Zwiiiiit,

Jajemen, onsdag nu & ledig enda fram till tisdag, sjukt fint! Oj vad jag ska njuta av denna hyfsat långa ledighet!

Helt död i kroppen för övrigt, inte van vid dessa långa arbetsdagar, förhoppningsvis kommer jag in i det rätt snabbt. Trivs rätt bra på nya jobbet, det är monotont, men arbetskamraterna är galet sköna, så det höjer stämingen avsevärt! :-)


Lillördag, krök kanske? Vem vet! ;-)



Neheeeeeee,

Träningrå, dock inte taggad at all, men watta fuck. Rätt kul & stå, så det är bara ge järnet! Kommer vara schleten som fan imorgon på jobbet, men det som kommer glädja mig är att det är långhelg sen. Ledig torsdag & fredag, även måndag kommande vecka, galet schönt!




Klippa mig till någon liknande frisyr,?

Lappen,

Hah, [email protected], or not!



Sååååryy,!

Kejs uppdatering, I know, men har varit mycket på senare dagar som gjort att jag inte haft tid till datorn. Exempelvis så har jag börjat på nytt jobb, Camfil, som jag var på förra sommaren. Dom ringde mig i fredags & frågade om jag ville börja, jag svarade självklart ja. Kanske inte ett bättre jobb på så sätt, men det är fler timmar & mer pengar än mitt tidigare jobb, så det är nice. :-)


DM var i söndags, men det är inget jag vill prata detaljer om. Torskade alla matcher, det kanske var lite väntat med tanke på det lag vi hade, but whatever!


Idag hämtade jag ut mitt körkort, wey. Skitsöt kille på kortet, eller inte! Men körkort som körkort.

Well, tänkte dra mig till nedervåningen snart & äta lite mat!

DJ Blend,

Ny grym mix av DJ Blend, lyssna & njut!


Igår & idag,!

Gårdagen var det fest som gällde. Jag började lite ensamt här hemma & fixade till mig för att sedan dra till Eken där han, Cronko & Keten var. Vi hyvlade i oss några öl & några shotar, sen var vi på gång.

Lite senare fick vi skjuts till Trosa & till Fyren där det var lite galej, rätt mycket folk faktiskt! Inge vidare drag, men det var mycket mingel & öl, så det var hyfsat trevligt ändå! :-)

Efterfest tog vi oss till med taxi, men blev utslängda ganska omgående, tjurig hemmavärd med andra ord. Fast det gjorde inte mig något, var skönt att få sova!


Idag följde jag med mor & far till Nyköping. Sjukt jobbigt att anpassa sig till morsan, ska in i varje affär & kika, dessutom ska man vara inne i varje affär galet länge, blev lite halvtrött på det efter ett tag. Jag köpte mig iallafall en t-shirt, en klocka & ett halsband!


Blir en lugn lördag för min del idag, har DM i Torshälla imorgon, ska även hämta mor i Nyköping i natt, hon är på en återuppslutning med sin gamla klass.

Hockeyhockey,!

Kollar på tv, SSK-Leksand lirar. Ganska rolig match att titta på, mindre roligt för far min kanske eftersom Leksand ligger under. Han är faktiskt på plats i Axa Sports Center, ser ut & vara rätt bra tryck inne på Arenan!


Snart drar jag på H6-träning & springer av mig lite grann, det blir fint. Något som jag lackar på dock är att brännskivorna jag köpte idag går inte att lägga in musik på, watta fööök liksom. Har testat med fyra eller fem olika program, ingenting funkar. Får dra tillbaka till Kjellbergs imorgon & se om det funkar att byta, hope so!



Tror absolut inte jag är ensam om att längta till sommaren, dessa
vårkänslor som är nu gör att man längtar ännu mer!

Torsdag, snart fredag!

Kändes ganska konstigt att ta bilen till jobbet idag, ingen som satt där bredvid. Vilken känsla! :-) Ingen pappa eller körskolelärare som satt där, vilken frihet!

Efter jobbet var jag nere & förde över pengar till Jeppe Thörner för innebandycupen på Åland som är i slutet av April, hur galet kommer inte det blir då? Längtar som en tok redan!


Härnäst ska jag fixa en eller två feta skivor som jag kan ha i bilen, fett som fan! :-D

Mumsi,!

Mmh, mor kommer hem med lite gottigt käk från Krilles alldeles strax, grymt gött! Lite måste det ju kännas att man tagit körkort! :-)

Ikväll blir det tydligen lite champagne också, mamma är bra gullig alltså. I & för sig, det är hon alltid!



,

Körkort, baby!



Pissträning,

Nyss ätit lite efter-träning-mat, kräm & oboy. Smarrigt! Träningen sög balle, fan vad dåligt det gick, usch! Bara att glömma & ta nya tag!

På söndag är det DM i Torshälla i Ellfolks Arena, ser inte fram emot det så himla mycket direkt. Möter Telge som slutade tvåa i division tre, Torshälla som slutade ganska bra i division två & Kolpenäs som hamna i toppen i division fyra. Tre sjukt tuffa matcher & vi har kasst lag med oss, lär inte bli så himla kul, men whatever!


