Långledigt,!

Ledig imorgon, hur nice är inte det då? Fruktansvärt skönt! Det innebär sovmorgon, vilket jag inte haft på ett bra tag. Har inte sovit åtta timmar någon natt på mer än en månad, så det kanske är dags att unna sig en natt med mycket sömn.

Taggad inför morgondagen/helgen? Skämta inte! Tio starka män beger sig ner till Malmö imorgon för en riktigt fet midsommar. På vägen, närmare bestämt i Örebro kl. 19.00, ska vi kolla på Per Pettersson när han lirar fotboll, leka huliganer ska vi också göra förstås. Haha, fan så kuuuuuuuul!


Suckar däremot åt andra grejer som måste fixas, såsom:

- Packning.
- Pynta kläderna som jag nyss fick hem.
- Leta efter min laddare som är typ borta (?)
- Kolla upp hur vi kommer till Nyköping imorgon. (Jobbigt, haha.)
- Bunkra upp med lite alkohol inför resan imorgon. (Inte alls lika jobbigt.)

Ska bege mig ner i soffan igen, till min chipspåse & cola, sitter & kollar på Ghana-Tyskland!





Quacky,

Fredag: Kan ha innehållit det sjukaste regnet/haglet på bra många år. Hade precis kommit in i bilen efter att ha varit på bolaget, & det gick knappt att se genom rutan, sinnes!

Blev lugnt hemma med familjen till ungefär halv tio, gick sedan ner till hamnen & mötte Eken. Slutade på fyren där vi tog en öl, hemgång vid tolv då de även stängde. Knappt något folk ute på grund av det halvkassa vädret, men mysigt var det! :-)

Lördag:
Skulle bli en dag med ganska dåligt väder, men det blev tvärtom - strålande sol! Kikade på fotboll, Västerljung förlorade som vanligt, hah!

På kvällen fick jag besök av Tedda & Robin, satt i solen & drack öl, pratade & hade det hur mysigt som helst. När klockan närmade sig åtta vandrade vi ner till vallen där vi mötte ett helt gäng & lirade kubb. Det varade cirka en timma, begav oss sen till Packe Ljunggren för lite förkaka, riktigt kul faktiskt. Crazy bitches on the dancefloor! :-D Avrundade kvällen nere på fyren där det var grymt bra ös, riktigt kul var det! Lördagen var med andra ord riktigt lyckad!

Söndag: Träffade Stina från Helsingborg som är på besök uppe hos sin farmor i Gnesta. Käkade lite mat & snackade lite i solskenet, inte tokigt alls! Roligt att ses efter att ha snackat i minst tre år, right? (Vet att du läser detta! ;)

Efteråt hämtade jag mor & far plus fyra andra par från en kryssning. Kan ha varit den sjukaste bilresan hem ever, detaljer uteblir! Sjukt fulla var dom iallafall, räcker att bara säga det!


Måndag:
Öh, inte gjort någonting, bara jobb förstås. Är precis nyduschad efter att somnat i soffan i en & en halv timma. Ska dega ner mig i soffan snart igen & titta på kvällens VM-match!


Varit lite extas idag på jobbet förresten. Cronko & Auru är liiiiiite taggade för att åka till Malmö på torsdag. Midsommar ska firas därnere med gamla klasskompisar, kan bli hur bra som helst! Så det ser vi fram emot väldigt mycket.

Caserace,!

Nu är det dags för en ny tradition att startas! I korthet går det ut på att tävla om vilket lag som kan ta sig först från punkt A till punkt B och samtidigt hinna dricka upp sin öl.


Årets upplaga går från Vagnhärad till Trosa.

Start: Vivoplan
Mål: Hamnplanen
Föreslagna rutter:
- Via bilvägen.
- Över Hunga
- Via bakvägen

Den kortaste av dessa rutter bör inte ta mer än 2 timmar i nyktert tillstånd och rask takt. För tävlingen så tror jag inte att det är orealistiskt att satsa på 6 timmar, beroende på klass.

Tävlingsklasser:

Kvinnoklassen: 4 deltagare per lag. 24 öl på minst 33 cl och minst 5,1%. Detta innebär en total alkoholvolym på 40 cl.

Barnklassen: 2 deltagare per lag. 24 öl på minst 33 cl och minst 5,1%. Detta innebär en total alkoholvolym på 40 cl.

Mansklassen: 2 deltagare per lag. 24 öl på minst 50 cl och minst 5,1%. Detta innebär en total alkoholvolym på 61 cl.

Riktiga mansklassen: 2 deltagare per lag. 24 öl på minst 50 cl och minst 7,2%. Detta innebär en total alkoholvolym på 86 cl.

