Student i Nässjö,!

Vi var i Nässjö igår, som sagt. Jonathan tog studenten, det var underbart roligt! Det var hur grymt som helst att se din glädje. Lycka till nu i framtiden, önskar dig det bästa!


Urmysig dag igår verkligen. Först bilresa på 2.5 timmar, sedan framme vid slutdestinationen Forserum, en liten bit utanför Nässjö! Åt lite mat där & så. Två timmar senare åkte vi in till Skolan där utspring skulle ske för studenterna. Jonathan sken som en sol när han kom ut, stort! Därefter var det kortege/åka på flak som gällde. Lite nostalgi över det hela från sin egen student. Alla hade galet kul, precis som det ska vara!

Sen begav vi oss hem till värden - Mingel, mat, alkohol, musik! Hur grymt & mysigt som helst faktiskt. Runt elvatiden skulle vi bege oss ut på krogen, men det enda stället som fanns var fullt. Så vi drog till något som kallades Zebra, där var det någon privatfest som sög ganska hårt faktiskt. Så vi var hemma rätt skapligt, runt halv två ungefär, då jag även totaldäckade, full som en kastrull.


Ett minus under kvällen var att mitt bankomatkort gick av, mindre roligt faktiskt. Fixa ett nytt nu i veckan, för ett kort måste man ju ha!


En superbra helg, säger ett tack till alla er som var med!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0