Tror det är dags för mig att sova nu, ska ju upp tidigt för att ta mig till Flen. Bäst att vila upp sig inför det!

Saturday,

Bilder från i lördags!


Eken&Phille,


Phille, haha!


Ket,


Jimmy&martina,

,

Du kommer alltid ligga mig nära hjärtat, & du kommer alltid vara speciell för mig!

Jaha,

Måndag igen efter en riktigt galen helg. Kanske märks, eftersom jag inte suttit vid datorn ett enda dugg!

Fredag: Fixade mig snabbt för att sedan dra till Eken & börja dricka lite. Björn, Lillis & Brander var även med i sällskapet. Efter någon timma hemma hos Eken begav vi oss vidare på fest. Galet var bara förnamnet, haha! Fullare har jag nog knappt varit, men vad gör det om 100 år? :-) Tack alla för det!


Lördag: Jobbade 12-20, det var mindre roligt sådär dagen efter. Men det är pengar, som tur är!

Efter jobbet fixade jag mig lite lätt för att dra till Eken denna dag också, fast då var det han som stod för festen. Fast inget festande för mig dock, jag var faktiskt nykter. En helt okej kväll/natt i allmänhet! :-)

Söndag:
Efter väldigt lite sömn var jag hemma i Trosa runt elva. Tog en väldigt kort powernap, sedan drog jag till Carro. Vi kikade på film, käka godis, drog en mcdrive, kollade på Johan Falk. Jättemysigt var det! :-)



En grym helg har det varit, men det kostar ju på krafterna, & det märks nu kan man ju säga.

Vila upp sig för lite övningskörning nu, & lite senare träning ikväll. Även tagga för Flen imorgon, & uppkörning på onsdag!

Heldag hos Ted med familj,

Direkt efter jobbet for jag hem till Ted & Malin, samt deras gulliga ungar förstås! Drack kaffe, åt mat, busade med barnen, kollade på hockey med mera. Tokmysigt var det verkligen! :-) Tack för det!




Det som var mindre mysigt var att Brynäs förlorade första kvartsfinalmatchen mot Djurgården med 3-4, icke bra! En vinst i första matchen hade helt klart gett lite medvind i denna slutspelsserie. Men ingenting är ju såklart över ännu, jag håller fortfarande tummarna!





Träning som vanligt nu på kvällskvisten, & keeper som vanligt på H6-träningarna. Riktigt kul idag faktiskt!

Nu är det time for bed, underbart med fredag imorgon!



Now it's time to get freaky,!


Zombieparty,



Fest i helgen?

Inte det inte,

Ingen som är sugen att höra på lite musik som jag vill dela med mig av alltså! ;-) Eller är ni lite blyga kanske? Well, tänker ändå bjuda på två riktigt sköna electrolåtar. Njut, eller så gör ni det inte. Enjoy!








Good night!

Mhuuuuuum,

Sitter & letar lite musik för tillfället, har hittat lite schysst house faktiskt. Kanske delar med mig av något lite senare, om ni nu är sugna på det!


Har ruttnat alldeles för mycket vid datorn idag, så känner att jag måste röra på mig lite, så jag drar alldeles strax & tränar lite floorball med H6-laget.

Laters!




Pris,!

Min stekheta hjälm som jag fick som pris i lördags, lite frän va? ;-)


Motivering för årets Glam-Drottning i Trosa Edanö 09/10 lyder:

"Det är vax, foundation, täckstift och en fruktansvärt massa tid framför spegeln. Tillsammans med en oklanderlig och ständigt felfri frisyr, som gör att han får denna utmärkelse."

PHILIP "PHILLE" AURU



Upp with the tupp,

Taggar för arbete, eller icke. Hade ju hellre spenderat hela dagen ute i detta fantastiska soliga väder, dock ska ju stålarna in som vanligt!

Kommer vara en glad mamma jag har när hon kommer hem, har både tagit ur & lagt i disken i diskmaskin. Det borde hon bli glad över, eller hur? :-)


Tisdag idag, vad händer då liksom? Ingenting typ. Kanske ut & ta en sväng med far & övningsköra lite, lär väl bli något sådant.


Hörs senare idag, hay haaaaaaay!

Pics,!

Bilder från helgens match mot Onyx!



Letar pass,


Jätteveven,


Tagg inför match,

En annan del av Flen,

En vecka avklarad i Flen & jag är nu hemma igen, nästa onsdag är det uppkörning som gäller. En vecka med en mängd timmar pluggande & en hel del körlektioner. Har varit riktigt roligt ändå, fast det kanske inte låter som det. Sällskapet där har varit grymt bra, så det höjde stämingen avsevärt!

& just ja, teorin klarade jag idag! :-D 58 av 65 poäng, rätt skapligt ändå, right?


Över helgen var jag hemma en liten sväng också. Match & lagfest stod på helgens schema. Torsk mot Onyx med 6-5 sved jävligt hårt, speciellt efter att ha ledit matchen 90% av tiden. Dom gjorde fler mål, so what to do.