Monsterklassen: 2 deltagare per lag. 48 öl på minst 50 cl och minst 7,2%. Detta innebär en total alkoholvolym på 172 cl.



Regler:
- Det lag som först kommer fram till målet samt druckit upp alla sina öl vinner.
- Varje lag skall ha ett tema och vara utklädd i enlighet med detta. Dödsstraff annars.
- Man får inte hälla ut eller kasta öl förutom sk ”slattar”.
- En slatt är max 2 cl varm och avslagen öl.
- Inga transportmedel är tillåtna, men ölen får dras på en tvåhjulig kärra om så önskas.
- Varje lag får medtaga en rotting eller liknande.
- Rottingen får användas mot andra lag enbart när fusk är uppenbart förekommande.
- Fuskande lag får straffdricka mjöd (Skitäcklig och hemgjord).
- Ett antal någorlunda nyktra och bilburna funktionärer kommer att se till så att alla regler åtlyds och nästan alla deltagare överlever.
- Ingen centralstimulantia är tillåten.
- Mat får och bör medtagas.
- Sponsring är tillåten, men om de tävlande inte själva inköpt ölen så måste det framgå av lagets utstyrsel.
- Man får ej framkalla spya.
- Varje lag måste vid start visa upp att de har 2 stycken fulladdade mobiltelefoner att tillgå under tävlingen. Numren till dessa lämnas till tävlingsledningen.
- Kvinnor och homosexuella får dricka cider istället för öl.
- Ölen skall medtagas från start.


Någon som vill deltaga tillsammans med mig?

Sooooft ju,!

Nya kläderna kom idag, väldigt nöjd!


Nu äre fys, 9 km som står på spel, öööööörka!


Aja, tjarå!

Sigh,!

Ja, helgen är över, fuck säger jag bara! Helt sjuk helg kan man säga = Mängder med alkohol! Massa studentmottagningar på fredagen, slutade hos familjen Åkvist, & där var det lika lyckat som alltid! Tackar så mycket för det.


Igår gick vi till Tullen, såklart! Blev även ganska lyckat där, inte överdrivet med folk som det brukar vara på Trosa Marknad, så man kunde ta sig fram iallafall!

Äsch, orkar fan inte skriva mer, även fast det varit en awesome helg behöver man inte ordbajsa & skriva 75293,82 rader om det!

Ha en så rolig arbetsvecka nu, allesammans. Ni studenter som är arbetslösa kan ju chilla lite grann!


& vänta, Dj Blend, har kommit ut med en ny mix. Även fast det är söndag & sjukt segt så blir man lika taggad varje gång, faktiskt!


Sleeeeep tight, lovers!



Nope is dope,!

Eh, ja. Idag känns det som att man ruttnat framför datorn en hel del, ohja. Men vad gör det, jävligt skönt faktiskt!


Hårt schema imorgon kan man säga, frågan är om tiden räcker till att hinna med allt. (?)

- Jobb, slutar ett.
- Köpa någon present åt mina söta pojkar som tar studenten.
- Kolla studenternas utspring & kortege? Iallafall kortegen, I hope.
- Studentmottagning hos Marcus, Norre & Hella.
- Dricka öl måste ju också hinnas börja med i tid! ;-)

Mycket som händer under en begränsad tid, men med lite planering löser det sig förhoppningsvis.


Ont i halsen också, wääääh. Not okay! Vill ju inte dra på sig sjukdomar inför kanske den galnaste helgen på länge. Men vi kör ändå ju, riiiiiiiight?


Kommer dö i sängen, sköööntre!

Wopsey,

Kejs uppdatering, I knoooow! Har faktiskt inte hänt så speciellt mycket dom två dagar som varit. Drog en impulsare till Nyköping med Eken & nyhemkomna Phille Janson. Eken snabbhandlade en parfym & a new pair of shoes, läääckert!


Sitter här, dödsseg efter ett fyspass. Förbättrade återigen mina tider på slingan, alltid kul & ser när förbättring sker. Plattar faktiskt håret lite smått nu också, det är ingen hit med rakade sidor & jättekrulligt hår, så därför plattar jag till det lite!

Torsdag imorgon, & längtan till helgen är stor som vanligt. De flesta studenter ska väl ut & festa idag, & jag är gaaaalet festugen jag med. Men det festsuget får visa sig i helgen, Nyköping på fredag & Tullen på lördag. Trosa marknad på lördag, så pheeeeedt med folk kommer det vara! :-)


& ett plus sådär i kanten var ju att skattepengarna kom igår, yummi. Satt ju inte fel!


Svårt att inte vara på partyhumör när man hör det här, this shit is craaaazy!






