alla bra lärare, jag kommer faktiskt sakna det. Jag kommer faktiskt sakna skolan, tro det eller ej. Tessin har lätt varit de tre bästa åren i mitt liv, det har varit tungt ibland, men för det mesta har det varit så fruktansvärt bra. Vad händer nu då?

Får faktiskt en tår i ögat, vill tillbaka till gårdagen, till lyckan! Nu börjar istället det riktiga livet, det så kallade vuxenlivet. Vet inte om jag är redo för det, men det tror jag att jag är. Lite positivt är det i alla fall att det är balen imorgon, då ska jag njuta så himla mycket, njuta av alla underbara studenter runt omkring, njuta av lycka, njuta av allt!

Jag vill tillbaka! :'(


/p.a

Studenten,!!!

Har precis bränt två skivor som ska spelas på flaket imorgon, med andra ord är det jag som har hand om musiken! Hoppas dom i klassen inte blir missnöjd.

Ska packa ihop mina saker sedan, för i natt ska jag sova hos min älskade Robin Cronhamn!

TAGGA, student på ingång!!!

/p.a

,




Thought about how things went wrong,

By the way,

Igår var jag dessutom på anställningsintervju på Camfil här i trosa. Får väl se om får jobbet eller ikke, ska höra av mig till dom imorgon igen!

Ska snart på träning, sen blir det att hälla i sig lite bärs! :D

/p.a

Headache,

Mjau, sitter här i min ensamhet & dunkar lite house för att liva upp stämningen lite. Mår inge vidare alls - har ont i huvudet, mår illa. Det är ju smällar man får ta dagen efter ett krök! :)

Var ute med några boys igår & tog några kalla bara. Satt nere i hamnen & myste till lite musik. Sen gick vi hem till Dall & bara chilla, drack våra sista bärs & gick sedan hem vi halv ett.

Ikväll är det inte omöjligt att det blir krök också, fast det återstår att se! Hör av er om ni vill något.


Puss

Slutkörd,

Kom nyss hem från ett stenhårt boxpass, är helt slut i kroppen.  Känns i alla fall bra efteråt, så nu är man nöjd!

Nu tänkte jag hoppa in i duschen & chilla lite.






Denna pose ovanför är ett tecken på att det kommer bli vinst imorgon, det finns inget annat!

/p.a

Sorry,

Har inte suttit vid datorn på de senaste dagarna, det förklarar även min inaktivitet här på bloggen.

Har haft en del saker att ta itu med, förra veckan var det mycket plugg som behövde göras. Känns sjukt värt i efterhand att jag gjorde klart allting! Nu i helgen har jag jobbat & bara tagit det lugnt hemma i Cronko & Fias nya lya. Nu är det i alla fall lugnt på schemat!

Denna vecka ser ut som följer:

- Imorgon: Volleybollturnering, endast vinst som räknas!
- Onsdag: Brännbollsturnering!
- Torsdag: Ingenting.
- Fredag: STUDENT -09!

Längtar sjukt mycket tills på fredag, kommer bli så sjukt jävla bra!

/p.a

Fanfanfan,

åhååååå, kommer inte klara religionen imorgon. Helvete säger jag bara! Jag har pluggat sen jag kom hem från skolan idag, men det är alldeles för mycket att komma ihåg. Sisådär 80 sidor som jag har läst, 2 gånger om. Dessutom är det världens tråkigaste läsning i den boken, allting känns så oväsentligt.

Aja, jag hoppas för mitt eget bästa att jag klarar det. Måste kirra G!

Ska lägga mig i sängen alldeles strax & läsa det sista. Ska bara bränna en skiva åt min älskling Cronko först!

Niiiiiiiighty babes!

Fresh,

Mjau, snygga bräääälls. Säkerligen ett inköp inom kort!



Öl,!

Varför öl är bättre än kvinnor:
1. Du kan njuta av öl HELA månaden.
2. De behöver inte bjuda en öl på middag.
3. Efter att du har avnjutit din öl får du pant för tomflaskan.
4. Öl kommer aldrig försent.
5. En öl blir inte svartsjuk om du tar en annan öl.
6. Öl har aldrig huvudvärk.
7. En öl blir inte upprörd om du kommer hem och luktar öl.
8. Du kan ta mer än en öl per kväll utan att känna dig skyldig.
9. En öl kommer alltid att ge dig full tillfredsställelse.
10. En öl går alltid ner lätt.
11. Du kan dela en öl med goda vänner.
12. Du vet alltid att du är den första att öppna en öl.
13. En öl är alltid våt
14. Öl kräver inte jämställdhet.
15. Du kan ta en öl offentligt.
16. En kall öl är en god öl.
17. Du behöver inte tvätta en öl för att den ska smaka okej.
18. Öl ser likadana ut morgonen efter.
19. Öl har ingen mor.
20. Öl har inte moral och principer
21. Öl lyssnar alltid och säger aldrig emot.
22. När din öl är borta tar du bara en ny.
23. Öl använder inte dina kreditkort.
24. Öl har ingen advokat.
25. Öl ger dig inte herpes eller andra olustiga sjukdomar.
26. Öl retar dig aldrig och spelar aldrig svårfångad.
27. Öl ber dig aldrig byta kanal.
28. Öl har inget emot att se Chuck Norris- och Van Damme-imitationer.
29. Öl säger ALDRIG nej.
30. Öl går inte på toaletten tillsammans med andra öl.
31. Öl klagar inte på okänslighet.
32. Öl flyttar inte hem till sin mamma.
33. Öl har inget emot hockeysäsonger.
34. Det är mer troligt att en öl än en kvinna kan stava till ”förgasare”.
35. En öl tror inte att DOS är ett läkemedel.
36. En öl kallar dig inte manschauvinist för att du säger ”doberman” istället för ”doberperson”.
37. Om du nämner en ”350 kubiks V8” i närheten av en öl tror den inte att du pratar om grönsaksjuice.
38. En öl hjälper till och med att rapa och fisa, och dela din entusiasm över att få det inkluderat som uppvisningssport i OS.
39. En öl köper aldrig en bil med automatväxel.
40. En öl kommer aldrig att be dig köpa ett paket tamponger när du ändå ska till affären.

Pluggpluggplugg,

Skrev precis färdigt ett arbete nu - Ett "skattningsformulär" inom ämnet idrottsmedicin. Sjukt skönt att få det gjort! Nu ska jag fortsätta läsa min religion, har prov imorgon. Sen har jag endast en liten uppgift kvar som jag ska göra imorogn, sen är jag done.

Hoppas bara man får G i allt nu då!

Bye så länge!

RSS 2.0