Lagfest därefter - Duscha, eftersvettas, fixa sig i ett tempo som håller F1-fart, sedan åkte vi med bussen till Tellus för att få i oss något att äta. God mat, prisutdelning, alkohol, mingel & prat, dans, Black Jack. Ja, kvällen innehöll mycket av det goda! Blev lite småtråkigt mot slutet, men i helhet en riktigt rolig lagfest. :-)


Tillbaka till jobbet & den vanliga vardagen nu igen, tråkigt som f-n! Köra bil en hel del denna vecka måste jag göra också, så att jag kommer till uppkörningen med bra självförtroende. Hope I'll make it!


Just ja, träning ikväll, det får inte glömmas! ;-)

Jämnt, eller?

Fick höra alldeles nyss av Södertäljes tränare att dom vunnit över serieledande Turinge, vilket innebär att det är tre lag på 25 poäng inför den sista omgången av säsongen. Ruggigt jämnt är det minsta man kan säga! Tyvärr har vi lite sämre målskillnad än de andra två lagen som vi delar platsen med.






Hoppas det slutar bra, en fjärdeplats är inte alls tokigt!

w00t,?

Detta bidraget skulle ju ha vunnit hela skiten, right?





Well, en riktigt bra helg har det varit. Vinst igår var underbart, sedan toppades kvällen/natten/morgonen med party. Tackar alla för det!


Måste fortsätta med packningen nu, drar ju till Flen imorgon. Lite nervöst är det faktiskt!

Game,!

Trosa Edanö IBK - Björkvik IBK

När:
16.15

Var: Hedebyhallen

Hope you're will be there!



!

...

Underbart,!

En mycket viktig vinst idag för Brynäs del mot Rögle med 5-2. Med endast 4 omgångar kvar ser det riktigt ljust ut för att klara ett slutspel, lovely!





Huahua,

Det känns verkligen att det är i slutet av jobbveckan, oj vad trött jag är. Det som alltid piggar upp en är att det är helg redan imorgon, fint det är! Förhoppningsvis en väldigt bra helg också.


Varit med mamma nere på stan idag & fixat en massa, så nu har jag gjort mor min lite stolt, eller det hoppas jag iallafall! :-)


Träning idag med H6, ska tydligen vara keeper idag. Egentligen ingen ork till det, men jag ställer upp anyway. Lika bra att bli tröttare än vad jag redan är!

Wops,


Tjänna, katten!

Övningsköra,

Precis varit ute med far min & övningskört ungefär en halvtimma, gick faktiskt galant! Börjar bli lite nervöst nu, för nästa vecka drar jag på intensivkursen. Åh, vad skönt det skulle vara om jag klarar det. Måste klara det, så är det bara!


Mitten på arbetsveckan, alltid lika skönt. Så som vanligt är det bara att börja längta till helgen igen, men än så länge är den oplanerad, förutom matchen som vi har på lördag mot Björkvik. Den spelas hemma i Hedebyhallen kl. 16.15. Vore ju trevligt om många kom dit & hejade oss fram till en vinst eftersom tabelläget är väldigt spännande nu. Så varje poäng är oerhört viktig!

Tyvärr så har jag kiosken precis efter våran match, hur värdelöst är inte det då? :-( Inte så sugen på det, nejnej!



,

Är hemma nu en liten stund från jobbet, ska snart tillbaka & jobba några timmar till. Wiho, eller inte!


Suttit & pratat ut en del i telefon nu, var riktigt skönt faktiskt! :-) & nu ska jag ner & äta lite smaskig mat, därefter ta mig till jobbet.






Så totally jävla gaaaaaaaaaaaalen,!

AFROJAAAAAAAAAAAAAAAAAACK, my god!


,

Tillägnad till min kära vän, Linus "Lionel Richie" Ekstrand!










Love to you!


Lisa,! ;(

Fick ett litet chockerande välkomnande när jag kom innanför dörren från träningen. Lisa, en av våra boxrar, har tydligen rymt. Hon har varit borta i flera timmar nu!


Hope she'll come back!

Mjähää,

Back to reality, & tillbaka till jobbet, usch! Blev ett långt pass idag eftersom många är sjuka på jobbet, men alltid fint med några timmar extra, det behövs alltid.

Ikväll är det träning, phedt kul! Är riktigt sugen faktiskt, kan ju bero på att jag var borta från träning hela förra veckan. Får se om jag kan prestera lika bra på träningen som jag gjorde på matchen igår.


Innebandy va,!

Hah, jag & Wester står ju inte direkt nära deras forwards, men vi löser det ju alltid! ;-)




Dessutom tillägnades jag två pinnar i pinnligan, alltid lika kul! En riktigt bra dag på innebandyplanen helt enkelt. Hoppas det kan fortsätta så de två sista matcherna som återstår nu!


Sova,?

Kan inte sova juuuuuuue, fråga mig inte varför. Varför blev det såhärrå?


Ajaa, galen låt, detta för att liva upp stämningen denna dystra natt.



RSS 2.0