Student i Nässjö,!

Vi var i Nässjö igår, som sagt. Jonathan tog studenten, det var underbart roligt! Det var hur grymt som helst att se din glädje. Lycka till nu i framtiden, önskar dig det bästa!


Urmysig dag igår verkligen. Först bilresa på 2.5 timmar, sedan framme vid slutdestinationen Forserum, en liten bit utanför Nässjö! Åt lite mat där & så. Två timmar senare åkte vi in till Skolan där utspring skulle ske för studenterna. Jonathan sken som en sol när han kom ut, stort! Därefter var det kortege/åka på flak som gällde. Lite nostalgi över det hela från sin egen student. Alla hade galet kul, precis som det ska vara!

Sen begav vi oss hem till värden - Mingel, mat, alkohol, musik! Hur grymt & mysigt som helst faktiskt. Runt elvatiden skulle vi bege oss ut på krogen, men det enda stället som fanns var fullt. Så vi drog till något som kallades Zebra, där var det någon privatfest som sög ganska hårt faktiskt. Så vi var hemma rätt skapligt, runt halv två ungefär, då jag även totaldäckade, full som en kastrull.


Ett minus under kvällen var att mitt bankomatkort gick av, mindre roligt faktiskt. Fixa ett nytt nu i veckan, för ett kort måste man ju ha!


En superbra helg, säger ett tack till alla er som var med!

Beautiful day,!

Slutade jobbet 13.06, för att vara exakt, heh. Direkt hem för att byta om från jobbkläder till usual kläder. Hämtade upp Hella & Orrmo & drog ner till hamnen. Där lirade vi lite volleyboll & tog en glass i det underbara vädret. Sjukt skönt var det!
Åkte sedan ner på bolaget, handlade lite öl. Tog därefter med mig Eken hem till mig, tog en kall i solskenet, kan det bli bättre? Fixade mig efter det & begav mig sedan till Björn & Marianne där vi det bjöds på urgott käk, det mättade väldigt fint. Kall öl till det var inte fel över huvud taget! En helmysig kväll har det varit - gott att dricka, fint folk, god mat, musik, talang 2010, jag har till och med rakat sidorna av mitt hår mer. Denna fredag har inte varit galen som den brukar vara annars, utan den har bara varit underbart mysig!
Imorgon är destinationen Nässjö! Jonathan, kanske världens bästa människa, ska ta studenten. Jag ska med glädje se honom lyckligare än aldrig förr imorgon, lär bli stort!
Borde faktiskt sova nu, men jag håller mig vaken en stund till. Ska vakna ganska trött imorgon för att kunna sova bra på bilresan ner dit!
En bra fredag skulle man kunna sammanfatta detta kort, det har förhoppningsvis eran också varit! Hörs på söndag igen, peace & sånt!

New clothes,



Dessa två plagg beställda, wii! :-)

Drää åt helvete,

Om det var träningsvärk igår, är det träningsverk x2 idag, haha. Brukar ju alltid vara värst två dagar efter, & det är inget snack om saken. Då vet man att lite nytta har gjort iallafall! :-) & idag var det på't igen. Efter jobbet hjälpte jag min far att borra nya plintar till altanen. Han hade hyrt ett jävla as till borr, så man var tvungen att vara två när man borra. Inga dåliga krafter i den! Första hålet vi skulle borra så fick jag hålla i gasen, full patrull var det som gällde, & ni kan ju gissa om det slutade bra eller inte!
Direkt efter det var det bara att sätta på sig kläder anpassade för idrott, för det var fys idag igen. Förbättrade mitt förstavarv med tio sekunder idag gentemot i måndags, så det var ju okej. Försämrade mig dock på det andra varvet i jämförelse med måndagen. Bara att ge järnet nu & köra vidare, helt plötsligt har jag fått lite motivation till att träna, vilket jag inte haft på sjukt många år. Så det är ju positivt!

Jaha, jobba övertid imorgon, segt som fejn, but what to do! Det är ju faktiskt fredag snart, & det lyfter huvudet lite högre.


Vad man hade förväntat sig,

Ja, träningsverk var ju något man hade väntat sig från gårdagen, men inte denna träningsvärk. Knappt att jag kommer upp för trappan, hah! Vältränad kille & sånt.

Skulle ha hjälpt min pappa med att borra plintar till verandan, men det sköts till morgondagen. Så istället har det bara blivit en massa degande idag. Ska fortsätta i den andan & ta mig till Ica Trossen alldeles strax - Inhandla en godispåse & cola, göttigt! Efter det ska jag sätta mig framför någon film & bara ta det sjukt lugnt, inte pjåkigt det inte!


RSS 2.0