Lets kör,

Sitter hos Selander & dunkar lite musik, han & Eken är & solar för tillfället. Vi taggar inför fest ikväll, Lovisa & Nancy ställer till med ståhej. Tänkte alldeles strax öppna upp första biran. Kan bli riktigt kul ikväll, det hoppas vi på i alla fall!

/ auru

Even if I gotta shout out loud,

En dag som spenderats i skolan as usual - Matematik, svenska & idrott!

Sedan åka hem i den asvarma bussen, förjävligt! Dock riktigt skönt med vårkänsla. (y)

Har även pluggat idag inför naturprovet imorgon, måste förmodligen plugga på bussen till skolan imorgon, för jag kan långt ifrån allt.


Baaaaaaaaaj

/ au

Weheeeeeeei,

Lite kort om gårdagen:

Jag skippade skolan eftersom jag inte kom upp ur sängen, som tur var kollade vi bara på bio. Tog mig skapligt in till nyköping för att träffa Fille & Eken, vi käkade först lunch på donken, gick sedan runt på stan & kikade lite kläder. Sedan hem till Fille för att bara ta det lugnt, fixa sig i ordning lite för kvällen. Det bjöds även på riktigt god mat, gjord av mästerkocken i huset, det serverades världens godaste potatismos plus underbart goda biffar, det toppades med lite smält smör ovanpå, det var smaskens vill jag lova.

Efter middagen drog vi vidare på förkrök hemma hos carro, var där kanske en timma, efteråt drog vi vidare till någon annan jag inte minns namnet på. Trevligt var det i alla fall på båda ställena, tack för det! :)

Runt elva färdades vi med en evo8 till Tellus. Väl framme var kön sjuuukligt lång, segt att köa! Kom i alla fall in tillslut & väl därinne var det faktiskt ganska lyckat. Mycket dans, bira & toalettbesök, kul var det!






Idag vaknade jag, Eken & Fille rätt skapligt. Gick nästan omgående till sporthallen för att kika Onyx HJ möta Flen. Vinst för onyxpojkarna med 10-3, gratulerar!

Efter matchen fick vi skjuts av Ekens mor hem till vagnhärad, gick sedan till Hedeby för att kika lite innebandy även där. Tog bussen hem från vagnhärad vid 17.10, när jag kom hem lagade jag hamburgare, mums!

Nu bosatte jag mig vid denna dator, lär förbli sittandes här.

Fille drar tillbaka till fjällen imorgon igen, going too miss you bro! Ses snart igen!

/ auru

Mjäee,

Skola idag som vanligt, inget undantag. Dock segt med 2.5 timmars håltimma, men jag & cronko lyckades göra lite nytta under denna tid. Gjorde färdigt vår labrapport & köpte snus! :D

Nu när jag kom hem såg jag klart på en film som jag & carro startade på att se igår, Slumdog Millionaire! Den var inge vidare, rättare sagt kass. Det ända som var bra på filmen var slutet, fick faktiskt lite tårar i ögonen, (a)


För övrigt, någon som har något tips på sommarjobb?
Hör gärna av er om det, det vore kanonsnällt!

/ auru

Parteeeeeey,

Eftersom min vän Marcus fyllt 18 i veckan ska det firas idag. Runt kl.1600 ska vi grabbar hem till honom & äta smörgåstårta & ha lite trevligt tillsammans, sen efteråt lär det troligtvis bli krogen. Kan bli en riktigt bra kväll! :D







Finns på mobilen om ni vill få tag på mig!

/auru

wops,

Oj, insåg att jag varit lite dålig på att skriva nu i veckan, den enda förklaringen till det är väl att jag haft fullt upp med diverse saker. Skola, träning, plugg osv.

Idag har vi spelat match mot Telge SIBK, vann med 7-2. Riktigt, riktigt skönt att få vinna sista hemmamatchen för säsongen, sista hemmamatchen som junior. Buhu, känns verkligen skittråkigt att gå från junis till senior, juniorinnebandyn har fan varit det roligaste genom min innebandykarriär. Men ser faktiskt fram emot nästa säsong, det kan bli något riktigt bra!

Imorgon står det "PARTY" på agendan, notera de stora bokstäverna. Imorgon ska det bli röj! Vi ska fira Makkie som fyllt 18 i veckan, & det ska vi göra med bravur!

Snart hoppar jag till sängs, see ya soon!

/ auru

Måndag,

Tänkte kort sammafatta vad min helg har innehållit.

På fredag spelades det som ni kanske såg i mitt förra inlägg match, efteråt var det bara lugnt för min del.
Jag spelade match på lördagen likaså, dock blev det torsk i den matchen också.

På kvällen vare galej i Oppeby på en fritidsgård som Josefina & någon Natalie anordnat. Till en början var det mycket folk, mycket trevligt, men ungefär en timma efter midnatt började det hända massa otrevliga saker som medförde en tråkig stämning, så i det stora hela var festen helt okej! (y)

Igår gjorde jag inte ett skit, söndagar brukar i & för sig alltid se ut så, man sätter sig med en cola & en påse chips & drar därefter på en rulle.







Idag har jag för ovanlighetens skull skola idag igen, måndagar då jag alltid har ett hål på 3 h & 40 minuter sitter aldrig fel, seeeeeeegt!

Nu på kvällen hade jag träning, tränarna tycker tydligen om att se oss ungdomar springa, så vi fick visa våran kondition i ett beep-test, fiiiiiifejn säger jag!

Snart äre läggdags för min del, skriver förmodligen något kort imorgon också! go'nighters!

/ auruuuu

RSS 2.0